Κριτική στοιχημάτων William Hill - Ασφάλεια

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
ΜπόνουςΔωρεάν στοίχημα για νέα μέλη
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
William Hill is not available in your country. Please try:
Ασφάλεια

Ασφάλεια

Επειδή η William Hills είναι ένας πολύ γνωστός ιστότοπος, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι χρησιμοποιεί προφυλάξεις ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

  • Η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών Γιβραλτάρ είναι ο ρυθμιστικός φορέας της William Hills και η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο οργανισμός που εξέδωσε την άδεια της εταιρείας. Αυτό υποδηλώνει ότι το λογισμικό παιχνιδιών της William Hills υπόκειται σε αυθαίρετες δοκιμές και η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται με όλες τις ηθικές απαιτήσεις που έχουν θεσπιστεί από αυτές τις αρχές.
  • Επιπλέον, η William Hills είναι μέλος της Independent Betting Adjudication Service (IBAS), πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες της μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία επίλυσης διαφορών IBAS εάν διαφωνούν με την εταιρεία.
  • Η λειτουργία εκατοντάδων παραδοσιακών καταστημάτων στοιχημάτων από τη William Hills σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία είναι ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στη φήμη της εταιρείας για αξιοπιστία και ικανοποίηση πελατών.
  • Οι πληροφορίες στον ιστότοπο της William Hills είναι κρυπτογραφημένες με τεχνολογία SSL 128-bit για μέγιστη ασφάλεια.
  • Επιπλέον, η William Hills χρησιμοποιεί αναγνωρισμένες, εξέχουσες εταιρείες ηλεκτρονικών συναλλαγών για τη διαχείριση οικονομικών συναλλαγών, γεγονός που προσθέτει έναν επιπλέον βαθμό προστασίας στις διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές των πελατών.
William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

Η καινοτόμος προσφορά δωρεάν στοιχημάτων της William Hill φέρνει επανάσταση στα κίνητρα στον αθλητικό τζόγο. Για τους επερχόμενους διαγωνισμούς, οι πελάτες του αθλητικού στοιχήματος μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα για απλή τήρηση των όρων του μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα χωρίς δυνατότητα εξαργύρωσης είναι μια προωθητική προσφορά για κατόχους λογαριασμών που πληρούν τα κριτήρια, η οποία δεν έχει χρηματική αξία. Ωστόσο, τα κέρδη σε μετρητά από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά, γι' αυτό και η προσφορά τραβάει μεγάλη προσοχή.