Κριτική στοιχημάτων William Hill - Μπόνους

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
ΜπόνουςΔωρεάν στοίχημα για νέα μέλη
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
William Hill is not available in your country. Please try:
Μπόνους

Μπόνους

Όπως συμβαίνει με πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων, όταν εγγραφείτε στη William Hills, μπορείτε να περιμένετε πολλά μπόνους και προσφορές γνωριμίας.

Η William Hills είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία προσφορών και τα δωρεάν στοιχήματα. Ανακαλύψαμε μια σελίδα αφιερωμένη στις διαθέσιμες προσφορές κατά την περιήγηση στον ιστότοπο.

Μπόνους εγγραφής και καλωσορίσματος

Δεν μπορούμε να τα καλύψουμε όλα, γι' αυτό επιλέξαμε μερικές ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι είναι τυπικές αυτού που προσφέρεται. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι οι προσφορές μπορεί να είναι χρονικά ευαίσθητες και να παρουσιάζουν συχνά διακυμάνσεις. Ως αποτέλεσμα, οι προσφορές που αναφέρουμε εδώ ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμες σε εσάς, ανάλογα με το πότε χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι δεν αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις εδώ, αλλά μπορούν να προβληθούν στο σύνολό τους στον ιστότοπο.

Η William Hills προσφέρει ένα στοίχημα 500$ χωρίς κίνδυνο στις περισσότερες πολιτείες στις οποίες δραστηριοποιείται. Ωστόσο, οι όροι του μπόνους καλωσορίσματος χωρίς κίνδυνο ενδέχεται να διαφέρουν ανά περιοχή. Χωρίς να μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες, κάθε πολιτεία θα έχει μια κάπως διαφορετική εμπειρία που ταιριάζει καλύτερα στο τοπικό κοινό.

Στην περίπτωση του στοιχήματος 500$ χωρίς κίνδυνο, η William Hills σάς παρέχει ένα μέσο για να στοιχηματίσετε και να το διεκδικήσετε ξανά εάν η επιλογή σας είναι κατώτερη των προσδοκιών. Τοποθετείται ένα στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις τουλάχιστον 10 $ και, στη συνέχεια, ταιριάζει με 100% έως και 500 $.

Εάν το αρχικό σας στοίχημα κατάθεσης δεν φτάσει στο σημείο, θα σας επιστραφούν τα χρήματα και θα σας δοθεί άλλη μια ευκαιρία. Αυτή η προώθηση είναι συνηθισμένη σε τοποθεσίες όπως το Νιου Τζέρσεϊ. Ωστόσο, θεωρήστε ότι το Illinois έχει ένα στοίχημα 300 $ χωρίς κίνδυνο.

Κωδικός προσφοράς P30 Προσφορά νέου πελάτη

Ανοίξτε έναν νέο λογαριασμό αθλητικών στοιχημάτων με τον κωδικό κουπονιού P30 και θα σας προσφέρουν ένα δωρεάν στοίχημα εάν βάλετε το πρώτο σας στοίχημα 10€ ή περισσότερο. Το στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις πρέπει να έχει αποδόσεις 1/2 ή 1,5 ή μεγαλύτερες. Το εξαιρετικό είναι ότι τόσο τα στοιχήματα πριν τον αγώνα όσο και τα στοιχήματα εντός παιχνιδιού είναι επιλέξιμα για την προσφορά.

Η William Hills θα σας ανταμείψει με δύο δωρεάν στοιχήματα 15€ όταν ολοκληρώσετε τις απαιτήσεις. Μετά από αυτό, έχετε συνολικά 30 ημέρες μέχρι τη λήξη τους. Πραγματοποιήστε τα στοίχημα πλήρως επειδή η μερική εξαργύρωση δεν αποτελεί επιλογή.

Τέλος, αυτό το όφελος είναι προσβάσιμο μόνο σε νέους πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ιρλανδία. Επίσης, μόνο συγκεκριμένοι τρόποι πληρωμής θα σας πληρούν τις προϋποθέσεις, επομένως φροντίστε να διαβάσετε ολόκληρους τους όρους και τις προϋποθέσεις του μπόνους καλωσορίσματος.

Bet Boost Acca

Δημιουργήστε μια Acca με 3+ επιλογές, κατάλληλη για χρήση σε οποιαδήποτε διοργάνωση εκτός από Κυνοδρομίες και Ιπποδρομίες, και μπορείτε να λάβετε ώθηση έως και 20 £. Το Boost μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά την ημέρα, είναι προσβάσιμο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και δεν μεταφέρεται στην επόμενη ημέρα εάν δεν το χρησιμοποιήσετε εκείνη την ημέρα. Οι όροι και οι προϋποθέσεις της Bet Boost Acca παραμένουν σε ισχύ.

In-Play Tennis Insurance

Οι υπάρχοντες παίκτες λαμβάνουν 10% επιστροφή χρημάτων στα στοιχήματα, με μέγιστο ποσό 25 £ σε δωρεάν στοιχήματα. Αυτά τα δωρεάν στοιχήματα θα απονέμονται κάθε Δευτέρα όταν τελειώσει η εβδομάδα το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει ότι το 10% των καθαρών απωλειών επιστρέφεται ως δωρεάν στοίχημα, καθιστώντας το στοίχημα ακόμη λιγότερο επικίνδυνο.

Τα δωρεάν στοιχήματα είναι διαθέσιμα μόνο σε αγορές τένις και για μεμονωμένα στοιχήματα. Πολλαπλά στοιχήματα δεν γίνονται δεκτά. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Μόνο GBP και EUR γίνονται δεκτά ως νομίσματα στοιχήματος. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

William Hills High 15

Αυτή η προσφορά ισχύει για εθνικούς αγώνες κυνηγιού του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Εάν η επιλογή σας κερδίσει κατά πέντε μήκη ή περισσότερα, θα λάβετε ένα μπόνους 15% στα κέρδη σας, έως και 100 £ κατ' ανώτατο όριο. Εκτός από το Grand National, αυτό ισχύει για όλους τους αγώνες National Hunt που μεταδίδονται τηλεοπτικά. Όλοι οι διαθέσιμοι αγώνες μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο της William Hills.

William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

Η καινοτόμος προσφορά δωρεάν στοιχημάτων της William Hill φέρνει επανάσταση στα κίνητρα στον αθλητικό τζόγο. Για τους επερχόμενους διαγωνισμούς, οι πελάτες του αθλητικού στοιχήματος μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα για απλή τήρηση των όρων του μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα χωρίς δυνατότητα εξαργύρωσης είναι μια προωθητική προσφορά για κατόχους λογαριασμών που πληρούν τα κριτήρια, η οποία δεν έχει χρηματική αξία. Ωστόσο, τα κέρδη σε μετρητά από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά, γι' αυτό και η προσφορά τραβάει μεγάλη προσοχή.