Γκολφ Στοίχημα

Το γκολφ είναι ένα άθλημα που απολαμβάνει σε όλο τον κόσμο και έχει τρομερά πιστούς ακόλουθους τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα σκεφτόσασταν να στοιχηματίσετε, αλλά είναι ένα εκπληκτικά δημοφιλές άθλημα για να κερδίσετε χρήματα. Το παιχνίδι έχει τις ρίζες του στη Σκωτία του 15ου αιώνα, αν και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί έχουν βρεθεί ότι έπαιξαν παρόμοιο παιχνίδι ήδη από τον πρώτο αιώνα π.Χ. Ανεξάρτητα από αυτό, το γκολφ είναι τόσο δημοφιλές σήμερα όσο ποτέ, ειδικά όταν πρόκειται για την αγορά αθλητικών στοιχημάτων.

Τα αθλητικά βιβλία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν γκολφ, ιδιαίτερα τουρνουά PGA, ως δημοφιλή επιλογή στοιχήματος. Καθώς τα αθλητικά στοιχήματα συνεχίζουν να αναπτύσσονται σε νέες αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η δημοτικότητα του γκολφ θα αυξηθεί μόνο καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αγωνία του στοιχήματος σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά.

Γκολφ Στοίχημα
Τι είναι το στοίχημα γκολφ;Πώς να στοιχηματίσετε στο γκολφΑποδόσεις στοιχήματος γκολφ
Τι είναι το στοίχημα γκολφ;

Τι είναι το στοίχημα γκολφ;

Το στοίχημα στο γκολφ πιθανότατα ξεκίνησε από τη στιγμή που παιζόταν το παιχνίδι. Είναι ένα εύκολο άθλημα στο στοίχημα, ειδικά μεταξύ δύο παικτών σε έναν αγώνα. Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε ξεκίνησαν τα στοιχήματα στο γκολφ, μπορούμε εύλογα να υποθέσουμε ότι τα στοιχήματα κάποιας μορφής έχουν συμβεί από την ίδια την ύπαρξή του.

Το 2019, το PGA Tour αγκάλιασε τα αθλητικά στοιχήματα, τα οποία ήταν σε πλήρη αντίθεση με άλλα επαγγελματικά αθλητικά πρωταθλήματα. Από τότε, το γκολφ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά στοιχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα, το γκολφ έχει χτυπήσει το mainstream όσον αφορά τα αθλητικά στοιχήματα. Όχι μόνο όλα τα μεγάλα αθλητικά βιβλία προσφέρουν στοιχήματα γκολφ, αλλά ιστότοποι όπως το FanDuel και το DraftKings προσφέρουν Daily Fantasy Sports για γκολφ εκτός από τα παραδοσιακά στοιχήματα. Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη πρόσβαση στις μεταδόσεις τουρνουά ροής και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στην τοποθέτηση στοιχημάτων.

Τι είναι το στοίχημα γκολφ;
Πώς να στοιχηματίσετε στο γκολφ

Πώς να στοιχηματίσετε στο γκολφ

Το στοίχημα στο γκολφ έχει πραγματικά επεκταθεί από τότε που πρωτοεμφανίστηκε. Είναι εύκολο να κατανοήσετε στοιχήματα όπως νικητές τουρνουά, τα οποία είναι δημοφιλή μεταξύ των παικτών που αναζητούν τη μεγάλη πληρωμή. Η μελέτη της απόδοσης των παικτών γκολφ σε ορισμένα γήπεδα ή σε διαφορετικούς τύπους καιρού μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό των επιλογών στοιχηματισμού.

Άλλα στοιχήματα, όπως τα παιχνίδια γκολφ, επιτρέπουν στους παίκτες να στοιχηματίσουν για το ποιος θα έχει καλύτερο γύρο ή τουρνουά μεταξύ δύο ισόβαθμων παικτών γκολφ. Το Golf έχει εισαγάγει ακόμη και στοιχήματα για παίκτες γκολφ. Τα στοιχήματα στηρίγματος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στον αθλητισμό όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, επομένως είναι λογικό να τα μεταφέρουμε σε άλλα αθλήματα όπως το γκολφ.

Με τα στοιχήματα για γκολφ, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε πράγματα όπως ο αριθμός των πουλιών που μπορεί να κάνει ένας παίκτης γκολφ ανά γύρο ή ακόμα και ο κορυφαίος παίκτης εθνικότητας ή ο κορυφαίος αριστερόχειρας παίκτης.

Πώς να στοιχηματίσετε στο γκολφ
Αποδόσεις στοιχήματος γκολφ

Αποδόσεις στοιχήματος γκολφ

Οι πιθανότητες στοιχηματισμού γκολφ προέρχονται από πολλούς παράγοντες. Κάθε μάθημα παίζει διαφορετικά και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ένας συγκεκριμένος παίκτης παίζει το παιχνίδι. Για παράδειγμα, εάν ένα συγκεκριμένο γήπεδο έχει δύσκολα χόρτα, οι παίκτες που παίζουν καλύτερα γκολ μπορεί να έχουν μικρότερες πιθανότητες. Εάν ένα άλλο γήπεδο έχει μακρύτερες διαδρομές, τότε μπορεί να δούμε μικρότερες πιθανότητες σε παίκτες γκολφ που μπορούν να οδηγήσουν την μπάλα σε μεγάλη απόσταση.

Δεδομένου ότι το γκολφ είναι ένα παιχνίδι στην ύπαιθρο, ο καιρός έχει πάντα επίδραση στους παίκτες. Ομοίως, οι παίκτες του γκολφ παλεύουν πάντα με ενοχλητικούς τραυματισμούς λόγω της ροπής που ασκείται στο σώμα τους. Ένας παίκτης γκολφ που επιστρέφει από τραυματισμό μπορεί να φαίνεται σαν αξία, αλλά πολύ συχνά θα τον δούμε να είναι αρκετά σκουριασμένος στην πρώτη τουρνουά πίσω.

Οι πιθανότητες για έναν αγώνα γκολφ ή 2 μπαλάκια, όπως ονομάζονται σε ορισμένα αθλητικά βιβλία, προέρχονται από πρόσφατες επιδόσεις καθώς και προηγούμενες επιδόσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι αποδόσεις του τουρνουά μπορεί να είναι πολύ βαριές, καθώς συχνά υπάρχουν μερικοί παίκτες υψηλής κατάταξης που θα είναι τα φαβορί στο στοίχημα, ενώ το γήπεδο θα έχει εξαιρετικά μεγάλες αποδόσεις για να κερδίσει.

Αποδόσεις στοιχήματος γκολφ