Κριτική στοιχημάτων William Hill - Συμβουλες

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
ΜπόνουςΔωρεάν στοίχημα για νέα μέλη
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
William Hill is not available in your country. Please try:
Συμβουλες

Συμβουλες

Αν και τα στοιχήματα σε αθλήματα μπορεί να είναι διασκεδαστικά, η χρήση του William Hills κάνει την εμπειρία πολύ πιο ευχάριστη, ασφαλή και ωφέλιμη. Αυτές οι συμβουλές και τα κόλπα μπορεί να βοηθήσουν τους παίκτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία τους εκεί.

Σκεφτείτε το πλεονέκτημα της γηπεδούχου ομάδας

Για τους αθλητικούς παίκτες πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το πλεονέκτημα που ανήκει στην γηπεδούχο ομάδα. Υπάρχουν περισσότερα πλεονεκτήματα στο γήπεδο εκτός από τον καιρό και την τοποθεσία μιας ομάδας.

Η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να έχει το πλεονέκτημα εάν εμφανιστεί μεγάλος κόσμος. Είναι στο ένστικτό μας να αποδίδουμε τα καλύτερα όταν οι άνθρωποι προσέχουν αυτό που κάνουμε. Έρευνες δείχνουν ότι τα αθλήματα με μεγάλο κόσμο δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Βοηθά επίσης επειδή οι γηπεδούχοι ομάδες δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν, κάτι που μπορεί να είναι σωματικά στραγγιστικό ακόμα και για επαγγελματίες αθλητές. Η ικανότητα των παικτών να αποδίδουν στο απόγειό τους έχει πληγεί από το απαιτητικό πρόγραμμα ταξιδιών του NBA.

Παρακολουθήστε τις στοιχηματικές σας δραστηριότητες

Οι περισσότεροι πρωτάρηδες αθλητικοί παίκτες δεν δίνουν μεγάλη σημασία στην καταγραφή και την παρακολούθηση των στοιχημάτων τους. Αυτό παρουσιάζει δύο θέματα προς εξέταση.

Όταν δεν υπάρχουν αρχεία για αναφορά, είναι αδύνατο να διατηρήσετε καρτέλες σχετικά με το ποσό των χρημάτων που δαπανήθηκαν. Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε στενά τις συνήθειες δαπανών σας και να ακολουθείτε ένα προκαθορισμένο σχέδιο δαπανών.

Δεύτερον, η διατήρηση αρχείων σάς δίνει τη δυνατότητα να αξιολογείτε συχνά και να βελτιώνετε τα αρχεία που έχετε κρατήσει. Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με την πάροδο του χρόνου, πρέπει να τα έχετε όλα στη θέση τους.

Τουλάχιστον, θα πρέπει να καταγράφετε τις ακόλουθες πληροφορίες για κάθε στοίχημα που τοποθετείτε.

  • Επιλογή
  • Πιθανότητα
  • Μέγεθος στοιχήματος
  • Αποτέλεσμα στοιχήματος
  • Η πληρωμή που ελήφθη ή τα χρήματα που χάθηκαν

Η καταγραφή αυτών των πληροφοριών δεν θα διαρκέσει πολύ και θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις συνολικές δαπάνες (ή τα κέρδη σας). Επομένως, δεν δικαιολογείται η μη πραγματοποίησή του. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, θα κρατούσατε ακόμα πιο εμπεριστατωμένα αρχεία για να αναλύσετε την εξέλιξή σας καθώς προχωράτε.

Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα στατιστικά εργαλεία

Για να είναι επιτυχημένοι οι παίκτες και οι παίκτες στοιχημάτων, πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν τεχνολογία για να αναζητούν σύνολα δεδομένων. Πολλές εταιρείες προσφέρουν λύσεις δωρεάν ή με χαμηλό κόστος.

Η χρήση αυτών των εργαλείων για πρώτη φορά θα απαιτήσει κάποια προσπάθεια. Όταν το κάνουν, οι πιθανότητες να κερδίσετε στοιχήματα αυξάνονται. Τα άτομα που στοιχηματίζουν σε αθλήματα μπορούν γρήγορα να εντοπίσουν και να χρησιμοποιήσουν τα πιο κοινά μοτίβα στοιχημάτων.

Οι στοιχηματιστές και άλλοι παίκτες που δοκιμάζουν τις ιδέες τους για τις τάσεις μπορούν να μάθουν από αυτό. Ακόμα κι αν ένα στοίχημα φαίνεται τυχαίο, τα εργαλεία για την ανάλυση δεδομένων μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες να βρουν βασικά μοτίβα που μπορούν να τους βοηθήσουν να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για στοιχήματα.

Δοκιμάστε να αντισταθμίσετε τα στοιχήματά σας όταν είστε αβέβαιοι

Όταν στοιχηματίζετε σε αθλήματα, η αντιστάθμιση είναι μια μέθοδος που μπορεί είτε να μειώσει τον κίνδυνο είτε να εξασφαλίσει κέρδος για τον παίκτη. Η πρακτική της αντιστάθμισης κινδύνου είναι μια μορφή διαχείρισης κινδύνου που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τις ζημιές σας και να διατηρήσετε ένα καλό bankroll.

Στην αρχή, η αντιστάθμιση των στοιχημάτων σας μπορεί να μοιάζει με δύσκολη στρατηγική, αλλά η υποκείμενη ιδέα είναι μάλλον απλή. Ένα νέο στοίχημα τοποθετείται σε ένα αποτέλεσμα διαφορετικό από αυτό που στοιχηματίστηκε αρχικά. Μπορείτε είτε να μειώσετε τον κίνδυνο που σχετίζεται με το αρχικό σας στοίχημα είτε να κερδίσετε χρήματα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ο απώτερος στόχος είναι να ελαχιστοποιηθεί το ποσό των χρημάτων που χάνονται.

Μην αγνοείτε τα ηλεκτρονικά αθλήματα

Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τις πιο πρόσφατες εταιρείες ψυχαγωγίας και τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο eSport έχει γίνει ένα ολοένα και πιο κοινό στοιχηματικό γεγονός.

Το League of Legends και το Counter-Strike: GO είναι μόνο δύο παραδείγματα βιντεοπαιχνιδιών που μπορεί να περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία. Σε αυτά τα βιντεοπαιχνίδια, η ταραχή είναι εξίσου συχνή, αν όχι πιο συνηθισμένη, από ό,τι στις περισσότερες άλλες επιδιώξεις.

Ας προσποιηθούμε ότι είστε περισσότερο βιντεοπαίκτες παρά λάτρεις των σπορ. Μπορεί να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να είστε πρωτοπόροι στον αθλητικό στοίχημα, παρέχοντας παράλληλα έναν εύκολο δρόμο προς την εκπαίδευση σχετικά με τα αθλητικά στοιχήματα σε αυτόν τον νέο τομέα.

William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

Η καινοτόμος προσφορά δωρεάν στοιχημάτων της William Hill φέρνει επανάσταση στα κίνητρα στον αθλητικό τζόγο. Για τους επερχόμενους διαγωνισμούς, οι πελάτες του αθλητικού στοιχήματος μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα για απλή τήρηση των όρων του μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα χωρίς δυνατότητα εξαργύρωσης είναι μια προωθητική προσφορά για κατόχους λογαριασμών που πληρούν τα κριτήρια, η οποία δεν έχει χρηματική αξία. Ωστόσο, τα κέρδη σε μετρητά από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά, γι' αυτό και η προσφορά τραβάει μεγάλη προσοχή.