Ιπποδρομίες Στοίχημα

Οι ιπποδρομίες αποκαλούνται συχνά το άθλημα των βασιλιάδων. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο για στοιχήματα και χρονολογείται από την ιστορία σχεδόν σε κάθε πολιτισμό. Η κομψότητα αυτών των τεράστιων, ισχυρών ζώων χτυπάει την καρδιά κάθε ανθρώπου. Από τότε υπήρξαν πολλές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων σκύλων και ακόμη και των χοιροδρομιών, αλλά τα άλογα κυριαρχούν στον κόσμο του στοιχήματος.

Αυτές τις μέρες, με τα διαδικτυακά στοιχήματα τόσο ευρέως διαθέσιμα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα αθλητικό βιβλίο που να μην προσφέρει τις ιπποδρομίες ως άθλημα για να στοιχηματίσετε. Το καλύτερο κομμάτι? Υπάρχει πάντα ένας αγώνας για να στοιχηματίσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε κάποιο μέρος του κόσμου!

Ιπποδρομίες Στοίχημα
Τι είναι το στοίχημα ιπποδρομιών;

Τι είναι το στοίχημα ιπποδρομιών;

Το στοίχημα σε ιπποδρομίες χρονολογείται από αιώνες και είναι μια από τις παλαιότερες μορφές αθλητισμού και τζόγου που είναι γνωστές στον άνθρωπο. Πιστεύεται ότι το στοίχημα της τοποθέτησης αλόγων σε μια κούρσα ξεκίνησε το 1600 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και από τότε είναι ένα προσάρτημα για τους παίκτες.

Ιπποδρομίες διεξάγονται σε κάθε ήπειρο του κόσμου, ακόμη και σε ορισμένες χώρες όπου ο τζόγος απαγορεύεται. Γιατί είναι αυτό? Είναι επειδή ορισμένες δικαιοδοσίες θεωρούν το στοίχημα σε μια ιπποδρομία ως στοίχημα parimutuel, που σημαίνει ότι στοιχηματίζετε στην τοποθέτηση των τριών κορυφαίων αλόγων. Σήμερα, το στοίχημα σε ιπποδρομίες εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους στοιχηματισμού σε αθλήματα. Με την αυξημένη χρήση διαδικτυακών αθλητικών βιβλίων, οι ιπποδρομίες είναι τόσο προσβάσιμες όσο ποτέ.

Υπάρχουν ακόμη και εικονικές ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται από διαδικτυακά αθλητικά βιβλία, τα οποία αποτελούνται από ένα πεδίο αλόγων που παράγονται και ελεγχόμενα από υπολογιστή. Αν και τώρα μπορείτε να στοιχηματίσετε από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, οι ιπποδρομίες είναι πάντα ένα άθλημα που απολαμβάνετε καλύτερα προσωπικά.

Τι είναι το στοίχημα ιπποδρομιών;
Πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες

Πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες

Τα στοιχήματα σε ιπποδρομίες μπορεί να είναι τόσο απλά ή τόσο περίπλοκα όσο εσείς επιλέγετε. Το πιο απλό στοίχημα ονομάζεται στρέιτ στοίχημα και κυριολεκτικά είναι η επιλογή του νικητή της κούρσας. Η πραγματική διασκέδαση στα στοιχήματα σε ιπποδρομίες έρχεται όταν αρχίσετε να στοιχηματίζετε σε εξωτικά στοιχήματα. Ένα παράδειγμα εξωτικού στοιχήματος είναι ένα στοίχημα Trifecta, όπου επιλέγετε τα τρία πρώτα άλογα με τη σειρά που τερματίζουν.

Υπάρχει επίσης ένα στοίχημα Exacta όπου επιλέγετε τα δύο πρώτα άλογα με τη σειρά που τερματίζουν, καθώς και ένα στοίχημα Superfecta όπου επιλέγετε τα τέσσερα πρώτα άλογα με τη σειρά. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολο και σπάνιο είναι για έναν παίκτη να πετύχει αυτά τα εξωτικά στοιχήματα, οι πληρωμές είναι πολύ υψηλότερες από ένα straight στοίχημα.

Πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες
Αποδόσεις στοιχηματισμού ιπποδρομιών

Αποδόσεις στοιχηματισμού ιπποδρομιών

Τα διαδικτυακά στοιχήματα ιπποδρομιών είναι μοναδικά όταν πρόκειται για τις δημοσιευμένες αποδόσεις. Σε αντίθεση με αθλητικά όπως Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπου οι εταιρείες στοιχημάτων θα παρέχουν μια διαφορά πόντων, τα στοιχήματα ιπποδρομιών περιστρέφονται κυρίως γύρω από τους νικητές των ιπποδρομιών.

Οι αποδόσεις παρέχονται πριν από την έναρξη ενός αγώνα και συνήθως δίνονται με τη μορφή κλάσματος, με όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες τόσο μεγαλύτερη είναι η πληρωμή. Ακολουθεί ένα παράδειγμα: η δημοσιευμένη απόδοση για τον Άλογο Α να κερδίσει την κούρσα είναι ½ και ο παίκτης που στοιχηματίζει ποντάρει $5,00. Εάν το Άλογο Α κερδίσει την κούρσα, τότε ο παίκτης λαμβάνει μια πληρωμή 7,50 $.

Αυτές οι πιθανότητες δημοσιεύονται πριν από τον αγώνα και συχνά δεν αλλάζουν πολύ μέχρι την έναρξη του αγώνα. Πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τις αποδόσεις που δημοσιεύονται είναι κυρίως πράγματα όπως από στόμα σε στόμα και φήμες για ένα συγκεκριμένο άλογο. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως ο βροχερός καιρός σε μια υπαίθρια πίστα, όπου ορισμένα άλογα χειρίζονται καλύτερα τις ολισθηρές διαδρομές από άλλα. Ο τύπος του στίβου μπορεί επίσης να επηρεάσει τις πιθανότητες ενός συγκεκριμένου αλόγου, αλλά τις περισσότερες φορές αυτές οι πιθανότητες δεν αλλάζουν την ημέρα του αγώνα!.

Αποδόσεις στοιχηματισμού ιπποδρομιών