Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Visa

Η Visa είναι εδώ και καιρό μία από τις κορυφαίες επιλογές όσον αφορά τις υπηρεσίες πληρωμών σε όλο τον κόσμο. Βοηθούν εκατομμύρια πελάτες να διεκπεραιώνουν δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε χρόνο, καθώς σχεδόν όλοι οι ιστότοποι δέχονται τη Visa ως τρόπο πληρωμής - συμπεριλαμβανομένων των ιστοτόπων στοιχημάτων.

Η Visa ήταν πρωτοπόρος στον κλάδο των ηλεκτρονικών χρηματοοικονομικών συναλλαγών όταν ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '50. Η Visa μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει σχεδόν οτιδήποτε - είδη παντοπωλείου, φυσικό αέριο, είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και υποθήκες. Αυτή η ευελιξία είναι που επιτρέπει στη Visa να παραμείνει στην κορυφή της αγοράς και μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους παίκτες.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Visa
Πώς να κάνετε μια κατάθεση στη Visa

Πώς να κάνετε μια κατάθεση στη Visa

Προς την κάντε μια κατάθεση σε ιστότοπους στοιχημάτων χρησιμοποιώντας τη Visa, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να περάσουν από τα ακόλουθα βήματα:

  1. Κάντε έναν λογαριασμό στο στοιχηματικό site. Στη συνέχεια, πρέπει να βρουν την επιλογή Ταμείο όπου γίνονται οι καταθέσεις.
  2. Για το επόμενο βήμα, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να εισάγουν τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τους, όπως τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας στο πίσω μέρος της κάρτας. είτε ονομάζεται CVV, CVC ή SPC.
  3. Μόλις οι παίκτες προχωρήσουν και εγκρίνουν τη συναλλαγή, τα χρήματα θα αντανακλούν στον λογαριασμό τους κάποια στιγμή μεταξύ μερικών δευτερολέπτων και 24 ωρών. Ορισμένοι ιστότοποι στοιχημάτων θα στείλουν ακόμη και ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει τα στοιχεία της συναλλαγής και επιβεβαιώνοντας ότι έχουν λάβει την πληρωμή σας.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο όσον αφορά την κατάθεση χρημάτων μέσω της Visa είναι ότι ακόμη και όταν ο επιλεγμένος ιστότοπος στοιχημάτων προσφέρει στοιχήματα σε ένα συγκεκριμένο νόμισμα, η Visa θα χειριστεί τη μετατροπή και θα πραγματοποιήσει συναλλαγές στο νόμισμα του κατόχου της κάρτας.

Όσον αφορά τις προμήθειες, ορισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ενδέχεται να χρεώνουν ελάχιστες προμήθειες, ενώ οι στοιχηματικές ιστοσελίδες ενδέχεται να έχουν επίσης χρεώσεις με το μέρος τους. Θα ήταν καλύτερο να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια και να ερευνήσετε περισσότερο τις χρεώσεις μιας στοιχηματικής τοποθεσίας, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ή προβλήματα σχετικά με τον παίκτη. Τα όρια για τις καταθέσεις εξαρτώνται στην πραγματικότητα από την επιλεγμένη στοιχηματική τοποθεσία του παίκτη. Τα όρια κατάθεσης κυμαίνονται συνήθως από 1 $ έως 10.000 $.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να δικαιούνται ένα μπόνους καλωσορίσματος όπως ένα δωρεάν παιχνίδι, μπόνους κατάθεσης ή μειωμένα βιγκ σε ορισμένους ιστότοπους όταν καταθέτουν μέσω της Visa.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση στη Visa
Πώς να κάνετε ανάληψη με τη Visa

Πώς να κάνετε ανάληψη με τη Visa

Πλέον ιστοσελίδες στοιχημάτων επιτρέπουν στους παίκτες να καταθέσουν χρήματα μέσω της Visa, αλλά το αν θα τους επιτρέψουν ή όχι να κάνουν ανάληψη με την ίδια μέθοδο εξαρτάται από τον τύπο της κάρτας που έχουν χρησιμοποιήσει.

Εάν ο παίκτης του στοιχήματος χρησιμοποιούσε χρεωστική κάρτα Visa για να καταθέσει χρήματα, οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχηματισμού θα τον άφηναν να κάνουν ανάληψη μέσω της ίδιας μεθόδου και είναι αρκετά εύκολο.

Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει απλώς να κατευθυνθούν στην επιλογή Ταμείο και να επιλέξουν να κάνουν ανάληψη. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξουν τη Visa ως επιλογή πληρωμής. Θα πρέπει να εισάγουν τις ίδιες πληροφορίες που χρησιμοποίησαν για την κατάθεση χρημάτων στο πορτοφόλι τους.

Ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων ενδέχεται να κρατήσουν ακόμη και τα στοιχεία της κάρτας σας, εάν το επιλέξετε, κάνοντας τη διαδικασία ευκολότερη και ταχύτερη. Λάβετε υπόψη ότι για αναλήψεις, υπάρχει τυπική περίοδος αναμονής από 24 έως 72 ώρες.

Εάν χρησιμοποιήθηκε μια πιστωτική κάρτα για την κατάθεση χρημάτων, η διαδικασία θα ήταν λίγο διαφορετική. Συνήθως, οι παίκτες μπορούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας μόνο εάν κάνουν ανάληψη το ίδιο ποσό που έχουν καταθέσει. Εάν οι παίκτες θέλουν να κάνουν ανάληψη περισσότερο από το ποσό της κατάθεσης, θα πρέπει να βρουν εναλλακτικές μεθόδους όπως ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Neteller, το Skrill ή το PayPal.

Υπάρχει επίσης η επιλογή τραπεζικών μεταφορών, αλλά αυτές συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Οι τραπεζικές μεταφορές ενδέχεται να διαρκέσουν έως και δύο έως πέντε εργάσιμες ημέρες. Εάν υπάρχουν επίσημες αργίες, Σαββατοκύριακα ή συντήρηση, μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο από αυτό.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, είναι συνήθως αρκετά χαμηλές ώστε να μην βλάψουν τα χρήματα του παίκτη.

Πώς να κάνετε ανάληψη με τη Visa
Ασφάλεια και ασφάλεια στη Visa

Ασφάλεια και ασφάλεια στη Visa

Όταν πρόκειται για στοιχήματα με τη Visa, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ασφάλεια των κεφαλαίων σας και των τραπεζικών και προσωπικών σας στοιχείων. Αυτό συμβαίνει επειδή η Visa είναι ένας από τους ηγέτες της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας στον κόσμο, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά απίθανο να συνεργαστεί με πρόχειρες και παράνομες ιστοσελίδες στοιχημάτων.

Η Visa διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα που επιβεβαιώνει την ταυτότητα ενός χρήστη όταν κάνει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή. Αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας που αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη ή δόλια χρήση των καρτών Visa.

Δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις, δεν απαιτούνται λήψεις και άλλες εγγραφές. Πραγματοποιείται αυτόματα και οι παίκτες του στοιχήματος καθοδηγούνται στη διαδικασία κάθε φορά.

Μπορεί να έχει τη μορφή βιομετρικού ελέγχου (όπως δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου) ή έναν κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης (OTP) που θα σταλεί ως SMS στους παίκτες του αριθμού κινητού που στοιχηματίζουν για την εγγραφή τους στον ιστότοπο στοιχημάτων. Φυσικά, ενώ οι χάκερ και οι απατεώνες λαμβάνουν συνήθως τις πληροφορίες και τα χρήματά σας μέσω του Διαδικτύου, η φυσική σας κάρτα έχει επίσης κάθε λεπτομέρεια που χρειάζονται, επομένως οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να τη διατηρούν ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην αποτροπή δόλιων συναλλαγών. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και να ακυρώνετε χρησιμοποιώντας δημόσιες πληροφορίες, όπως γενέθλια ή επετείους για κωδικούς πρόσβασης.

Ασφάλεια και ασφάλεια στη Visa
Επιλογές υποστήριξης πελατών Visa

Επιλογές υποστήριξης πελατών Visa

Η Visa είναι γνωστή ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών παγκοσμίως. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν μια συνδεδεμένη με τη Visa κάρτα σχεδόν καθημερινά. Είτε πρόκειται για φαγητό έξω, πληρωμή λογαριασμών, αγορά ειδών παντοπωλείου και πρώτης ανάγκης, ακόμη και εξόφληση στεγαστικών δανείων.

Όταν συνδυάζετε τόση λειτουργικότητα με μια εξαιρετικά μεγάλη βάση χρηστών, σίγουρα θα υπάρχουν ερωτήσεις και ανησυχίες. Ευτυχώς, η Visa διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών υποστήριξης πελατών για να βοηθήσει τους πελάτες της να καταλάβουν ορισμένα ζητήματα και ανησυχίες.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να μεταβούν στον επίσημο ιστότοπο της Visa και να βρουν τη σελίδα Υποστήριξής τους. Θα υπάρχει μια ενότητα για τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) για την αντιμετώπιση κάποιων απλών ερωτήσεων ή προβλημάτων. Μια εναλλακτική λύση είναι να καλέσετε το Παγκόσμιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών χωρίς χρέωση. Η κύρια λίστα των αριθμών επαφών για κάθε περιοχή ή περιοχή μπορεί επίσης να ληφθεί στη σελίδα υποστήριξής τους.

Ένας άλλος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή της Visa είναι μέσω των καναλιών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook ή το Twitter. Οι εταιρείες τείνουν να ανταποκρίνονται περισσότερο στην πελατειακή βάση τους όταν τα προβλήματα ή τα ζητήματα παρουσιάζονται μέσω αναφορών και σχολίων.

Ορισμένα ζητήματα μπορεί να προέρχονται από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του στοιχηματιστή. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με την τράπεζά τους για τυχόν ανησυχίες ή διευκρινίσεις, καθώς μπορεί να έχουν μια πιο γρήγορη λύση.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Visa