Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Skrill

Το Skrill είναι μια μέθοδος πληρωμής που είναι πολύ δημοφιλής τόσο στους παίκτες στοιχημάτων όσο και στους ιστότοπους στοιχημάτων. Η Skrill ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Σήμερα, πολλές διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχηματισμού δέχονται το Skrill, καθώς είναι μια από τις κορυφαίες λύσεις πληρωμής για στοιχήματα. Όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο στον οποίο θα στοιχηματίσετε, είναι σημαντικό για τους παίκτες να επιλέξουν έναν στοιχηματιστή που αποδέχεται την προτιμώμενη επιλογή πληρωμής.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Skrill
Κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες με τη Skrill

Κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες με τη Skrill

Η Skrill (αρχικά Moneybookers) είναι μια διαδικτυακή μέθοδος μεταφοράς χρημάτων που ιδρύθηκε το 2001. Fast forward το 2021, η εταιρεία κατάφερε να επεκταθεί σε περισσότερες από 120 χώρες, υποστηρίζοντας έως και 40 νομίσματα.

Επί του παρόντος, η Skrill είναι βασικός πυλώνας κορυφαίες στοιχηματικές τοποθεσίες, προσφέροντας υπηρεσίες σε τοπικές και διεθνείς στοιχηματικές ιστοσελίδες. Λοιπόν, θέλετε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε με τη Skrill; Ακολουθούν όλες οι ζωτικές πληροφορίες σχετικά με τα στοιχήματα Skrill και πού μπορείτε να παίξετε χρησιμοποιώντας αυτήν την τραπεζική επιλογή.

Κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες με τη Skrill
Πώς να κάνετε μια κατάθεση με τη Skrill

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με τη Skrill

Οι παίκτες πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι για να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν με τη Skrill στις καλύτερες τοποθεσίες τυχερών παιχνιδιών. Ευτυχώς, η διαδικασία δημιουργίας ενός πορτοφολιού Skrill είναι αρκετά απλή. Ξεκινήστε επισκεπτόμενοι τον επίσημο Ιστότοπος Skrill και μετά πατήστε «Εγγραφή». Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητήσατε στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Αφού ολοκληρωθούν όλα, η Skrill θα σας στείλει ένα email επιβεβαιώνοντας ότι ο λογαριασμός έχει ρυθμιστεί με επιτυχία.

Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα να χρηματοδοτήσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Οι παίκτες μπορούν να το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας απευθείας τραπεζικές μεταφορές και άλλους λογαριασμούς Skrill. Όπως αναμενόταν, οι παίκτες μπορούν επίσης να συνδέσουν κάρτες, όπως πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες. Για να μεταφέρετε χρήματα στον λογαριασμό, κάντε κλικ στο «Μεταφόρτωση κεφαλαίων» και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να προσθέσετε χρήματα. Τώρα κατευθυνθείτε στον στοιχηματιστή σας που υποστηρίζεται από τη Skrill και μεταφέρετε τα χρήματα.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι υπηρεσίες Skrill είναι προσβάσιμες μέσω της έκδοσης που βασίζεται στο web ή των αποκλειστικών εφαρμογών για κινητά. Η εφαρμογή Skrill για κινητά είναι κομψή, απλή και διαθέσιμη για λήψη στο Play Store και το App Store. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να καταθέτουν χρήματα στους λογαριασμούς στοιχημάτων τους καθώς και να κάνουν αναλήψεις. Εν ολίγοις, κάνει σχεδόν ό,τι μπορεί να κάνει η έκδοση που βασίζεται στο web.

Προμήθειες Skrill και όρια συναλλαγών

Η δημιουργία και η συντήρηση ενός πορτοφολιού Skrill είναι συνήθως δωρεάν. Με απλά λόγια, η Skrill δεν χρεώνει καμία μηνιαία χρέωση ή χρέωση αδράνειας λογαριασμού. Επίσης, αυτή η επιλογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού δεν χρεώνει τίποτα στους παίκτες για να στείλουν χρήματα στους λογαριασμούς στοιχημάτων τους. Ωστόσο, οι αναλήψεις προσελκύουν ένα ορισμένο ποσοστό του ποσού της συναλλαγής. Αυτό μπορεί να είναι έως και 1%.

Εν τω μεταξύ, οι μη επαληθευμένοι χρήστες Skrill έχουν ημερήσιο όριο μεταφοράς 2.500 $ και μπορούν να στείλουν ή να λάβουν έως και 1.000 $ ανά περίοδο σύνδεσης. Επιπλέον, τα εβδομαδιαία και μηνιαία όρια μεταφοράς είναι 3.500 $ και 4.500 $, αντίστοιχα. Ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό αποδεικνύοντας την ταυτότητά σας.

Σημείωση: Το προφανές μειονέκτημα της κατάθεσης μέσω Skrill είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων δεν προσφέρουν μπόνους. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Επομένως, διαβάστε τα ψιλά γράμματα του μπόνους για να δείτε εάν οι καταθέσεις Skrill πληρούν τις προϋποθέσεις για την ανταμοιβή.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με τη Skrill
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Skrill

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Skrill

Είναι εντελώς δωρεάν η επεξεργασία πληρωμών μέσω Skrill στα περισσότερα μπουκ. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον χειριστή. Επίσης, οι άμεσες αναλήψεις Skrill σε συνδεδεμένη τράπεζα επισύρουν πάγια προμήθεια 5,50 €, ενώ ισχύει ποσοστό 7,5% για αναλήψεις VISA. Όταν πρόκειται για μετατροπές νομισμάτων, ισχύει χρέωση 3,99%. Επιπλέον, επιβάλλεται τέλος εξυπηρέτησης 5,00 ευρώ κάθε μήνα για λογαριασμούς που είναι αδρανείς για περισσότερο από ένα χρόνο. Λυπημένο, ε;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τα όρια συναλλαγών επαληθεύοντας τους λογαριασμούς τους Skrill. Αυτή είναι επίσης η τυπική διαδικασία πριν κάνετε αναλήψεις. Για να επαληθευτεί ο λογαριασμός, θα πρέπει να ανεβάσετε μια εικόνα της άδειας οδήγησης ή της ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, οι παίκτες πρέπει να επιδείξουν απόδειξη διαμονής παρέχοντας αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού κοινής ωφελείας ή τραπεζικού λογαριασμού. Μετά την παροχή αυτών των εγγράφων, η επαλήθευση μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες ή και ημέρες.

Διάρκεια απόσυρσης Skrill

Οι αναλήψεις Skrill μπορεί να είναι άμεσες ή να διαρκέσουν έως και 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το αθλητικό στοίχημα. Σημειώστε ότι αυτή είναι συνήθως η τυπική διάρκεια για ανάληψη χρημάτων από οποιονδήποτε ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Μετά την επιτυχή ανάληψη, θα χρειαστούν άλλες 2-5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό σας. Επομένως, είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι υπάρχουν και άλλες ταχύτερες επιλογές πληρωμής εκεί έξω.

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Skrill
Ασφάλεια και ασφάλεια στο Skrill

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Skrill

Η Skrill κατέχει πολλές άδειες, επιτρέποντάς της να παρέχει τις υπηρεσίες της παγκοσμίως. Για παράδειγμα, η μητρική εταιρεία της Skrill, Paysafe Group, έχει άδεια από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες στην Ευρώπη. Στις ΗΠΑ, η Skrill ελέγχεται από την FCA (Financial Conduct Authority). Αυτές οι άδειες και πολλές άλλες στο ρόστερ της καθιστούν το Skrill μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές.

Ένας άλλος λόγος ασφαλείας για να χρησιμοποιήσετε το Skrill είναι ότι όλα τα δεδομένα συναλλαγών είναι κρυπτογραφημένα SSL. Αν και θα αποκαλύψετε τα στοιχεία σύνδεσής σας, η τεχνολογία SSL διασφαλίζει ότι οι χάκερ δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη σας.

Για πρόσθετη ασφάλεια, η Skrill χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα. Αυτή η τεχνολογία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας όπου οι χρήστες πρέπει να εισάγουν έναν κωδικό πριν συνδεθούν. Ο κωδικός συνήθως αποστέλλεται σε έναν παρεχόμενο αριθμό κινητού τηλεφώνου ή email.

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Skrill
Επιλογές υποστήριξης πελατών Skrill

Επιλογές υποστήριξης πελατών Skrill

Η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας επιλογής πληρωμής. Τόσο συχνά, οι παίκτες μπορεί να έχουν ζητήματα όπως καθυστερημένες καταθέσεις/αναλήψεις, επαληθεύσεις λογαριασμού, ερωτήσεις συναλλαγματικών ισοτιμιών και ούτω καθεξής. Ευτυχώς, η Skrill προσφέρει ένα αποτελεσματικό σύστημα υποστήριξης μέσω διαφόρων καναλιών.

Πρώτον, υπάρχει μια ολοκληρωμένη ενότητα Συχνών Ερωτήσεων με απαντήσεις σε όλες τις βασικές ερωτήσεις. Εάν δεν βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις, επικοινωνήστε απευθείας με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας. Ωστόσο, η διαβούλευση ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη μόνο σε πελάτες VIP. Οι μη επαληθευμένοι χρήστες θα λάβουν υποστήριξη συνομιλίας που διαχειρίζεται ένας εικονικός βοηθός.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, οι παίκτες μπορούν να στείλουν email ή να τηλεφωνήσουν στην ομάδα υποστήριξης της Skrill. Ενώ οι απαντήσεις μέσω email μπορεί να διαρκέσουν έως και 24 ώρες, η τηλεφωνική υποστήριξη είναι άμεση. Η εταιρεία προσφέρει πολλαπλές γραμμές επικοινωνίας διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή (8 π.μ. έως 5 μ.μ. τοπική ώρα). Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να στείλουν μήνυμα στην υποστήριξη χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα.

Ακολουθούν οι επαφές υποστήριξης Skrill:

  • Τηλέφωνο: 44-203-308-2520 (διεθνές), 44-203-308-2519 (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: support@skrill.com, help@skrill.com
Επιλογές υποστήριξης πελατών Skrill