Οι καλύτερες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων για χρήση το 2021

Ειδήσεις

2021-11-24

Τα αθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικά. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι απογοητευτικό για έναν παίκτη εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως του αρέσει. Οι παίκτες του στοιχήματος αποδέχονται γρήγορα το γεγονός ότι η στρατηγική είναι το κλειδί για τη βελτίωση των πιθανοτήτων τους στο διαδίκτυο. Οι διαδικτυακοί παίκτες στοιχηματισμού μπορούν να κάνουν για να κάνουν την εμπειρία τους στα αθλητικά στοιχήματα πολύ καλύτερη.

Οι καλύτερες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων για χρήση το 2021

Αυτά περιλαμβάνουν τον καθορισμό ορίων στοιχήματος, τη σωστή διαχείριση του bankroll και τη χρήση του δικαιώματος ιστοσελίδα αθλητικών στοιχημάτων. Ο παίκτης θα πρέπει επίσης να βρει και να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικές στρατηγικές στοιχηματισμού. Μερικές από τις καλύτερες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων που χρησιμοποιήθηκαν το 2021 επισημαίνονται παρακάτω.

Στρατηγική αντιστοιχισμένων στοιχημάτων Τα αντιστοιχισμένα στοιχήματα είναι ίσως η πιο εύκολη στρατηγική στοιχηματισμού που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες. Αυτή η στρατηγική απαιτεί από τον παίκτη να τοποθετήσει ένα σύνολο στοιχημάτων στο ίδιο γεγονός. Ωστόσο, η μεγάλη ατάκα για αυτήν τη στρατηγική στοιχηματισμού είναι ότι βασίζεται σε δωρεάν στοιχήματα.

Τα περισσότερα διαδικτυακά στοιχήματα προσφέρουν συνήθως δωρεάν στοιχήματα και άλλα μπόνους, το οποίο οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε αυτήν τη στρατηγική. Λειτουργεί για όλα τα αθλήματα, αλλά είναι καλύτερο για εκείνα που μπορούν να τελειώσουν με δύο μόνο αποτελέσματα. Γεγονότα που έχουν τις υψηλότερες αποδόσεις θα είναι επίσης ευνοϊκά για τον παίκτη.

Στρατηγική Arbitrage Betting

Αυτή η στρατηγική συνήθως στοχεύει στην εκμετάλλευση των διαφορών στις αποδόσεις σε διαφορετικά αθλητικά βιβλία. Οι πιθανότητες συνήθως αλλάζουν καθώς διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού συνεχίζουν να αλλάζουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αλλαγή μπορεί να είναι αρκετά υψηλή για να δώσει αποδόσεις.

Η στρατηγική arbitrage εκμεταλλεύεται τις καθυστερήσεις σε ορισμένα αθλητικά βιβλία σχετικά με την αλλαγή των αποδόσεων. Τα κέρδη είναι συνήθως ελάχιστα, αλλά μπορούν να συγκεντρωθούν για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στρατηγική κριτηρίου Kelly

Αυτή η στρατηγική χρησιμοποιείται πιο συχνά στις χρηματοπιστωτικές αγορές, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά και στα αθλητικά στοιχήματα. Στοχεύει στην εκμετάλλευση των διακυμάνσεων μεταξύ πιθανοτήτων και πιθανοτήτων. Το μόνο που χρειάζεται ένας παίκτης είναι να καθορίσει την τιμή των πιθανοτήτων. Στη συνέχεια, ο παίκτης μπορεί να διαφοροποιήσει το ποντάρισμά του ανάλογα με την πιθανότητα και τις πιθανότητες. Υπάρχουν μαθηματικοί τύποι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης για να υπολογίσει την τιμή των πιθανοτήτων και την επικάλυψη.

Στρατηγική ενίσχυσης πιθανοτήτων

Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι στοιχηματιστές για να προσελκύσουν νέους παίκτες στοιχημάτων είναι η ενίσχυση των αποδόσεων. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν από τέτοιες αυξήσεις αποδόσεων για να αυξήσουν το ποσό της πιθανής νίκης τους. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί μόνο για να βελτιώσει το ποσό της νίκης, αλλά δεν αλλάζει την πιθανότητα να κερδίσετε με κανέναν τρόπο.

Ωστόσο, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να σημειώσουν ότι τα περισσότερα αθλητικά βιβλία έχουν συνήθως καλούς λόγους για να αυξήσουν συγκεκριμένες αποδόσεις. Οι αυξημένες πιθανότητες μπορεί να είναι ένδειξη ότι το αποτέλεσμα για τις πιθανότητες δεν θα είναι θετικό.

Στρατηγική στοιχηματισμού συστήματος

Αυτή η στρατηγική στοιχηματισμού απαιτεί από τους παίκτες να καλύπτουν τα στοιχήματά τους με διαφορετικές γραμμές στοιχήματος αντί να χρησιμοποιούν συσσωρευτή. Με τα στοιχήματα συσσωρευτή, η απώλεια ενός στοιχήματος σημαίνει ότι ολόκληρο το δελτίο στοιχήματος θα χάσει. Με τα στοιχήματα συστήματος, θα καλύψετε όλα τα καλύτερα αποτελέσματα, έτσι ώστε η απώλεια ενός στοιχήματος να μην σημαίνει απαραίτητα ότι θα χάσει ολόκληρο το δελτίο στοιχήματος.

Κυνηγώντας το Steam

Το Chasing steam είναι μια στρατηγική που βασίζεται στις σημαντικές κινήσεις στην αγορά στοιχημάτων. Για παράδειγμα, εάν οι πιθανότητες κινούνται σημαντικά, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι πολλοί επαγγελματίες τζογαδόροι και συνδικάτα στοιχημάτων τοποθετούν τα στοιχήματα σε μια πλευρά.

Οι μπουκ συνήθως αλλάζουν τις αποδόσεις τους σε τέτοιες περιπτώσεις για να ελαχιστοποιήσουν τις πληρωμές τους. Η στρατηγική προϋποθέτει ότι οι επαγγελματίες παίκτες στοιχηματισμού και τα στοιχηματικά συνδικάτα που προκαλούν τις διακυμάνσεις στις αποδόσεις έχουν καλή ιδέα για το πιθανό αποτέλεσμα. Ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να στοιχηματίσει.

Τελευταίες ειδήσεις

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα
2022-09-14

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα

Ειδήσεις