Ειδήσεις

September 26, 2023

Λάβετε πίσω το μισό της πρώτης σας κατάθεσης πραγματικών χρημάτων στο Rabona κάθε εβδομάδα

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Ο Rabona δεν απογοητεύει ποτέ όταν πρόκειται για μπόνους και προσφορές για παίκτες στοιχηματισμού και καζίνο. Μετά την εγγραφή, ο μπουκ θα σας ανταμείψει με 100% έως και 100€ προσφορά καλωσορίσματος. Μετά από αυτό, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ικανοποιητικά, με το bookmaker να εκτελεί πολυάριθμες ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προσφορές.

Λάβετε πίσω το μισό της πρώτης σας κατάθεσης πραγματικών χρημάτων στο Rabona κάθε εβδομάδα

Έτσι, στη σημερινή ανασκόπηση μπόνους, θα μάθετε περισσότερα για το εβδομαδιαίο μπόνους επαναφόρτωσης της Rabona. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ελάχιστες αποδόσεις, τις απαιτήσεις ανατροπής, το ποσοστό αντιστοίχισης και άλλες συνθήκες.

Τι είναι το Weekly Reload Bonus στο Rabona;

Η προσφορά Weekly Reload Bonus στο Rabona είναι ένα απλό μπόνους αθλητικών στοιχημάτων. Σε αυτήν την προσφορά, ο bookie θα σας ανταμείψει με μια προσφορά αγώνα για την πρώτη σας κατάθεση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Για να το θέσω απλά, είναι ένα εβδομαδιαίο μπόνους που οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Ραμπόνα υπόσχεται στους πιστούς παίκτες που καταθέτουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 50% μπόνους αγώνα, φτάνοντας τα 500€. Αυτό σημαίνει ότι εάν η πρώτη σας κατάθεση μέσα στην εβδομάδα είναι 100 €, το αθλητικό τεμάχιο θα σας ανταμείψει με 50 € σε μπόνους χωρίς δυνατότητα ανάληψης. Πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον 1.000 € για να διεκδικήσετε ολόκληρο το πακέτο μπόνους.

ο ρυθμιζόμενος ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων ισχυρίζεται ότι το μπόνους είναι διαθέσιμο για διεκδίκηση μία φορά την εβδομάδα από Δευτέρα 00:00 έως Κυριακή 23:59 UTC. Επίσης, παίκτες από χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωργία και το Τατζικιστάν μπορούν να διεκδικήσουν ένα μέγιστο εβδομαδιαίο μπόνους 200 ευρώ.

Όροι και προϋποθέσεις του μπόνους εβδομαδιαίας ανανέωσης

Ο Ραμπόνα διευκρινίζει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να διεκδικήσουν αυτό το μπόνους ή να αποφύγουν τον αποκλεισμό. Πρώτον, η ελάχιστη κατάλληλη κατάθεση για αυτό εβδομαδιαίο μπόνους είναι 20€. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να καταθέσουν σε άλλα νομίσματα όπως HUF, INR, JPY, CAD, AUD και άλλα, αν και το ποσό ποικίλλει ανάλογα με το νόμισμα.

Ο στοιχηματισμός λέει επίσης ότι οι πελάτες πρέπει να περάσουν το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους 8 φορές σε μεμονωμένα αθλητικά στοιχήματα με αποδόσεις τουλάχιστον 2,00 ανά σκέλος. Εναλλακτικά, μπορούν να ρίξουν το μπόνους σε πολλαπλά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,50. Οι παίκτες από τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Αυστρία και τη Γερμανία πρέπει να περάσουν το μπόνους και να καταθέσουν τουλάχιστον 6 φορές πριν υποβάλουν αίτημα ανάληψης.

Άλλες προϋποθέσεις για τη χρήση αυτού μπόνους αθλητικού βιβλίου περιλαμβάνω:

  • Το μέγιστο στοίχημα που μετράει στο ποσοστό πονταρίσματος είναι 50€.
  • Τα στοιχήματα με εξαργύρωση, τα στοιχήματα συστήματος και τα στοιχήματα μπόνους δεν συμβάλλουν στο ποσοστό στοιχηματισμού.
  • Το μέγιστο ποσό που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες είναι 10 φορές το μπόνους επαναφόρτωσης.
  • Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να στοιχηματίσουν το μπόνους εντός 30 ημερών.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις