Κριτική στοιχημάτων William Hill - Συχνές Ερωτήσεις

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
ΜπόνουςΔωρεάν στοίχημα για νέα μέλη
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
William Hill is not available in your country. Please try:
Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Οι πελάτες της William Hills κάνουν συχνά αυτές τις ερωτήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος.

Γιατί δεν έχει διευθετηθεί το στοίχημά μου;

Η διευθέτηση συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά. Ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο σε σπάνιες περιπτώσεις. Αυτό οφείλεται σε αδυναμία λήψης επίσημου αποτελέσματος, απώλεια τροφοδοσίας από την πηγή μας ή σε τεχνικό ζήτημα.

Τα στοιχήματά σας πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Η William Hills επιχειρεί να διευθετήσει τα στοιχήματα εντός παιχνιδιού αμέσως καθώς είναι γνωστό το αποτέλεσμα της αγοράς και όλα τα άλλα στοιχήματα μετά την επιβεβαίωση του επίσημου αποτελέσματος.

Γιατί δεν μπορώ πάντα να αποφασίζω πώς θα κάνω ανάληψη των χρημάτων μου;

Πρέπει να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής με τον οποίο καταθέσατε. Εάν η μέθοδος κατάθεσής σας δεν επιτρέπει αναλήψεις, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα. Εάν έχετε καταθέσει χρησιμοποιώντας πολλές μεθόδους, πρέπει να κάνετε ανάληψη στη μέθοδο που χρησιμοποιήσατε περισσότερο.

Ποια είναι η λειτουργία The My Bets;

Τα στοιχήματά μου επεκτείνονται στην προηγούμενη επιλογή «Ανοιχτά στοιχήματα».

Εξακολουθεί να εμφανίζει ανοιχτά στοιχήματα, αλλά έχει επίσης μια πρόσθετη σελίδα "Δικανονισμένα" που σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τα διευθετημένα στοιχήματά σας για τις προηγούμενες 48 ώρες και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο "Προβολή πλήρους ιστορικού στοιχημάτων" για να μεταβείτε στην περιοχή του λογαριασμού σας και να βρείτε τα πλήρη ιστορία.

Πώς μπορώ να ενημερώσω τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα του λογαριασμού μου εάν λήξει;

Η διαγραφή της παλιάς κάρτας δεν είναι απαραίτητη εάν έχει επανεκδοθεί με νέα ημερομηνία λήξης. Χρειάζεται μόνο να αλλάξετε την ημερομηνία λήξης:

 1. Επιλέξτε την επιλογή «Κατάθεση».
 2. Επιλέξτε «Επεξεργασία» δίπλα στον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας (δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω)
 3. Θα σταλθείτε σε ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία λήξης (δείτε τη δεύτερη εικόνα παρακάτω)
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση αλλαγών».
 5. Αυτή η κάρτα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για κατάθεση και ανάληψη χρημάτων.

Πώς μπορώ να κάνω τον λογαριασμό μου πιο ασφαλή;

Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό σας εμποδίζεται από το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ορίστε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης ή φράση πρόσβασης που μπορείτε εύκολα να θυμάστε, αλλά ποτέ μην το γράψετε ή να το αποκαλύψετε σε κανέναν, ούτε καν στη William Hills. Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα αριθμών και γραμμάτων αντί για μια λέξη λεξιλογίου.

Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας σας, μεταξύ άλλων στοιχείων λογαριασμού, χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας όταν επικοινωνείτε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Ως αποτέλεσμα, η απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας σας πρέπει να είναι δύσκολη στην πρόβλεψη και όχι οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook. Γιατί να μην ορίσετε την ερώτηση ασφαλείας σας στο πατρικό όνομα της μητέρας του συντρόφου σας ή του πιο στενού σας φίλου; Ακόμη και το πιο αφοσιωμένο άτομο θα δυσκολευόταν να μαντέψει την απάντηση.

Πού μπορώ να εντοπίσω τα Ασφαλέστερα Εργαλεία τζόγου στον νέο ιστότοπο του William Hills Sportsbook;

 1. Συνδεθείτε και μεταβείτε στο επάνω μέρος της οθόνης στο πλαίσιο ισορροπίας.
 2. Επιλέξτε «Ασφαλέστερος τζόγος» από το αναπτυσσόμενο μενού.

Αυτό θα σας στείλει στα "Ασφαλέστερα Εργαλεία τζόγου". Τα παρακάτω εργαλεία είναι αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε ασφαλέστερες πρακτικές τζόγου.

 • Τα Όρια Καταθέσεων μπορούν να οριστούν και να ενημερωθούν (το μέγιστο ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο χρηματικό ποσό που μπορείτε να καταθέσετε στον λογαριασμό σας).
 • Στην ενότητα "Υπενθυμίσεις ώρας παιχνιδιού", μπορείτε να ορίσετε μια περίοδο για υπενθυμίσεις κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας παιχνιδιού για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε πόσο καιρό παίζετε.
 • Πάρτε ένα χρονικό όριο για να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό σας.
 • Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερο διάλειμμα, μπορείτε να επιλέξετε μια πλήρη περίοδο Αυτο-αποκλεισμού που κυμαίνεται από 6 μήνες έως 5 χρόνια.
 • Στην ενότητα "Κλείσιμο λογαριασμού", μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας επ' αόριστον.
William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

Η καινοτόμος προσφορά δωρεάν στοιχημάτων της William Hill φέρνει επανάσταση στα κίνητρα στον αθλητικό τζόγο. Για τους επερχόμενους διαγωνισμούς, οι πελάτες του αθλητικού στοιχήματος μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα για απλή τήρηση των όρων του μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα χωρίς δυνατότητα εξαργύρωσης είναι μια προωθητική προσφορά για κατόχους λογαριασμών που πληρούν τα κριτήρια, η οποία δεν έχει χρηματική αξία. Ωστόσο, τα κέρδη σε μετρητά από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά, γι' αυτό και η προσφορά τραβάει μεγάλη προσοχή.