Επιλέγοντας τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων μπάσκετ

Ειδήσεις

2022-09-28

Το μπάσκετ είναι το δεύτερο μόνο μετά το ποδόσφαιρο από άποψη δημοτικότητας παγκοσμίως. Το άθλημα καθιερώθηκε τη δεκαετία του 1890, καθιστώντας το σχετικά φρέσκο σε σύγκριση με άλλα αθλήματα. Έχει παγκόσμια απήχηση, όπως φαίνεται από την ανταγωνιστικότητά του κατά τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και τη σεζόν του ΝΒΑ.

Επιλέγοντας τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων μπάσκετ

Τα στοιχήματα στο μπάσκετ είναι μια μεγάλη επιχείρηση όπου κάθε σεζόν, τα στοιχήματα σε διάφορα γεγονότα μπάσκετ ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια στις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων μπάσκετ. Είναι ένα κερδοφόρο άθλημα για ιδιοκτήτες ομάδων, παίκτες, αθλητικά βιβλία, ακόμα και παίκτες. 22Bet, BetWinner και Megapari είναι μεταξύ των κορυφαίοι ιστότοποι για να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ συνιστάται από τους καλύτερους κριτικούς.

22 Στοίχημα

Ευρωπαϊκό online καζίνο 22 Στοίχημα ιδρύθηκε το 2018. Οι παίκτες του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να περιμένουν την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία στοιχηματισμού από την εταιρεία στοιχημάτων. Οι πελάτες έχουν μια υπέροχη εμπειρία μαζί τους χάρη στην απλή διεπαφή χρήστη και τις μεγάλες πιθανότητες.

Από την αρχή της, η 22Bet έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη. Η γρήγορη ανάπτυξή του οφείλεται στο γεγονός ότι παρέχει μια τεράστια ποικιλία από καθημερινές αγορές μπάσκετ, μεγάλες αποδόσεις και μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών κατάθεσης κάνει τις πληρωμές απλές. Τα πάντα, από τραπεζικές μεταφορές έως κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα στους παίκτες. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός τοπικά πιο δημοφιλών τεχνικών είναι προσβάσιμος. Neteller, Skrill, Qiwi, PaySafe, EcoPayz και Webmoney είναι μερικά από αυτά.

Στοιχήματα Parlay στην 22Bet

Τα απευθείας στοιχήματα μπάσκετ, τα οποία περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στοιχημάτων σε μία ομάδα έναντι του spread, συγκαταλέγονται στα δημοφιλή στοιχήματα μπάσκετ στην 22Bet. Τα στοιχήματα Parlay επιτρέπουν στους παίκτες να συνδυάσουν πολλές ομάδες σε ένα μόνο στοίχημα. Οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν δύο έως οκτώ ομάδες σε μια παραλλαγή. Όλες αυτές οι ομάδες πρέπει να έχουν σύνολα που υπερβαίνουν το σκορ πόντων.

Η διαφορά πόντων μειώνεται όταν υπάρχει ώθηση ή ισοπαλία. Μια ώθηση συμβαίνει όταν οι παίκτες στοιχηματίζουν σε μια ομάδα και το αποτέλεσμα ταιριάζει ακριβώς με το στοίχημά τους. Επίσης, όταν υπάρχει ένα πάτημα σε μια παρομοίωση οκτώ ομάδων στην οποία οι παίκτες στοιχηματίζουν, αλλάζει σε παραλλαγή επτά ομάδων. Η παρολί των τεσσάρων ομάδων γίνεται παρολί τριών ομάδων όταν υπάρχουν τρεις νικητές και ένα σπρώξιμο.

Συνήθως, ένα teaser δύο ομάδων γίνεται No Action σε περίπτωση ισοπαλίας στοιχήματος και οι παίκτες λαμβάνουν τα χρήματά τους πίσω. Ένα teaser τριών ομάδων γίνεται teaser δύο ομάδων όταν υπάρχει ισοπαλία. Τέλος, ένα teaser τεσσάρων ομάδων μετατρέπεται σε teaser τριών ομάδων και το αντίστροφο.

BetWinner

BetWinner προσφέρει περισσότερες από 40 διαφορετικές αγορές, εκατοντάδες παιχνίδια και δραστηριότητες πριν από τον αγώνα στο γήπεδο μπάσκετ. Ο πράκτορας στοιχημάτων προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια και είναι έντονο ανταγωνιστικός, ιδιαίτερα σε στοιχήματα ημιχρόνου και νικητή. Η Betwinner εμφανίζει τις αποδόσεις μπάσκετ στην αμερικανική μορφή αποδόσεων.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να μεταδώσουν τα παιχνίδια και επίσης να τοποθετήσουν ζωντανά στοιχήματα. Επιπλέον, η συμβατότητα με κινητά είναι απρόσκοπτη στο BetWinner. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν στον ιστότοπο ή να κατεβάσουν την εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android. Οι χρήστες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα εν κινήσει, κάτι που είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη διαχείριση.

Ποντάρισμα σε γραμμές 1ου ημιχρόνου ή τέταρτα στο BetWinner

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στο BetWinner στο πρώτο τέταρτο και στο πρώτο μισό ενός παιχνιδιού μέσα σε μια λειτουργία στοιχήματος. Η ομάδα που κάποιος προβλέπει να καλύψει το spread στο τέλος του τριμήνου μπορεί να επιλεγεί στη γραμμή του τριμήνου.

Πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την τοποθέτηση αυτών των στοιχημάτων περιλαμβάνουν την πιθανότητα μια ομάδα να προηγείται νωρίς αλλά να μείνει πίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, μια ομάδα μπορεί να έχει ένα νωθρό ξεκίνημα πριν πάρει το προβάδισμα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Επομένως, η κατανόηση της ιστορικής απόδοσης είναι απαραίτητη και όχι απλώς η απόδοση της ομάδας.

Μεγάπαρη

Μεγάπαρη είναι μια ολοκαίνουργια εταιρεία στοιχημάτων που ιδρύθηκε το 2019. Έχει δεσμούς με την Ανατολική Ευρώπη και λειτουργεί με άδεια Κουρασάο. Οι παίκτες μπορούν εύκολα να εγγραφούν μέσω κοινωνικών μέσων, επαλήθευσης τηλεφώνου ή email.
Η Megapari προσφέρει αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία με απλές, ασφαλείς και πρακτικές επιλογές πληρωμής για παίκτες. Πολλές χιλιάδες συχνοί χρήστες εμπιστεύονται τον ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν να στοιχηματίσουν στον ιστότοπο με απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ανωνυμίας και η υπηρεσία είναι εξαιρετικά επαγγελματική.

Στοίχημα Futures Μπάσκετ στο Μεγάπαρι

Όταν οι παίκτες στοιχηματίζουν για το μέλλον, προβλέπουν ότι μια ομάδα θα έχει τόσο καλή απόδοση που θα κερδίσει τα πάντα. Κάποιος μπορεί να τοποθετήσει ένα στοίχημα με βάση μόνο μια προαίσθηση. Ωστόσο, οι παίκτες μπορούν επίσης να το κάνουν χρησιμοποιώντας στατιστικά από το πρόσφατο παρελθόν. Μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια ομάδα για να κερδίσει τη διάσκεψη ή τον τίτλο του πρωταθλήματος όταν χάσουν τα πρώτα τρία παιχνίδια τους. Οι πιθανότητες θα μπορούσαν να αλλάξουν ξαφνικά. Ωστόσο, η Megapari εγγυάται μια πληρωμή σύμφωνα με τις αποδόσεις που ισχύουν κατά την τοποθέτηση όλων των στοιχημάτων.

Στοιχήματα Props στο Megapari

Τα στοιχήματα για σκηνικά μπάσκετ βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία. Τα άτομα ουσιαστικά στοιχηματίζουν για την απόδοση ενός παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πόσο καλά ή άσχημα θα τα πάνε. Εναλλακτικά, οι παίκτες στο Megapari μπορούν να στοιχηματίσουν ότι ένας παίκτης θα σκοράρει ή όχι περισσότερους από 50 πόντους σε έναν αγώνα.

Στρατηγικές για να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ στις παραπάνω κορυφαίες τοποθεσίες

Πρώτα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι επιδόσεις της ομάδας σε όλη την τρέχουσα σεζόν. Επίσης, οι παίκτες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την προηγούμενη απόδοση της ομάδας εκτός από τις τρέχουσες μετρήσεις. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι πόσο καλά τα πηγαίνει κάθε παίκτης ξεχωριστά. Κάποιος πρέπει να ενημερώνεται για τους τραυματισμούς της ομάδας και τους παίκτες που είναι πιθανό να ξεκινήσουν ένα παιχνίδι.

Η εξέταση του προγράμματος της ομάδας είναι επίσης βασικός παράγοντας. Με 82 παιχνίδια σε μια συμπιεσμένη σεζόν, μπορεί να ταξιδεύουν στο επόμενο γήπεδο κάθε λίγες μέρες. Η αποτελεσματικότητά τους θα μπορούσε να επηρεαστεί από την εξάντληση που προκαλείται από τα πολυάσχολα προγράμματα.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 - Μεξικό εναντίον Αργεντινής
2022-11-26

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 - Μεξικό εναντίον Αργεντινής

Ειδήσεις