Οι καλύτερες πρωτοχρονιάτικες ιπποδρομίες

Ειδήσεις

2021-12-22

Ας ελπίσουμε ότι το 2022 θα είναι η πρώτη κανονική έναρξη της χρονιάς εδώ και πολύ καιρό. Λοιπόν, ο κόσμος έχασε μόνο το 2021, αλλά πραγματικά αισθάνεται σαν χρόνια, έτσι δεν είναι; Με την επανέναρξη των κανονικών δραστηριοτήτων σχεδόν παντού σε όλο τον κόσμο, ιπποδρομίες είναι μια από τις δραστηριότητες που περίμεναν με ανυπομονησία οι θαυμαστές. Θα υπάρχει άφθονη δράση σε προσφορά παντού. κανένας οπαδός δεν πρέπει να χάσει. 

Οι καλύτερες πρωτοχρονιάτικες ιπποδρομίες

Πρωτοχρονιάτικοι αγώνες Sky City

Στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, οι λάτρεις των αγώνων θα ανοίξουν τη χρονιά με ολόπλευρη ψυχαγωγία στους αγώνες από το Sky City. Η εκδήλωση ξεκινά στις 11 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι τις 18:00 που θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας. Οκτώ αγώνες θα είναι ο τίτλος της γεμάτη μαρμελάδα ημέρα, μεταξύ αυτών το Rich Hill Mile και ο Τελικός Πρωταθλήματος. 

18+ αγωνιζόμενοι επιτρέπονται στο περίπτερο του Cuvée Ground Floor Ascot, όπου μπορούν να απολαύσουν μουσική από DJ καθώς παρακολουθούν τα σπριντ. Υπάρχει ένας χώρος οικογενειακής ψυχαγωγίας, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν κάστρα και πολλά άλλα. Παιδιά κάτω των 15 ετών έχουν δωρεάν είσοδο. Για όσους αγαπούν τη χαλαρή ατμόσφαιρα, το Champagne Lawn είναι το τέλειο μέρος για να παρακολουθήσετε το σπίτι κατευθείαν. Εδώ, μπορούν να χαλαρώσουν με ένα δωρεάν Bloody Mary ή οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική της επιλογής τους.

Πρωτοχρονιά στο Cheltenham

Το Cheltenham είναι συνώνυμο με το άθλημα των βασιλιάδων και ευρέως γνωστό για τα στοιχήματα ιπποδρομιών. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων έχουν αντικαταστήσει τα περισσότερα από τα παλιά στοιχήματα. Το μάθημα θα ξεκινήσει τη χρονιά με εκπληκτική δράση National Hunt (ξανά) που θα δει τους Bootleg Beatles και τα συγκροτήματα των Premier Beatles να διασκεδάζουν τους αγωνιζόμενους σε ένα μετά το πάρτι. Τι καλύτερο; Έχουν μια εφαρμογή για κινητά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αγωνιζόμενοι για να παρακολουθούν αγώνες ψηφιακά και επίσης να κερδίζουν εκπληκτικά βραβεία.

The Hanging Rock Πρωτοχρονιά

Οι παίκτες αγώνων στη Βικτώρια θα απολαύσουν μια μέρα Covidsafe στο βράχο, μια άλλη εκδήλωση που αγαπούν οι καλύτεροι διαδικτυακοί παίκτες στοιχημάτων και παίκτες. Η διαδρομή που βρίσκεται 44 μίλια (70 χλμ.) από τη Μελβούρνη έχει πολλές αγωνιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Αυτό θα είναι ένα υπέροχο γεγονός για τους κατοίκους της Βικτώριας να βγουν καθώς χαλαρώνει το μακροχρόνιο lockdown.

Στοίχημα σε ιπποδρομίες

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει πάρει τη θέση των περιπτέρων στις ιπποδρομίες. Οι παίκτες μπορούν πλέον να στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε αγώνα σε όλο τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού τους. Η μόνη προφύλαξη που απαιτείται στα διαδικτυακά στοιχήματα ιπποδρομιών είναι να επιλέξετε τον καλύτερο πράκτορα στοιχημάτων. Πρόκειται για bookmakers με ασφαλείς και ασφαλείς ιστότοπους, διαθέσιμο στην τοποθεσία του παίκτη, εύκολα πλοηγήσιμο, γρήγορο στις συναλλαγές και παροχή αποτελεσματικής υποστήριξης πελατών.

Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να επωφεληθούν από τις προσφορές που προσφέρουν οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων ιπποδρομιών το νέο έτος. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά μπόνους που μπορείτε να απολαύσετε, πολλά με χαλαρούς όρους. Ορισμένοι οίκοι δίνουν επίσης δωρεάν στοιχήματα, στοιχήματα συσσωρευτών και στοιχήματα χωρίς κίνδυνο, όπου τα χρήματα ενός παίκτη επιστρέφονται εάν το στοίχημά του δεν κερδίσει. Απολαύστε τις καλύτερες κούρσες και τα καλύτερα διαδικτυακά στοιχήματα ιπποδρομιών στην αρχή της χρονιάς. Καλωσορίστε το 2022 με στυλ!

Τελευταίες ειδήσεις

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα
2022-09-14

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα

Ειδήσεις