Ιπποδρομίες Στοίχημα

Οι ιπποδρομίες αποκαλούνται συχνά το άθλημα των βασιλιάδων. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο για στοιχήματα και χρονολογείται από την ιστορία σχεδόν σε κάθε πολιτισμό. Η κομψότητα αυτών των τεράστιων, ισχυρών ζώων χτυπάει την καρδιά κάθε ανθρώπου. Από τότε υπήρξαν πολλές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων σκύλων και ακόμη και των χοιροδρομιών, αλλά τα άλογα κυριαρχούν στον κόσμο του στοιχήματος.

Αυτές τις μέρες, με τα διαδικτυακά στοιχήματα τόσο ευρέως διαθέσιμα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα αθλητικό βιβλίο που να μην προσφέρει τις ιπποδρομίες ως άθλημα για να στοιχηματίσετε. Το καλύτερο κομμάτι? Υπάρχει πάντα ένας αγώνας για να στοιχηματίσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε κάποιο μέρος του κόσμου!

Ιπποδρομίες Στοίχημα
Τα βασικά του στοιχήματος ιπποδρομιών

Τα βασικά του στοιχήματος ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες είναι ευρέως γνωστές ως το άθλημα των βασιλιάδων. Ως ένα από τα πιο διάσημα αθλήματα στον κόσμο για να στοιχηματίσετε, χρονολογείται σε όλη την ιστορία σχεδόν σε κάθε πολιτισμό.

Η κομψότητα αυτών των γιγάντιων, ισχυρών ζώων χτυπά την καρδιά κάθε ανθρώπου. Από τότε υπήρξαν πολλές ερμηνείες, όπως κυνοδρομίες και χοιροδρομίες. Ωστόσο, τα άλογα βασιλεύουν πρωτίστως όταν πρόκειται για το κόσμο του στοιχήματος.

Σήμερα, ένας παίκτης του στοιχήματος θα ήταν δύσκολο να βρει ένα αθλητικό βιβλίο που να μην προσφέρει τις ιπποδρομίες ως άθλημα για να στοιχηματίσει με το διαδικτυακό στοίχημα τόσο ευρέως διαθέσιμο. Ποιο είναι το καλύτερο μέρος, ίσως αναρωτηθείτε; Λοιπόν, υπάρχει πάντα ένας αγώνας για να στοιχηματίσετε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή σε κάποιο μέρος του κόσμου!

Τα βασικά του στοιχήματος ιπποδρομιών
Τι είναι το στοίχημα ιπποδρομιών;

Τι είναι το στοίχημα ιπποδρομιών;

Το στοίχημα σε ιπποδρομίες χρονολογείται από αιώνες και είναι μια από τις παλαιότερες μορφές αθλητισμού και τυχερών παιχνιδιών που είναι γνωστές στον άνθρωπο. Το στοίχημα των αλόγων σε μια κούρσα λέγεται ότι ξεκίνησε τη δεκαετία του 1600 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έκτοτε ήταν θέμα για τους παίκτες.

Οι ιπποδρομίες πραγματοποιούνται σε κάθε ήπειρο, και μάλιστα σε αυτήν μερικές χώρες όπου ο τζόγος απαγορεύεται. Πώς μπορεί να ισχύει αυτό; Ορισμένες δικαιοδοσίες θεωρούν το στοίχημα σε μια ιπποδρομία ως στοίχημα parimutuel, που σημαίνει ότι οι παίκτες στοιχηματίζουν στην τοποθέτηση των τριών κορυφαίων αλόγων.

Σήμερα, το στοίχημα σε ιπποδρομίες εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους στοιχηματισμού σε αθλήματα. Για να στοιχηματίσετε σε αγώνες ιπποδρομιών όπως Οι Τριπλοί Κορώνες ή το Ντέρμπι του Κεντάκι είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για νέους και για έμπειρους παίκτες. Οι ιπποδρομίες δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτές όσο με την αυξημένη χρήση των διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων.

Οι εικονικές ιπποδρομίες πραγματοποιούνται από διαδικτυακά αθλητικά βιβλία, που αποτελούνται από ένα πεδίο αλόγων που παράγονται και ελεγχόμενα από υπολογιστή. Ενώ οι παίκτες μπορούν πλέον να στοιχηματίσουν από κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή, οι ιπποδρομίες είναι πάντα ένα άθλημα που απολαμβάνουν καλύτερα προσωπικά.

Τι είναι το στοίχημα ιπποδρομιών;
Πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες

Πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες

Στοίχημα σε ιπποδρομίες μπορεί να είναι τόσο απλό ή περίπλοκο όσο επιλέγει ένας παίκτης. Το πιο εύκολο στοίχημα ονομάζεται straight στοίχημα και είναι όταν ένας παίκτης επιλέγει τον νικητή της κούρσας. Έντονα στοιχήματα σε ιπποδρομίες έρχονται όταν ένας παίκτης αρχίζει να στοιχηματίζει σε εξωτικά στοιχήματα, όπως ένα στοίχημα trifecta. Αυτό συμβαίνει όταν ένας παίκτης επιλέγει τα τρία πρώτα άλογα με τη σειρά που τερματίζουν.

Υπάρχει επίσης ένα στοίχημα exacta, όπου ένας παίκτης επιλέγει τα δύο κορυφαία άλογα με τη σειρά που τερματίζουν. Επιπλέον, υπάρχει ένα στοίχημα superfecta, όπου ένας παίκτης επιλέγει τα τέσσερα πρώτα άλογα με τη σειρά. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο δύσκολο και σπάνιο είναι για έναν παίκτη να πετύχει αυτά τα εξωτικά στοιχήματα, οι πληρωμές είναι πολύ πιο υψηλές από ένα straight στοίχημα.

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει βελτιώσει σημαντικά τη βιομηχανία στοιχημάτων ιπποδρομιών. Έχει επεκταθεί σε πολλά μέρη του κόσμου και έχει γίνει κάπως σημείο εισόδου για τους αθλητικούς παίκτες. Επιπλέον, οι στήλες με συμβουλές αθλητικών στοιχημάτων για ιπποδρομίες προσελκύουν καταπληκτικό αναγνωστικό κοινό.

Για να στοιχηματίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας παίκτης είναι να βρει ένα διαδικτυακός ιστότοπος στοιχημάτων που προσφέρει ιπποδρομίες στην αγορά τους. Στη συνέχεια, οι παίκτες μπορούν να ανοίξουν και να φορτώσουν έναν λογαριασμό στοιχήματος και να στοιχηματίσουν αμέσως.

Ακολουθεί η ανάλυση των στοιχημάτων:

  1. Εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει στοιχήματα σε ιπποδρομίες και κάντε μια κατάθεση.
  2. Επιλέξτε το ιπποδρομιακό γεγονός στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.
  3. Επιλέξτε την ιπποδρομία στην οποία θέλετε να στοιχηματίσετε.
  4. Επιλέξτε ένα ποσό πονταρίσματος.
  5. Στοιχηματίζω.

Τα στοιχήματα σε ιπποδρομίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους παίκτες να συμμετάσχουν στο αθλητικό πρωτάθλημα. Οι ιπποδρομίες είναι γρήγοροι, με πολλές δυνατότητες για στοιχήματα. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στα άλογα που κερδίζουν, στους ταχύτερους χρόνους τρεξίματος και πολλά άλλα.

Πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες
Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος ιπποδρομιών

Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος ιπποδρομιών

Εδώ είναι η απλή ανάλυση: Αποδόσεις για στοίχημα είναι η πιθανότητα να συμβεί ένα γεγονός. Αν κάτι είναι πιθανό να συμβεί (π.χ. να κερδίσει το αγαπημένο άλογο), έχει μικρότερες πιθανότητες και παρουσιάζει στους παίκτες του στοιχήματος πενιχρές αποδόσεις. Οι πιθανότητες καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η φόρμα του αλόγου, οι νέες εμφανίσεις, οι τραυματισμοί και πολλά άλλα.

Οι αποδόσεις γενικά εκτιμώνται και παρέχονται από τους bookmakers. Οι παίκτες στοιχηματισμού ολοκληρώνουν τις επιλογές τους μόνο με βάση μια εξέταση ή εκλεπτυσμένη διαίσθηση. Οι αποδόσεις για έναν συγκεκριμένο αγώνα ενδέχεται να τροποποιηθούν εντός της εβδομάδας ή της περιόδου της μονάδας.

Υπάρχει μια μοναδικότητα στα διαδικτυακά στοιχήματα ιπποδρομιών σχετικά με τις δημοσιευμένες αποδόσεις. Σε αντίθεση με όταν οι εταιρείες στοιχημάτων παρέχουν πόντους για το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τα στοιχήματα ιπποδρομιών επικεντρώνονται κυρίως στους νικητές των ιπποδρομιών.

Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος ιπποδρομιών
Υπολογίστε τις αποδόσεις στοιχήματος αλόγων σαν επαγγελματίας

Υπολογίστε τις αποδόσεις στοιχήματος αλόγων σαν επαγγελματίας

Οι πιθανότητες παρέχονται πριν ξεκινήσει ένας αγώνας και συνήθως παρουσιάζονται ως κλάσμα. Όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες, τόσο μεγαλύτερη είναι η πληρωμή. Για παράδειγμα, η δημοσιευμένη απόδοση για τον Άλογο Α να κερδίσει την κούρσα είναι ½ και ένας παίκτης που στοιχηματίζει στοιχηματίζει 10,00 $. Πείτε ότι το άλογο Α κερδίζει την κούρσα. Στη συνέχεια, ο παίκτης λαμβάνει μια πληρωμή 15 $.

Αυτές οι πιθανότητες δημοσιεύονται πριν από τον αγώνα και δεν αλλάζουν συχνά σημαντικά μέχρι την έναρξη του αγώνα. Πτυχές που επηρεάζουν την αναρτημένη πιθανότητες ιπποδρομιών είναι συνήθως από στόμα σε στόμα και κουτσομπολιά σχετικά με ένα συγκεκριμένο άλογο.

Τα πρόσθετα στοιχεία περιλαμβάνουν ένα βροχερό κλίμα σε μια υπαίθρια πίστα. Ενώ μερικά άλογα χειρίζονται ολισθηρές διαδρομές, άλλα δεν μπορούν. Ο τύπος διαδρομής μπορεί επίσης να επηρεάσει τις πιθανότητες ενός συγκεκριμένου αλόγου. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, αυτές οι πιθανότητες δεν αλλάζουν την ημέρα του αγώνα!

Εάν μια ομάδα είναι πιθανό να κερδίσει, αλλά στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής της τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι πιθανότητες της προσαρμόζονται. Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν θα το κάνουν αφού μοιραστούν οι νέες αποδόσεις. Όσοι είχαν στοιχηματίσει νωρίτερα κρατούν τα δελτία τους.

Οι πιθανότητες μπορεί να αποκλίνουν μεταξύ των τοποθεσιών στοιχήματος, επομένως ένας παίκτης του στοιχήματος πρέπει να κάνει την έρευνά του. Ωστόσο, η διαφορά είναι σπάνια σημαντική, εκτός εάν ένας παίκτης ποντάρει μια περιουσία.

Υπολογίστε τις αποδόσεις στοιχήματος αλόγων σαν επαγγελματίας
Παράγοντες για πιθανότητες σε ιπποδρομίες

Παράγοντες για πιθανότητες σε ιπποδρομίες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις πιθανότητες ιπποδρομιών. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να εξετάσουν τις προηγούμενες επιδόσεις μεμονωμένων αλόγων. Οι λάτρεις των στοιχημάτων ιπποδρομιών μπορούν να δουν τα στατιστικά στο διαδίκτυο για να προσδιορίσουν εάν το άλογο που προτιμούν μπορεί να τους φέρει στο σπίτι τα μεγάλα χρήματα. Έχει ένα άλογο ένα σερί ήττας τον τελευταίο καιρό; Πώς ανταποκρίνεται ένα άλογο στον ανταγωνισμό του; Πώς παρουσιάζονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό;

Υπάρχει επίσης το μήκος του κυκλώματος που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Για τα στοιχήματα αλόγων, οι οπαδοί θα πρέπει επίσης να σημειώσουν ότι οι ιπποδρομίες διεξάγονται συνήθως σε πίστες μήκους πολλών χιλιομέτρων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ένα άλογο μπορεί να πάρει την κούρσα, που σημαίνει αν θα σταματήσει και θα πάει για τη νίκη στο τέλος ή θα προσπαθήσει να κρατήσει την πρώτη θέση από την αρχή. Έτσι, πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδια.

Ιπποδρομίες ζώων, συγκεκριμένα άλογα και κυνοδρομίες, δεν αφορά μόνο τη δύναμη και την ακρίβεια του ζώου. Για παράδειγμα, ο εκπαιδευτής αλόγων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στις πιθανότητες μιας κούρσας. Τα άλογα που εκπαιδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτές έχουν πάντα μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν. Επιπλέον, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει επίσης να εξετάσουν την οικογενειακή καταγωγή ενός αλόγου και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή του.

Παράγοντες για πιθανότητες σε ιπποδρομίες
Άλλοι παράγοντες στοιχηματισμού αλόγων που πρέπει να προσέξετε

Άλλοι παράγοντες στοιχηματισμού αλόγων που πρέπει να προσέξετε

Η ηλικία και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ενός αγωνιζόμενου αλόγου επηρεάζουν επίσης τις πιθανότητες, όπως και οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, η προσθήκη νέων αλόγων στη σύνθεση που είναι νεαρά και στην ακμή τους συχνά σπρώχνει τα φαβορί προς τα κάτω.

Το θετικό μέρος των αλόγων στους αγώνες είναι ότι δεν χρειάζονται πολύ μεγάλο διάλειμμα μεταξύ των ιπποδρομιών, επιτρέποντάς τους να λάβουν μέρος σε περισσότερες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να ορίσουν πολλαπλά στοιχήματα σε συγκεκριμένα άλογα ενώ βρίσκονται σε σταθερή πορεία.

Αν ένας παίκτης θέλει να μπει λίγο πιο βαθιά, πρέπει να κοιτάξει τη φόρμα του αλόγου. Μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επιλογή προβλέψεων ιπποδρομιών περιλαμβάνουν εικονικό προγνωστικό, φόρμα δρομέα και δείκτες για μελέτη για να τοποθετήσετε τις σωστές πιθανότητες.

Η ανάλυση της φόρμας του δρομέα είναι απαραίτητη και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους χρόνους που αναρτούν τα άλογα σε παρόμοιες αποστάσεις. Θα πρέπει επίσης να δοθεί έμφαση στις τελικές θέσεις τους στους αγώνες που αναλύονται.

Λόγω του πόσο γρήγορα πηγαίνουν αυτοί οι αγώνες από την αρχή μέχρι το τέλος, πραγματικά δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχήματα εντός του παιχνιδιού. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι το στοίχημα στον απόλυτο νικητή είναι συνήθως η μέθοδος στοιχηματισμού στην οποία θα τηρήσουν οι περισσότεροι παίκτες. Ωστόσο, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν πόσο χρόνο πιστεύουν ότι θα διαρκέσει η κούρσα, ποια θέση θα τοποθετήσει ένα συγκεκριμένο άλογο και εάν κάποιο από τα άλογα μπορεί να σκοντάψει.

Κυριότερη μεταξύ όλων των πληροφοριών είναι η σελίδα αποτελεσμάτων αλόγων της ημέρας. Αυτό λέει στους παίκτες πώς τα πηγαίνουν τα άλογα εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν τις πιο ενημερωμένες επιλογές στοιχηματισμού. Είναι επίσης σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκονται οι καυτές παγίδες μιας συγκεκριμένης πίστας, υποδεικνύοντας πού μπορεί να συρθεί ένα άλογο. Αυτό επιτρέπει να περιορίσετε το πεδίο για να επιλέξετε τον νικητή ευκολότερα.

Άλλοι παράγοντες στοιχηματισμού αλόγων που πρέπει να προσέξετε
Μην ποντάρετε στο Hype

Μην ποντάρετε στο Hype

Επειδή οι ιπποδρομίες είναι ένα δημοφιλές στοιχηματικό άθλημα, είναι εύκολο για έναν παίκτη να στοιχηματίσει στο στοίχημα ενός άλλου καλύτερου, πιστεύοντας ότι πρέπει να γνωρίζει τις λεπτομέρειες αν ποντάρει σε αυτό το άθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Είναι σημαντικό για τους παίκτες να αποκτήσουν τις δικές τους γνώσεις για το παιχνίδι και την τρέχουσα αναμέτρηση και να μην ακολουθούν αυτό που μπορεί να εικάζει το κοινό. Ακριβώς επειδή το πλήθος μπορεί να επευφημεί ένα όνομα δεν σημαίνει ότι αυτός θα κερδίσει τον αγώνα.

Βασικά Takeaways

  • Γνωρίζοντας ότι ο απόλυτος νικητής είναι ένα από τα μοναδικά στυλ στοιχηματισμού, κάντε την έρευνά σας
  • Μην ποντάρετε στο αουτσάιντερ. μείνε στους πρωταθλητές
  • Εάν ο αγώνας είναι σε εξωτερικό χώρο, σκεφτείτε πώς μπορεί να παίξει ρόλο ο καιρός στην απόδοση ενός αλόγου
Μην ποντάρετε στο Hype