Όλα για το Basketball Odds

Το μπάσκετ, ειδικά το ΝΒΑ, έχει κυριεύσει τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Το NBA είναι πιθανώς η πιο επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και μαζί με αυτό, ένα από τα φαβορί για τους παίκτες.

Το ίδιο συμβαίνει με την EuroLeague, το ACB league, το Eurocup καθώς και τις διεθνείς διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το μπάσκετ έχει πολλά συγκεκριμένα στοιχεία και οι καλύτεροι διαδικτυακοί στοιχηματιστές προσφέρουν μια ποικιλία γραμμών για να στοιχηματίσετε.

Όλα για το Basketball Odds
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ;

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ;

Δεδομένου αυτού, το πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού υπάρχουν πολλές διαφορετικές πιθανότητες και γραμμές. Από τη γραμμή χρημάτων, το spread πόντων και τους συνολικούς πόντους over/under έως τα στοιχήματα σε ξεχωριστά δεκάλεπτα και ημίχρονα, όλα αυτά είναι μόνο ένα μέρος του τι προσφέρουν τα online αθλητικά στοιχήματα μπάσκετ.

ο μπάσκετ μπουκμέικερ online που θέλουν να ξεχωρίσουν προσφέρουν στοιχηματικές γραμμές σε στατιστικά μεμονωμένων παικτών. Σήμερα μπορείτε να στοιχηματίσετε σε πόντους παικτών, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, μπλοκ, ανατροπές, τρίποντα και ελεύθερες βολές.

Φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα για μια απόλυτη στοιχηματική εμπειρία για κάθε φαν του στοιχήματος μπάσκετ, αλλά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις γραμμές στοιχήματος και τον τρόπο ανάγνωσης των αποδόσεων του μπάσκετ, μπορεί να χαθείτε.

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ;
Όλα για τις αποδόσεις του μπάσκετ, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads

Όλα για τις αποδόσεις του μπάσκετ, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads

Ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε ομαδικού αθλήματος είναι η διάρκεια του παιχνιδιού. Το μπάσκετ είναι ένα από τα λίγα αθλήματα, αν όχι το μοναδικό, του οποίου οι αγώνες διαρκούν διαφορετικά ανάλογα με το πρωτάθλημα. ο παιχνίδια NBA και τα παιχνίδια από κάποια άλλα πρωταθλήματα όπως το κινεζικό CBA ή το PBA των Φιλιππίνων παίζονται σε περιόδους 4 x 12 λεπτών ή συνολικά 48 λεπτά.

Οι αγώνες μπάσκετ στην Ευρώπη ή όλοι αυτοί που διοργανώνει η FIBA παίζονται σε 4 περιόδους των 10 λεπτών ή συνολικά 40 λεπτών.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πόσο θα διαρκέσει ένας αγώνας μπάσκετ προτού τοποθετήσετε το στοίχημά σας, ειδικά αν θέλετε να στοιχηματίσετε στο over/under.

Αποδόσεις μπάσκετ

Κανένας αγώνας μπάσκετ δεν μπορεί να καταλήξει σε ισοπαλία, που σημαίνει ότι κάθε ένας από αυτούς πρέπει να έχει έναν νικητή. Ένα ορισμένο ποσοστό των αγώνων μπάσκετ τελειώνει με ισοπαλία μετά τα 40 ή 48 λεπτά της κανονικής περιόδου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, παίζονται επιπλέον περίοδοι των 5 λεπτών έως ότου μία από τις ομάδες καταλήξει ως νικήτρια αυτών των περιόδων.

Γνωρίζοντας ότι οι διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων μπάσκετ προσφέρουν γραμμή χρημάτων 2 και 3 κατευθύνσεων. Σε μια γραμμή χρημάτων 2 κατευθύνσεων, το μόνο που λαμβάνετε είναι οι πιθανότητες για τη νίκη κάθε ομάδας. Σε μια γραμμή χρημάτων 3 κατευθύνσεων, εκτός από αυτά τα δύο, θα δείτε αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ για ισοπαλία στον κανονισμό.

Όταν πρόκειται για στοιχήματα σε τέταρτα ή μισά, η γραμμή χρημάτων 3 κατευθύνσεων είναι η πιο κοινή, καθώς ένα ήμισυ τέταρτο μπορεί να καταλήξει σε ισοπαλία.

Το μπάσκετ απλώνεται

Το στοίχημα μπάσκετ είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί spreads. Ο υπολογισμός των spreads είναι κάτι που το τα καλύτερα online bookmakers τα πάνε πολύ καλά. Ο σκοπός του spread στα στοιχήματα μπάσκετ είναι να δώσει και στις δύο ομάδες ίσες πιθανότητες να κερδίσουν ορίζοντας το spread σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Το πόσο θα είναι το spread εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως τα ρόστερ, τα ρεκόρ, οι πρόσφατες βαθμολογίες, το πρόγραμμα αναφοράς τραυματισμών κ.λπ.

Όλα για τις αποδόσεις του μπάσκετ, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads
Πώς να στοιχηματίσετε στο spread του μπάσκετ

Πώς να στοιχηματίσετε στο spread του μπάσκετ

Πώς να στοιχηματίσετε στο spread του μπάσκετ θα περιγραφεί καλύτερα με ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παίζουν τους Σάρλοτ Χόρνετς. Οι Warriors, ως μία από τις καλύτερες ομάδες της περασμένης δεκαετίας θα ήταν το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα βάλει το spread κάπου στους -9,5 πόντους για τους Warriors.

Αυτό το spread σημαίνει ότι αν τοποθετήσετε ένα στοίχημα στους Warriors για να καλύψει το spread, θα χρειαστεί να κερδίσουν με τουλάχιστον 10 πόντους. Από την άλλη πλευρά, εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα στα Hornets, το στοίχημά σας θα είναι κερδοφόρο εάν οι Hornets κερδίσουν το παιχνίδι ή χάσουν αλλά όχι με διαφορά μεγαλύτερη από 9 πόντους.

Πώς να στοιχηματίσετε στο spread του μπάσκετ
Οι γραμμές στοιχημάτων μπάσκετ εξηγούνται

Οι γραμμές στοιχημάτων μπάσκετ εξηγούνται

Οι γραμμές στοιχημάτων μπάσκετ είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στον κλάδο αλλά και από αυτές που απαιτούν προσοχή για να γίνουν κατανοητές. Οι παίκτες του μπάσκετ στοιχηματίζουν εξίσου στοιχήματα σε χρήμα και το spread καθώς και τους συνολικούς πόντους παιχνιδιού.

Το over and under είναι μία από τις επιλογές που επιλέγουν πολλοί παίκτες στο διαδικτυακό στοίχημα μπάσκετ. Ο καθορισμός του συνολικού περιθωρίου πόντων είναι παρόμοιος με τον ορισμό του spread. Μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία προσφέρουν πολλές over/under γραμμές για ένα μόνο παιχνίδι με διαφορετικές αποδόσεις.

Επίσης, υπάρχουν αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ για τις επιμέρους ομάδες και τα στατιστικά τους στο παιχνίδι καθώς και τα στατιστικά των ξεχωριστών μπασκετμπολιστών. Οι εταιρείες στοιχημάτων που προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού στο μπάσκετ προσφέρουν επίσης γραμμές για πόντους παικτών, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, μπλοκ, σκορ ελεύθερων βολών, τρίποντα, καθώς και διαφορετικές περιλήψεις αυτών των κατηγοριών.

Πριν ξεκινήσει η σεζόν και όσο προχωρά η σεζόν, τα διαδικτυακά στοιχήματα μπάσκετ προσφέρουν αποδόσεις για την ομάδα που θα κερδίσει συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Υπάρχουν επίσης αποδόσεις μπάσκετ για το τέταρτο με το υψηλότερο σκορ ή το χαμηλότερο σκορ, ποια ομάδα ή παίκτης θα σημείωσε τους πρώτους πόντους και πολλές άλλες πιθανότητες στοιχηματισμού στο μπάσκετ.

Οι γραμμές στοιχημάτων μπάσκετ εξηγούνται
Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ

Εάν είστε λάτρης του στοιχήματος μπάσκετ, ειδικά του ΝΒΑ, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πιθανότητες στοιχηματισμού στο μπάσκετ είναι ίσως αυτές που κινούνται περισσότερο. Οι εποχές του μπάσκετ αποτελούνται από πολλά παιχνίδια και, με όλο τον σεβασμό προς το της ομάδας, δεν είναι όλοι το ίδιο σημαντικοί για αυτούς.

Αυτό σημαίνει ότι οι προπονητές χρησιμοποιούν τη διαχείριση χρόνου για να περιορίσουν τα λεπτά των πρωταγωνιστών τους σε ορισμένα παιχνίδια ή ακόμα και να μην τους παίξουν. Τα νέα για αυτές τις κινήσεις είναι σε λίγες μόνο ώρες πριν από την ενημέρωση και οι αποδόσεις του μπάσκετ αλλάζουν γρήγορα.

Αν αναρωτιέστε πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ και πώς να επιλέξετε τις καλύτερες πιθανές αποδόσεις για στοιχήματα μπάσκετ, πρέπει να συγκρίνετε τις αποδόσεις που δίνονται από διάφορα διαδικτυακά στοιχήματα μπάσκετ.

Ακριβώς όπως οι πιθανότητες, οι δεδομένες γραμμές πρέπει επίσης να συγκριθούν. Υπάρχουν πολλοί στατιστικοί παράγοντες που επηρεάζουν την κατανομή πόντων και το συνολικό περιθώριο πόντων, και παρόλο που όλες οι διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων χρησιμοποιούν παρόμοια συστήματα, μπορεί να υπάρχουν πολλές διαφορές.

Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό εάν στοιχηματίζετε σε μεμονωμένα στατιστικά παικτών, καθώς η απουσία ενός συγκεκριμένου παίκτη μπορεί να σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για σκοράρισμα για τον παίκτη στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ
Ποια bookmaker έχει τις καλύτερες μπασκετικές αποδόσεις;

Ποια bookmaker έχει τις καλύτερες μπασκετικές αποδόσεις;

Κάθε bookmaker προσφέρει διαδικτυακά στοιχήματα μπάσκετ, αλλά οι διαγωνισμοί και οι προσφερόμενες γραμμές συχνά διαφέρουν. Οι πιο δημοφιλείς διοργανώσεις μπάσκετ όπως το NBA, το NCAA, η EuroLeague ή το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA ή το Ολυμπιακοί Αγώνες, θα προσφερόταν από κάθε διαδικτυακό bookmaker.

Αλλά αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε άλλες διοργανώσεις μπάσκετ όπως η G-League, το CBA, το PBA ή το Big-Three, θα πρέπει να κάνετε την εργασία σας και να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις για στοιχήματα μπάσκετ.

Η σύγκριση των αποδόσεων μεταξύ διαφορετικών διαδικτυακών στοιχημάτων δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Στο στοίχημα μπάσκετ, τα δεδομένα spreads και τα σύνολα παιχνιδιού, ομάδων ή παικτών θα πρέπει επίσης να αποτελούν αντικείμενο σύγκρισης. Οι εταιρείες στοιχημάτων μπάσκετ στο διαδίκτυο, όπως οι 1xBet, Bet Winner, 22bet, Rabona ή Nomini προσφέρουν τις περισσότερες από τις γραμμές, αλλά τα πραγματικά spread ή τα συνολικά περιθώρια κέρδους δεν είναι πάντα τα ίδια.

Μερικοί από τους διαδικτυακούς πράκτορες στοιχημάτων μπάσκετ σημειώνουν την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνουν ορισμένες αποδόσεις μπάσκετ χρησιμοποιώντας βέλη πάνω και κάτω ή πράσινα και κόκκινα χρώματα με το πράσινο να σημαίνει ότι οι αποδόσεις μειώνονται και το κόκκινο να σημαίνει ότι ανεβαίνουν.

Ποια bookmaker έχει τις καλύτερες μπασκετικές αποδόσεις;
Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στο μπάσκετ

Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στο μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα για το οποίο η σεζόν είναι πολύ δυναμική. Οι ομάδες του ΝΒΑ παίζουν 3 έως 5 παιχνίδια την εβδομάδα, παίζοντας συχνά σε βραδιές με δύο πλευρές. Είναι μια κανονική περίοδος 82 αγώνων, όπου οι ομάδες και οι προπονητές αντιμετωπίζουν κάθε είδους προκλήσεις με τους παίκτες και το επιτελείο.

Στην Ευρώπη, οι ομάδες παίζουν σε περισσότερες από μία διοργανώσεις. Παίζουν μια εγχώρια ή περιφερειακή διοργάνωση, μερικές φορές και οι δύο, καθώς και διεθνείς διοργανώσεις όπως η EuroLeague, το EuroCup ή το Champions League.

Σε ένα τόσο δυναμικό περιβάλλον, η φόρμα και οι φιλοδοξίες των ομάδων ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε παιχνίδι. Όλα αυτά επηρεάζουν τις αποδόσεις του μπάσκετ και αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι τοποθετείτε το στοίχημά σας στις καλύτερες δυνατές επιλογές, τότε πρέπει να ακολουθήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες. Μερικές φορές οι αποδόσεις δίνονται με βάση το ρεκόρ της ομάδας και το ρόστερ που πηγαίνει στο επόμενο παιχνίδι δεν φαίνεται καθόλου το ίδιο.

Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στο μπάσκετ
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou