Παίξτε Esports Today - Κερδίστε πραγματικά χρήματα

Τα στοιχήματα στα Esports είναι η νέα τρέλα με τα τυχερά παιχνίδια στην πόλη. Χιλιάδες εικονικοί αγώνες παίζονται καθημερινά, με τους μπουκ να προσφέρουν κερδοφόρες αποδόσεις. Αυτά τα διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες δεν είναι απλώς διασκεδαστικά, αλλά σίγουρα αξίζει να τα παρακολουθήσετε. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να συμβαδίζεις με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις στον κόσμο του στοιχήματος.

Εδώ, λοιπόν, θα σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε στην τάση των στοιχημάτων eSports και να τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα eSports. Υπάρχουν επίσης αρκετές πληροφορίες για την ανάλυση των αποδόσεων και την τοποθέτηση στοιχημάτων στις καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων esport. Ετοιμαστείτε να μάθετε!

Πώς συγκρίνονται τα βιντεοπαιχνίδια και τα διαδικτυακά στοιχήματα
2023-11-07

Πώς συγκρίνονται τα βιντεοπαιχνίδια και τα διαδικτυακά στοιχήματα

Ως λάτρης του gaming, έχετε βρεθεί ποτέ διχασμένος ανάμεσα στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και του διαδικτυακού στοιχήματος; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς συγκρίνονται αυτές οι δύο δημοφιλείς μορφές ψυχαγωγίας; Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με την τεχνολογία παρέχοντας συναρπαστικές αφηγήσεις και συναρπαστικό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, το διαδικτυακό στοίχημα έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, προσφέροντας τη συγκίνηση της τοποθέτησης στοιχημάτων και τη δυνατότητα για επικερδείς νίκες.

Το Twitch αποκλείει τους ζωντανούς μεταδότες από διαφημιστικούς ιστότοπους στοιχημάτων Skin
2023-07-31

Το Twitch αποκλείει τους ζωντανούς μεταδότες από διαφημιστικούς ιστότοπους στοιχημάτων Skin

Τα esports στοίχημα έχουν γίνει ένα τεράστιο φαινόμενο μεταξύ των παραδοσιακών οπαδών του αθλητικού στοιχήματος. Αυτός ο τύπος στοιχήματος επιτρέπει στους παίκτες να προβλέπουν τα αποτελέσματα αγώνων Esports όπως Valorant, CS:SO, Dota 2 και άλλα.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Τι είναι το στοίχημα esports;

Πρώτα πρώτα, τι είναι το στοίχημα esports; Λοιπόν, τα esports είναι οποιοσδήποτε τύπος διαγωνισμού βιντεοπαιχνιδιών που παίζεται μεταξύ ομάδων ή ατόμων. Η κύρια διαφορά με τα παραδοσιακά βιντεοπαιχνίδια είναι ότι οι παίκτες ανταγωνίζονται τον εαυτό τους στα esports αντί για το σύστημα υπολογιστή. Οπότε, βασικά, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ του στοιχήματος esports και του παραδοσιακού στοιχήματος. Απλώς αυτή τη φορά, το ποντάρισμα γίνεται σε εικονικούς διαγωνισμούς όπως αγώνες αυτοκινήτων, ιπποδρομίες, ποδόσφαιρο, PUBG κ.λπ.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο τζόγος esports έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του '40, όταν το πρώτο βιντεοπαιχνίδι είδε το φως. Αργότερα στη δεκαετία του '50, το Tennis for Two εισήχθη ως το πρώτο ανταγωνιστικό εικονικό παιχνίδι.

Μετά από αυτό, τα πράγματα συνέχισαν να εκρήγνυνται για τα esports, με εξαιρετικούς παίκτες να αναγνωρίζονται στη δεκαετία του '80. Περισσότεροι διαγωνισμοί esports εισήχθησαν μετά την άνοδο της τεχνολογίας του Διαδικτύου και των παιχνιδιών υπολογιστή στη δεκαετία του '90, χάρη σε παιχνίδια όπως το Doom, το StarCraft, το Tetris κ.λπ. Σήμερα, τα esports αποτελούν βασικό στήριγμα στη βιομηχανία του τζόγου.

Πώς να στοιχηματίσετε στα esports

Όπως ειπώθηκε, στοιχηματισμός στα esports μοιάζει αρκετά με το παραδοσιακό στοίχημα. Ωστόσο, οι αγορές στοιχημάτων μπορεί να διαφέρουν λίγο. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στην ομάδα ή στο άτομο που κάνει το πρώτο kill σε παιχνίδια όπως το League of Legends, το PUBG ή το Counter Strike. Μια άλλη κοινή αγορά στοιχημάτων esports είναι ο νικητής του χάρτη, όπου οι παίκτες στοιχηματίζουν σε μια ομάδα ή ένα άτομο που κερδίζει έναν συγκεκριμένο χάρτη.

Όσο για τις αποδόσεις στοιχήματος, όλα παραμένουν αμετάβλητα με τα esports. Οι bookers γνωρίζουν ότι τα esports προσελκύουν διεθνές κοινό. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούν τις αμερικανικές, δεκαδικές και κλασματικές πιθανότητες. Έτσι, ανάλογα με το πού στοιχηματίζετε, μάθετε πρώτα πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις. Ευτυχώς, αυτό θα μάθετε στη συνέχεια.

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων esports

Esports στοιχηματικές αποδόσεις αντικατοπτρίζουν την πιθανότητα έκβασης ενός αγώνα και τι θέλει να κερδίσει ο παίκτης σε κάθε αγορά. Όπως στα παραδοσιακά στοιχήματα, οι χαμηλότερες αποδόσεις στα esports αντιπροσωπεύουν τα φαβορί του αγώνα, με την ομάδα με μεγαλύτερες αποδόσεις να είναι το αουτσάιντερ. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι πιθανότητες μπορεί να είναι απατηλές.

Έτσι, υποθέτοντας ότι δύο ομάδες esports έχουν +200 και -200 πιθανότητες Moneyline, αντίστοιχα. Σε αυτήν την περίπτωση, σημαίνει ότι οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να κερδίσουν $200 εάν ποντάρουν $100 για το αουτσάιντερ (+200 πιθανότητες). Αυτό κάνει τη συνολική νίκη να είναι $300 συν το αρχικό ποντάρισμα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν $100 εάν ποντάρουν $200 στο καυτό φαβορί (-200 πιθανότητες). Έτσι, πάλι, το συνολικό κέρδος, εάν η ευνοούμενη ομάδα κερδίσει, είναι $300.

Εν τω μεταξύ, οι δεκαδικές αποδόσεις κυριαρχούν στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πιο εύκολη απόδοση στον κόσμο του τζόγου. Εδώ, απλώς πολλαπλασιάστε τις πιθανότητες με το ποντάρισμα για να καθορίσετε την πιθανή νίκη. Έτσι, ας υποθέσουμε ότι ένας παίκτης που στοιχηματίζει υποστηρίζει μια ομάδα με αποδόσεις 4,2 και ποντάρει $100, σημαίνει ότι το πιθανό ποσό νίκης είναι $420.

Τέλος, οι παίκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τις Fractional αποδόσεις. Όπως οι δεκαδικές πιθανότητες, αυτές οι πιθανότητες είναι απλές στην κατανόηση. Για παράδειγμα, όταν υποστηρίζετε μια ομάδα με πιθανότητες 5/1 και ποντάρετε $100, η πιθανή απόδοση είναι $500 (5x$100/). Απλώς πολλαπλασιάστε το πάνω ψηφίο με το ποντάρισμα και μετά διαιρέστε το αποτέλεσμα με τον χαμηλότερο αριθμό.

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων Esports

Το θέμα είναι ότι τα στοιχήματα esports είναι συνηθισμένα στα περισσότερα αθλητικά βιβλία. Ωστόσο, ορισμένα μπουκ προσφέρουν πολύ περισσότερες αγορές και καλύτερες αποδόσεις από άλλα. Εκτός από αυτά τα δύο, παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός στοιχηματισμού esports:

Η ποικιλία του παιχνιδιού: Στα στοιχήματα esports, όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλοί διαγωνισμοί esports εκτός από το Counter Strike: Global Offensive και το Dota 2. Αν και αυτά τα δύο παιχνίδια προσφέρουν περισσότερες αγορές στοιχημάτων στους περισσότερους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, ορισμένοι χειριστές προσθέτουν τίτλους όπως το League of Legends, το Fortnite, το PUBG και άλλα.

Ασφάλεια και ασφάλεια: Φυσικά, όλοι οι παίκτες του στοιχήματος θέλουν να παίξουν σε έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών όπου τα προσωπικά τους στοιχεία και τα χρήματά τους είναι ασφαλή. Εάν είστε ένας από αυτούς, βεβαιωθείτε ότι ένας νομικός φορέας αδειοδοτεί τον ιστότοπο στοιχημάτων. Επίσης, ένας ασφαλής ιστότοπος στοιχημάτων θα πρέπει να χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL (Secure Socket Layer) για την προστασία των δεδομένων του παίκτη. Για να το μάθετε αυτό, ελέγξτε αν η διεύθυνση URL του ιστότοπου έχει ένα εικονίδιο με λουκέτο στην αρχή.

  • Ασφαλείς και γρήγορες πληρωμές: Όταν μπαίνετε στον κόσμο των στοιχημάτων esports, η αρχική ιδέα είναι να κάνετε κέρδη και να κάνετε εξαργύρωση το συντομότερο δυνατό. Έτσι, οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων πρέπει να επεξεργάζονται καταθέσεις και αναλήψεις αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, είναι ασυνήθιστο να βρείτε άμεσες αναλήψεις.
  • Ζωντανό στοίχημα: Τα στοιχήματα ζωντανά ή εντός παιχνιδιού πρέπει να κατατάσσονται ψηλά στη λίστα ελέγχου σας εάν θέλετε την απόλυτη εμπειρία στοιχηματισμού esports. Συνήθως, τα ζωντανά επαγγελματικά τουρνουά περιλαμβάνουν συναρπαστική δράση και δράμα υψηλών οκτανίων. Επομένως, χρησιμοποιήστε τις αναλυτικές σας ικανότητες για να κάνετε ένα φονικό.
  • Υποστήριξη πελατών: Ο ιστότοπος στοιχημάτων esports προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας; Εάν όχι, είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου, email ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Επιπλέον, ποια είναι η φήμη τους μεταξύ των παικτών; Απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα πριν επιλέξετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων.

Πώς λειτουργούν τα μπόνους στοιχημάτων Esports;

Σαν παραδοσιακό μπόνους διαδικτυακών στοιχημάτων, τα μπόνους στοιχημάτων esports είναι ανταμοιβές που δίνονται στους παίκτες από το αθλητικό στοίχημα. Συνήθως, ο μπουκ θα δίνει μπόνους σε νέους παίκτες που δημιουργούν έναν λογαριασμό με επιτυχία. Επιπλέον, οι πιστοί παίκτες λαμβάνουν επίσης πληθώρα μπόνους αφού πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Τούτου λεχθέντος, οι νέοι παίκτες μπορεί να χρειαστεί να καταθέσουν ένα ελάχιστο ποσό για να διεκδικήσουν την ανταμοιβή μπόνους. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια, καθώς ορισμένοι παίκτες στοιχημάτων θα ενεργοποιήσουν το μπόνους αμέσως χωρίς να ζητήσουν κατάθεση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, διαβάστε προσεκτικά τους όρους μπόνους esports πριν το διεκδικήσετε. Επίσης, ορισμένοι παίκτες μπουκ μπορεί να χρειαστούν οι παίκτες να εισάγουν έναν κωδικό μπόνους για να τον ενεργοποιήσουν.

Όσον αφορά τους πιστούς παίκτες, ο μπουκ μπορεί να προσφέρει περιστασιακά μπόνους κατάθεσης και επιστροφή μετρητών. Με άλλα λόγια, πρέπει πρώτα να κάνετε κάτι για να λάβετε αυτό το μπόνους. Για παράδειγμα, ο παράγοντας πιθανοτήτων μπορεί να αποφασίσει να επιστρέψει ένα ορισμένο ποσοστό του συνολικού εβδομαδιαίου ή μηνιαίου ποσού στοιχήματος.

Συνολικά, τα μπόνους στοιχημάτων esports είναι ωφέλιμα τόσο για τον παίκτη όσο και για τον χειριστή. Με πολύ κόσμο διαδικτυακό χώρο στοιχημάτων, οι μπουκ σίγουρα θα αρκεστούν σε μια ελκυστική προσφορά καλωσορίσματος. Όσο για τον παίκτη, η ευκαιρία να πάρεις δωρεάν από τους συνήθως τσιγκούνηδες μπουκ είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα Esports

Για έναν αρχάριο, το στοίχημα στα esports μπορεί να φαίνεται τρομακτικό στην αρχή. Λοιπόν, αυτό είναι πιθανότατα αλήθεια, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα στοιχήματα esports απαιτούν κάποια δέσμευση και σκληρή δουλειά για να τα μειώσεις.

Τούτου λεχθέντος, θα προετοιμαστείτε για αποτυχία εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για τα κορυφαία παιχνίδια esports. Επομένως, κάντε την επιχείρησή σας να ερευνήσετε κάτι για το StarCraft, το League of Legends, το Dota 2 και άλλους τίτλους. Εάν είναι δυνατόν, παίξτε πρώτα τα παιχνίδια πριν στοιχηματίσετε σε ένα παιχνίδι.

Αφού εξοικειωθείτε με τα παιχνίδια, προχωρήστε στη δημιουργία ενός προϋπολογισμού τζόγου. Η δημιουργία ενός προϋπολογισμού για τον τζόγο είναι μια δοκιμασμένη και δοκιμασμένη τεχνική που κρατά τους παίκτες να στοιχηματίζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να υπερβαίνουν τη θάλασσα. Συνιστάται να διαιρέσετε το bankroll σε μικρότερες μονάδες για να αποφύγετε να το ανατινάξετε σε ένα μόνο στοίχημα esports. Θυμηθείτε, τίποτα δεν είναι εγγυημένο στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών

Τέλος και ακόμα πιο σημαντικό, μην στοιχηματίζετε με συναισθήματα. Αντ 'αυτού, μάθετε να χρονομετράτε το παιχνίδι και πότε να το πετάξετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στοίχημα έχει να κάνει με την τύχη. Επομένως, μερικές μέρες μπορεί να είναι καλές ή κακές από άλλες. Με απλά λόγια, μην κυνηγάτε απώλειες ή μην ποντάρετε ολόκληρο το λάφυρο με την ελπίδα να στείλετε τον μπουκί στις καθαρίστριες.

Υπεύθυνος τζόγος

Για να είσαι επιτυχημένος παίκτης, το να αγκαλιάζεις τον υπεύθυνο τζόγο δεν αποτελεί επιλογή. Σημαίνει ότι ο πλήρης έλεγχος των στοιχηματικών συνόδων είναι απαραίτητος.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο προϋπολογισμός στοιχηματισμού και ο χρονισμός του παιχνιδιού σας θα βοηθήσει πολύ στη ρύθμιση του χρόνου σας στο αθλητικό στοίχημα. Επίσης, ξέρετε πότε πρέπει να το κόψετε ή να ζητήσετε βοήθεια εάν αισθάνεστε ότι ο εθισμός στον τζόγο σας πιάνει. Και πάνω από όλα, να αντιμετωπίζετε το στοίχημα ως ασχολία και όχι ως επάγγελμα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou