Κριτική στοιχημάτων William Hill - Παιχνίδι Με Υπευθυνότητα

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
ΜπόνουςΔωρεάν στοίχημα για νέα μέλη
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
William Hill is not available in your country. Please try:
Παιχνίδι Με Υπευθυνότητα

Παιχνίδι Με Υπευθυνότητα

Υπάρχουν επαγγελματίες τζογαδόροι, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Δεν πρέπει να θεωρείται πηγή εισοδήματος για πολλούς ανθρώπους. Μην στοιχηματίζετε περισσότερα από όσα αντέχετε να χάσετε. Αποφύγετε τον τζόγο με μετρητά στα οποία βασίζεστε για να πληρώσετε το ενοίκιο σας και άλλα απαραίτητα, όπως λογαριασμούς και φαγητό.

Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια είναι συχνά αποτέλεσμα της ανάγκης των ανθρώπων να κερδίσουν. Όταν χάνουν, αυτό μπορεί να τους ενθαρρύνει να είναι ακόμη πιο απελπισμένοι για να κερδίσουν τα χρήματά τους πίσω, οδηγώντας σε ακόμη περισσότερους τζόγους. Αυτό μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχο, προκαλώντας πολύ πόνο και ταλαιπωρία.

Παίξτε Υπεύθυνα

Για να αποφύγετε το ίδιο λάθος, πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε την ήττα. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον τζόγο ακόμα κι αν χάσετε, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι για τις απώλειες και να είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε τα χρήματα για να διασκεδάσετε. Όταν νομίζεις ότι θα χάσεις, είναι πολύ πιο ευχάριστο να κερδίζεις.

Ο καθορισμός ορίων για τον εαυτό του είναι το πρώτο βήμα υπεύθυνος τζόγος. Ξεκινήστε έχοντας κατά νου έναν προϋπολογισμό και τηρήστε τον. Τελειώνει όταν φύγει. Αν κερδίσετε, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό, αλλά μην απογοητεύεστε αν η τύχη σας δεν επιμένει.

Όταν παίζετε, είναι εύκολο να χάσετε τον χρόνο. Εάν ορίσετε περιορισμό χρόνου ή ξυπνητήρι, πρέπει να σταματήσετε όταν σβήσει ο χρονοδιακόπτης. Περισσότερος χρόνος που αφιερώνεται στα παιχνίδια θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες απώλειες. Το να παίρνετε άδεια από τη δουλειά για να παίξετε μπορεί να βλάψει την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή.

Μην πίνετε ή χρησιμοποιείτε ναρκωτικά ενώ παίζετε. Ο καλύτερος φραγμός σας ενάντια στον εθισμό στον τζόγο είναι η ισχυρή αίσθηση αυτοελέγχου και αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να το διαστρεβλώσουν.

Πού να αναζητήσετε βοήθεια

Όποιος αισθάνεται ότι χάνει τον έλεγχο του τζόγου του ή δεν μπορεί να παίξει υπεύθυνα θα πρέπει να σταματήσει αμέσως. Είναι καιρός να λάβετε θεραπεία εάν δυσκολεύεστε να το κόψετε ή πιστεύετε ότι μπορεί να είστε εθισμένοι.

Μην ντρέπεστε πλησιάζω κάποιον εάν πιστεύετε ή γνωρίζετε ότι ο τζόγος γίνεται πρόβλημα για εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα που να ντρέπεσαι, και η προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος από μόνη της είναι χάσιμο χρόνου. Μια ποικιλία θεραπευτικών μεθόδων και ομάδων, όπως π.χ BeGambleAware, μπορεί να βοηθήσει όσους δεν μπορούν να μοιραστούν ανοιχτά τα προβλήματά τους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

Η καινοτόμος προσφορά δωρεάν στοιχημάτων της William Hill φέρνει επανάσταση στα κίνητρα στον αθλητικό τζόγο. Για τους επερχόμενους διαγωνισμούς, οι πελάτες του αθλητικού στοιχήματος μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα για απλή τήρηση των όρων του μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα χωρίς δυνατότητα εξαργύρωσης είναι μια προωθητική προσφορά για κατόχους λογαριασμών που πληρούν τα κριτήρια, η οποία δεν έχει χρηματική αξία. Ωστόσο, τα κέρδη σε μετρητά από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά, γι' αυτό και η προσφορά τραβάει μεγάλη προσοχή.