Όλα για το Tennis Odds

Η σεζόν του τένις διαρκεί για 11 από τους 12 μήνες κάθε χρόνο και υπάρχουν πολλά τουρνουά κάθε μέρα που ακολουθούνται από τους πράκτορες στοιχημάτων. Το τένις προσφέρει μια ποικιλία στοιχηματικών γραμμών είτε πρόκειται για τουρνουά ATP ή WTA, Challenger Tour ή τουρνουά ITF χαμηλότερου επιπέδου.

Τα τουρνουά Grand Slam είναι πραγματικές διακοπές για κάθε παθιασμένο παίκτη που προσφέρει μια ποικιλία γραμμών που κάνει τένις ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα να στοιχηματίσετε.

Όλα για τις αποδόσεις του τένις, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads

Όλα για τις αποδόσεις του τένις, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads

Η σεζόν του τένις ξεκινά αμέσως μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και διαρκεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Οι παίκτες κατατάσσονται με βάση τα αποτελέσματά τους τις προηγούμενες σεζόν. Το σύστημα κατάταξης έχει αναπτυχθεί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να μην επιτρέπει σε έναν παίκτη να δημιουργήσει ένα προβάδισμα που θα διατηρήσει για χρόνια, αλλά κάθε παίκτης πρέπει να δείχνει συνέπεια και να κερδίζει τακτικά.

Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα τουρνουά που φέρνουν διαφορετικό αριθμό πόντων βάσει των οποίων δημιουργείται η κατάταξη. Τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam, Australian Open, French Open, Γουίμπλεντον και το US Open είναι τα πιο διάσημα που δίνουν στους νικητές 1.500 βαθμούς.

Υπάρχουν 10 τουρνουά της σειράς Masters που δίνουν 1.000 πόντους στους νικητές και πολλά από τα τουρνουά ATP 500 και ATP 250.

Το σύστημα αγώνων κάνει το τένις πολύ ενδιαφέρον να ακολουθήσει, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτό το άθλημα έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των παικτών. Υπάρχουν αγώνες τένις ανά πάσα στιγμή σε όλο τον κόσμο που είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμός στα καλύτερα online bookmakers.

Όλα για τις αποδόσεις του τένις, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads
Στοίχημα τένις στο moneyline

Στοίχημα τένις στο moneyline

Το πιο συνηθισμένο στοίχημα στο τένις είναι το στοίχημα σε χρήμα, όπου απλά προσπαθείτε να μαντέψετε ποιος παίκτης θα κερδίσει τον αγώνα. Οι αγώνες τις περισσότερες φορές κερδίζονται από τον παίκτη που θα κερδίσει πρώτα δύο σετ εκτός εάν πρόκειται για τουρνουά Grand Slam ή Davis Cup.

Οι αποδόσεις τένις για στοιχήματα σε χρήμα μπορεί να πάνε από πολύ χαμηλές έως πολύ υψηλές ανάλογα με τους παίκτες που παίζουν μεταξύ τους.

Τα online αθλητικά στοιχήματα τένις προσφέρουν επίσης στοιχήματα σε χρήμα σε σετ, ακόμη και σε παιχνίδια που παίζονται. Τα ζωντανά στοιχήματα τένις είναι εξαιρετικά δημοφιλή και προσφέρουν μια ποικιλία από γραμμές που προσφέρονται κάθε λεπτό.

Στοίχημα τένις στο moneyline
Τένις spread betting

Τένις spread betting

Τα διαδικτυακά στοιχήματα τένις προσφέρουν διαφορετικά spread που αναφέρονται σε ολόκληρο τον αγώνα ή το σετ. Επομένως, το spread μπορεί να οριστεί για σετ ή για παιχνίδια. Η τιμή spread διαφέρει ανάλογα με τη μορφή του αγώνα. Εάν είναι ένας αγώνας που κερδίζεται με δύο σετ, τότε το μόνο spread για τα σετ είναι -1,5 ενώ μπορεί να είναι -1,5 ή -2,5 εάν είναι ένας αγώνας που απαιτεί τρία κερδισμένα σετ.

Όταν πρόκειται για την εξάπλωση των παιχνιδιών, το spread συνήθως πηγαίνει από -2,5 σε -8,5 πάλι ανάλογα με τη μορφή αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες παίζουν πάντα σε δύο κερδισμένα σετ ανεξάρτητα από το τουρνουά.

Τένις spread betting
Οι γραμμές στοιχημάτων τένις εξηγούνται

Οι γραμμές στοιχημάτων τένις εξηγούνται

Εκτός από το γραμμή χρημάτων και το spread, η κύρια γραμμή τένις είναι τα συνολικά παιχνίδια. Ακριβώς όπως το spread, η γραμμή ποικίλλει ανάλογα με τη μορφή αγώνα. Εάν το τουρνουά είναι ένα από αυτά που παίζονται σε δύο κερδισμένα σετ, τότε η συνολική γραμμή παιχνιδιών ορίζεται γύρω στα 22,5 παιχνίδια.

Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε αυτή τη γραμμή, αυτό σημαίνει ότι το άθροισμα των συνολικών παιχνιδιών που παίχτηκαν στον αγώνα πρέπει να είναι τουλάχιστον 23. Ένα παράδειγμα σκορ τένις που θα μπορούσε να θεωρηθεί πέρα από αυτήν τη γραμμή είναι 6-4, 7-6 . Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα κάτω από αυτή τη γραμμή, αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας πρέπει να τελειώσει με μέγιστο αριθμό 22 παιχνιδιών ή 6-4, 7-5 ή 6-1, 2-6, 6-1.

Οι γραμμές παιχνιδιού για ένα σετ προσφέρονται επίσης από τον ίδιο κανόνα. Τα online αθλητικά στοιχήματα τένις προσφέρουν οποιεσδήποτε γραμμές σε ένα σετ ξεκινώντας από 6,5 έως 12,5.

Υπάρχουν επίσης γραμμές σχετικά με τον αριθμό των σετ που πηγαίνουν από 2,5 σε 3,5 και 4,5 σε τουρνουά Grand Slam. Άσσοι, διπλά λάθη, νίκες σε κέντα σετ, νίκες από πίσω είναι επίσης μερικές από τις γραμμές που προσφέρει το στοίχημα τένις.

Οι γραμμές στοιχημάτων τένις εξηγούνται
Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος τένις

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος τένις

Τένις στοιχηματικές αποδόσεις μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα, αλλά δεν προσφέρουν όλα τις ίδιες γραμμές και επιλογές. Moneyline, spread και συνολικές σειρές παιχνιδιών μπορούν να βρεθούν κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε online αθλητικό στοίχημα, ενώ οι υπόλοιπες επιλογές προσφέρονται μόνο από τους καλύτερους online bookmakers.

Το τένις είναι ένα άθλημα του οποίου οι πιθανότητες κινούνται περισσότερο. Είναι ένα ατομικό άθλημα στο οποίο πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν ένα μελλοντικό γεγονός. Η διάρκεια του προηγούμενου αγώνα, η απόσταση που διανύθηκε, η πρόσφατη φόρμα και οι τραυματισμοί, ένα προηγούμενο ρεκόρ αντιμέτωπους είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τις πιθανότητες του τένις.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες έχουν διαφορετικό επίπεδο επιρροής στις αποδόσεις σε διαφορετικά δεδομένα αθλητικά στοιχήματα, επομένως ελέγχοντας πολλαπλούς στοιχηματιστές και συγκρίνοντας τα αποδόσεις τένις μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά.

Η αναφερόμενη συνολική σειρά παιχνιδιών μπορεί επίσης να είναι διαφορετική σε διαφορετικά online bookmakers. Για παράδειγμα, αν η γραμμή είναι κάπου στα 23,5 παιχνίδια αναμένοντας και οι δύο παίκτες να κρατήσουν τα σερβίς τους για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα, η ίδια γραμμή μπορεί να είναι 22,5 κάπου αλλού που είναι η κανονική γραμμή στους περισσότερους αγώνες.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος τένις
Οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων για αποδόσεις τένις

Οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων για αποδόσεις τένις

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα περισσότερα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία προσφέρουν διαδικτυακά στοιχήματα τένις, αλλά μόνο μερικά έχουν πολλές γραμμές που είναι πραγματική απόλαυση για κάθε λάτρη του τένις.

Melbet, στοίχημα N1, Unibet, William Hill, Leon bet είναι μερικές από τις εταιρείες στοιχημάτων που προσφέρουν όλες τις γραμμές που θα ήθελε να δει ένας παίκτης του τένις.

Η σύγκριση των αποδόσεων του τένις είναι πολύ σημαντική για να τοποθετήσετε το σωστό στοίχημα και να μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο. Είναι αρκετά συνηθισμένο οι αποδόσεις του τένις να ανεβοκατεβαίνουν και συχνά υπάρχουν πολλές διαφορές στις αποδόσεις μεταξύ της προηγούμενης ημέρας και της ημέρας του αγώνα.

Οι διαφορές μεταξύ των αποδόσεων είναι κανονικές όχι μόνο για τα στοιχήματα σε χρήμα αλλά και για τα spread και τις γραμμές παιχνιδιού.

Το ίδιο συμβαίνει αν στοιχηματίσετε ποιος παίκτης θα κερδίσει ένα τουρνουά. Διαφορετικοί πράκτορες στοιχημάτων δίνουν διαφορετικές αποδόσεις για το κορυφαίο φαβορί και δεδομένου ότι πολλοί παίκτες απολαμβάνουν να επιλέγουν τον νικητή, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε το πρακτορείο στοιχημάτων που προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις για να κερδίσει ο επιλεγμένος παίκτης.

Οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων για αποδόσεις τένις
Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στοιχήματος τένις

Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στοιχήματος τένις

Όπως και για κάθε άλλο άθλημα, υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα όσον αφορά τα διαδικτυακά στοιχήματα τένις.

Πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα στον νικητή του αγώνα, πρέπει να ελέγξετε πολλές λεπτομέρειες. Η τρέχουσα κατάταξη δίνει μια σαφή εικόνα του πόσο καλός είναι ο παίκτης. Το ρεκόρ σεζόν μιλάει επίσης για την πρόσφατη φόρμα και τις δυνατότητες του παίκτη να κερδίσει πολλούς αγώνες σε ένα τουρνουά ή ακόμα και να κερδίσει το τρόπαιο.

Όταν ελέγχετε το ρεκόρ σεζόν του παίκτη, υπάρχει μια άλλη κρίσιμη λεπτομέρεια. Πρέπει να δείτε το ρεκόρ σε μια δεδομένη επιφάνεια αφού το τένις παίζεται σε τρεις κύριες επιφάνειες.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να στοιχηματίσετε σε αγώνες του Wimbledon, πρέπει να ελέγξετε το ρεκόρ των παικτών στο χορτάρι. Βλέποντας ότι ο παίκτης είναι καλός ή κακός σε χωμάτινη επιφάνεια δεν θα σας πει αρκετά, καθώς το στυλ παιχνιδιού στο γρασίδι και το χώμα είναι τελείως διαφορετικό.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι εάν ο παίκτης παίζει σε συγκεκριμένο τουρνουά για πρώτη φορά ή έχει ιστορικό επιτυχίας. Οι παίκτες έχουν τουρνουά και επιφάνειες που νιώθουν άνετα να παίζουν στις οποίες μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά.

Και τέλος, ο έλεγχος του ρεκόρ αντιμέτωπους μεταξύ των δύο παικτών είναι απαραίτητος για την επιλογή της σωστής επιλογής. Εάν κάποιος παίκτης κερδίζει τακτικά τον αντίπαλό του, τότε είναι ένα καλό προβάδισμα για ένα νικηφόρο στοίχημα.

Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στοιχήματος τένις