Βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος σε 2024

Ανάλογα με τον τρόπο που τις χρησιμοποιείτε, οι πιθανότητες στοιχηματισμού μπορεί να είναι απαραίτητες εάν είστε στο έξυπνο στοίχημα. Το να μάθετε πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις και ποιες είναι οι καλές και οι κακές αποδόσεις είναι απαραίτητο στο στοίχημα. Παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τις αποδόσεις στο στοίχημα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθουν οι νέοι παίκτες είναι να κατανοούν τις αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων. Είναι ένα κρίσιμο βήμα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να προσδιορίσουν πόσο πιθανό είναι να συμβεί ένα γεγονός και ποιες μπορεί να είναι οι πιθανές ανταμοιβές τους.

Rugby Odds
Εμφάνιση περισσότερων
Ice Hockey Odds

Το χόκεϊ επί πάγου μπορεί να μην είναι ένα δημοφιλές άθλημα όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ παγκοσμίως, αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλές στα βόρεια μέρη του κόσμου, ειδικά στον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Βόρεια Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα στοιχήματα στο πρωτάθλημα χόκεϋ της Βόρειας Αμερικής HNL, που θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο, είναι επίσης πολύ δημοφιλή.

Εμφάνιση περισσότερων
Basketball Odds

Το μπάσκετ, ειδικά το ΝΒΑ, έχει κυριεύσει τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Το NBA είναι πιθανώς η πιο επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και μαζί με αυτό, ένα από τα φαβορί για τους παίκτες.

Εμφάνιση περισσότερων
Cricket Odds

Γνωρίζατε ότι το κρίκετ είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο; Φυσικά, μόνο στατιστικά, επειδή είναι δημοφιλές στην Ινδία, το Πακιστάν και τις χώρες της Κοινοπολιτείας, κάτι που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της δημοτικότητας αυτού του αθλήματος.

Εμφάνιση περισσότερων
Boxing Odds

Η πυγμαχία είναι ένα από τα πιο ελκυστικά αθλήματα όλων των εποχών. Αυτό το άθλημα έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Είναι γεμάτο δράμα, συγκίνηση και δράση που λίγα αθλητικά γεγονότα μπορούν να προσφέρουν. Σε αντίθεση με άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ, η πυγμαχία δεν προσφέρει τόσες πολλές γραμμές στοιχηματισμού.

Εμφάνιση περισσότερων

American Football Odds

Τι πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα NASCAR
2023-03-22

Τι πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα NASCAR

Με μια τεράστια βάση θαυμαστών στη Βόρεια Αμερική και πολλούς αγώνες που πραγματοποιούνται σχεδόν εβδομαδιαία σε διάφορες πίστες από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Νοεμβρίου, το στοίχημα NASCAR είναι μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές στοιχήματος για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl για να προετοιμαστείτε
2023-03-08

Ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl για να προετοιμαστείτε

Θα υπάρχουν πολλά χρήματα που θα στοιχηματιστούν νόμιμα στο Super Bowl του 2023 αφού ο αγώνας του 2022 σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ. Την τελευταία φορά, στο Super Bowl LVI, οι Los Angeles Rams επικράτησαν των Cincinnati Bengals με 23-20.

Επεξήγηση διαφορετικών τύπων αποδόσεων στοιχήματος
2023-03-01

Επεξήγηση διαφορετικών τύπων αποδόσεων στοιχήματος

Πρέπει να κατανοήσετε τις αποδόσεις πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η κατανόηση των πιο συνηθισμένων αποδόσεων στοιχήματος και του τρόπου ανάγνωσης και κατανόησης των διαφόρων μορφών τους είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση στοιχηματικών στοιχημάτων.

NFL Ποδοσφαιρικές Αποδόσεις Οι παίκτες που πρέπει να γνωρίζουν
2023-01-04

NFL Ποδοσφαιρικές Αποδόσεις Οι παίκτες που πρέπει να γνωρίζουν

Ενώ υπάρχουν over/under και point spreads πιθανότητες, οι αποδόσεις ποδοσφαίρου NFL δεν σταματούν μόνο σε αυτές. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να στοιχηματίσετε στο NFL, όπως η γραμμή χρημάτων, οι γραμμές στοιχημάτων πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Ποιες είναι οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;

Μπορεί να φαίνεται αινιγματικό στην αρχή, αλλά αυτός ο οδηγός αποδόσεων στοιχηματισμού θα πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες να καταλάβουν. Με τα χρόνια, η μέθοδος που παράγουν αποδόσεις οι αθλητικοί μπουκ και οι γραμμές στοιχηματισμού έχουν αλλάξει δραματικά.

Οι παλιοί παίκτες του Βέγκας κυριαρχούσαν στο παρελθόν στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από την εισαγωγή των διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων και τη βελτίωση του λογισμικού και των αλγορίθμων αθλητικών στοιχημάτων.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι ο κύριος στόχος που έθεσαν τα αθλητικά στοιχήματα από τις πρώτες μέρες του αθλητικού στοιχήματος: να ισορροπήσουν τη δράση και στις δύο πλευρές ενός στοιχήματος. Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν προορίζονται να αντανακλούν την αληθινή και ακριβή πιθανότητα κανενός γεγονότος.

Σε τελική ανάλυση, το να στοιχηματίζετε όταν πιστεύετε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της πραγματικής πιθανότητας ενός γεγονότος και της σιωπηρής πιθανότητας που προκύπτει από μια γραμμή στοιχήματος είναι μια από τις καλύτερες τακτικές για να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα έναντι των διαδικτυακών στοιχημάτων σας.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι ο πρωταρχικός στόχος των δημιουργών πιθανοτήτων είναι να μειώσουν τον κίνδυνο του αθλητικού σας στοίχημα και όχι να παρουσιάσουν μια ακριβή (ή πιθανή) εικόνα της πραγματικότητας. - όπως οι διαχειριστές κινδύνου και οι ειδικοί προγνωστικοί αθλητισμός.

Ο σκοπός των αποδόσεων είναι να ενθαρρύνουν την ίση δράση και στις δύο πλευρές μιας αθλητικής γραμμής. Ιδανικά, ένα αθλητικό στοίχημα θα λάμβανε παρόμοιο όγκο στοιχημάτων και στις δύο πλευρές ενός στοιχήματος και κέρδος 5-10 τοις εκατό από το χυμό (ή το «vig») είτε κερδίσει είτε χάσει.

Εξηγούνται οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι αποδόσεις στο στοίχημα λειτουργούν μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να στοιχηματίσουν πιο σοφά, να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν και έτσι να ενισχύσουν την απόλαυση του παιχνιδιού.

Οι πιθανότητες είναι επίσης σημαντικές για online στοιχηματισμός μπουκ καθώς εξισορροπεί και τις δύο πλευρές ενός στοιχήματος, που σημαίνει ότι το σπίτι εξακολουθεί να έχει την τιμητική του.

Για να επωφεληθείτε από τα αθλητικά στοιχήματα, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ πιθανοτήτων και πιθανοτήτων. Οι πιθανότητες δεν είναι πάντα μια άμεση αναπαράσταση των πιθανοτήτων να συμβεί κάτι ή να μην συμβεί, παρόλο που τα δύο σχετίζονται ουσιαστικά.

Με απλά λόγια, η πιθανότητα στο αθλητικό στοίχημα είναι υποκειμενική. Όσον αφορά την πρόβλεψη της πιθανής έκβασης ενός παιχνιδιού, τόσο οι παίκτες του στοιχήματος όσο και οι διαδικτυακοί παίκτες μπουκ θα έχουν αντίθετες απόψεις.

Οι πιθανότητες κυμαίνονται γενικά από 5% έως 10%, με κάποιες περιπτώσεις να είναι λιγότερες και άλλες μεγαλύτερες. Το να κάνετε σωστές αξιολογήσεις σχετικά με την πιθανότητα ενός αποτελέσματος και, στη συνέχεια, να αξιολογήσετε εάν οι πιθανότητες αυτού του αποτελέσματος προσφέρουν αξία στοιχημάτων, είναι το κλειδί για επιτυχημένο αθλητικό στοίχημα.

Υπάρχει μια επιλογή για αθλητικά στοιχήματα ζωντανών αποδόσεων, όπου ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει ενώ διεξάγεται το αθλητικό γεγονός ζωντανή μετάδοση.

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;

Πώς λειτουργούν λοιπόν οι ευρωπαϊκές αποδόσεις στοιχήματος; Το ποσό που καταβάλλεται στα κερδισμένα στοιχήματα καθορίζεται από τις αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναφέρονται συνήθως ως "τιμή" ενός στοιχήματος

Ένα στοίχημα μπορεί να έχει είτε απόδοση είτε αντίθετη τιμή. Οι αποδόσεις σημαίνει ότι τα πιθανά κέρδη είναι λιγότερα από αυτά που έχουν τεθεί και οι πιθανότητες κατά σημαίνει ότι το ποσό που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που κέρδισαν.

Θα εξακολουθήσετε να κερδίζετε χρήματα εάν κερδίσετε μια απόδοση στο στοίχημα επειδή η αρχική σας κατάθεση επιστρέφεται, αλλά θα πρέπει να ρισκάρετε περισσότερα από όσα αντέχετε για να κερδίσετε. Επειδή είναι πιο πιθανό να κερδίσουν, τα μεγάλα φαβορί έχουν συχνά πιθανότητες. Όταν ένα στοίχημα έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει παρά να κερδίσει, ονομάζεται πιθανότητες κατά.

Ακόμη και πιθανότητες για χρήματα είναι πιθανές. Ένα νικητήριο στοίχημα ζυγών χρημάτων θα πληρώσει το ακριβές ποσό που στοιχηματίστηκε συν το αρχικό ποντάρισμα. Ως αποτέλεσμα, έχετε ουσιαστικά διπλασιάσει τα χρήματά σας. Θυμηθείτε ότι όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει ένα στοίχημα, αλλά τόσο υψηλότερη είναι η πληρωμή.

Κατανόηση των τύπων αποδόσεων αθλητικών στοιχημάτων

Η προεπιλεγμένη μορφή αποδόσεων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Οι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών, από την άλλη πλευρά, το κάνουν αυτό εύκολο, φιλοξενώντας με ανυπομονησία τους παίκτες που θέλουν μια διαφορετική δομή αποδόσεων, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν τη μορφή αποδόσεων στη μορφή που έχουν συνηθίσει. Μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων παρέχουν ακόμη και μια ποικιλία τύπων αποδόσεων.

Οι μορφές αποδόσεων αθλητικών στοιχημάτων που θα δούμε είναι οι πιο συνηθισμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη - Moneyline, Decimal και Fractional αποδόσεις.

  • Αποδόσεις Moneyline είναι τα πιο δημοφιλή στην Αμερική και δουλεύουν διαφορετικά για τους αγαπημένους του πλήθους και τους αουτσάιντερ.
  • Κλασματικές πιθανότητες είναι επίσης συχνά γνωστά ως βρετανικές αποδόσεις, αποδόσεις ΗΒ ή παραδοσιακές αποδόσεις.
  • Δεκαδικές πιθανότητες θεωρούνται ως η πιο εύκολη μορφή στοιχήματος για κατανόηση. Είναι πιο δημοφιλές στην Ευρώπη, τον Καναδά και την Αυστραλία, αλλά τα περισσότερα αθλητικά βιβλία στοιχημάτων προσφέρουν την επιλογή εμφάνισης των αποδόσεων με τη μορφή δεκαδικών αποδόσεων.

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχήματος;

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι βλέπετε όταν κοιτάτε τις αποδόσεις στοιχήματος, τότε δεν μπορείτε να βρείτε με ακρίβεια αξία στις αγορές στοιχημάτων, κάτι που είναι το κλειδί της επιτυχίας στα αθλητικά στοιχήματα.

Αμερικάνικες πιθανότητες

Οι αμερικανικές αποδόσεις είναι αρκετά διαφορετικές από άλλες μορφές στοιχηματισμού καθώς συνήθως τονίζουν ένα φαβορί και ένα αουτσάιντερ.

Οι πιθανότητες για τη νίκη της πλευράς του φαβορί θα εμφανίζονται συνήθως με ένα σύμβολο ' - '. Ο αριθμός δίπλα δείχνει πόσα θα πρέπει να στοιχηματίσει ένας παίκτης για να κερδίσει $100.

Η φιγούρα του αουτσάιντερ θα αναγράφεται με το σύμβολο «+», το οποίο υποδεικνύει πόσα θα κερδίσει ένας παίκτης αν ποντάρει $100.

Για παράδειγμα, η ομάδα Α είναι το φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα της Κυριακής με απόδοση -110. Εάν οι παίκτες στοιχηματίσουν ένα στοίχημα 110 $ στην Ομάδα Α, θα λάβουν 100 $ και θα λάβουν το στοίχημά τους 110 $ πίσω, για ένα σύνολο 210 $ σε πληρωμές.

Στην περίπτωση των αουτσάιντερ, ας πούμε ότι ένας παίκτης έβαλε $100 στην ομάδα Β με απόδοση +240. Εάν η Ομάδα Β κερδίσει το παιχνίδι, θα λάβει $240 συν το αρχικό στοίχημα $100. Αυτό δίνει μια συνολική πληρωμή 340 $.

Κλασματικές πιθανότητες

Αυτές οι πιθανότητες αντιπροσωπεύουν το καθαρό ποσό που θα πάρει ο παίκτης εάν κερδίσει αφού συνυπολογίσει το ποντάρισμά του.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ο αγώνας το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ της ομάδας Α και της ομάδας Β έχει 5/1 και 1/5, αντίστοιχα. Εάν ένας παίκτης πληρώσει $5 στην Ομάδα Α και βγει νικητής, παίρνουμε τα $5 και πολλαπλασιάζουμε επί πέντε, που είναι ο αριθμητής των πιθανοτήτων.

Επομένως, το στοίχημά τους για την Ομάδα Α θα σας κερδίσει 25 $ συν το αρχικό σας στοίχημα 5 $ — συνολική πληρωμή 30 $.

Ένα στοίχημα στην Ομάδα Β με πιθανότητες 1/5, από την άλλη πλευρά, θα επιστρέψει μόνο 1 $ για κάθε ποντάρισμα 5 $. Αυτό αντιστοιχεί σε συνολική πληρωμή 6 $ για ποντάρισμα 5 $.

Οι κλασματικές αποδόσεις χρησιμοποιούνται συχνότερα σε ιπποδρομίες. Έτσι, εάν ένας παίκτης στοιχηματίσει $50 στο Noble Feet σε 20/1 και οι Noble Feet κερδίσουν, θα πάρει το αρχικό σας στοίχημα πολλαπλασιασμένο με τις πιθανότητες, που είναι 50 επί 20. Επομένως, θα κερδίσει $1000 στο στοίχημά σας συν το στοίχημα $50 για συνολική πληρωμή 1150 $.

Δεκαδικές πιθανότητες

Οι δεκαδικές αποδόσεις είναι πιο ξεκάθαρες αποδόσεις στοιχήματος από τις άλλες δύο. Ο αριθμός που υποδεικνύεται για τις δεκαδικές αποδόσεις είναι το ακριβές ποσό που θα καταβληθεί εάν το στοίχημα είναι νικητής. Ας υποθέσουμε ότι ο αγώνας το βράδυ του Σαββάτου έχει 2,0 πιθανότητες για τον Μαχητή Α και 5,5 για τον Μαχητή Β.

Εάν ένας παίκτης στοιχηματίσει $100 στον Μαχητή Α και κερδίσει, τα $100 θα πολλαπλασιαστούν με την απόδοση, σε αυτήν την περίπτωση, 2,0. Επομένως, τα συνολικά κέρδη και η πληρωμή τους θα είναι $200. Αν στοιχηματίσουν στο Fighter B με το ίδιο ποσό, κερδίζουν συνολική πληρωμή 550 $.

Διαφορετικές αθλητικές αποδόσεις

Θεωρητικά, οι αποδόσεις μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε μορφή, ανεξάρτητα από το παιχνίδι. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η τοποθεσία του επιδιωκόμενου κοινού θα έχει αντίκτυπο.

Επειδή ο πληθυσμός των τηλεθεατών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πιθανότητες NFL θα εμφανίζονται σχεδόν πάντα (τουλάχιστον αρχικά) στην αμερικανική μορφή.

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχήματος στο ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα για να στοιχηματίσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους παίκτες να ξοδεύουν το 40% όλων των χρημάτων που τοποθετούνται στο όμορφο παιχνίδι. Πώς λοιπόν στοιχηματίζετε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες;

Ένας μεγάλος αριθμός αγώνων υποστήριξε την ανάπτυξη του κλάδου, επιτρέποντας στους παίκτες να παίξουν σε ένα ευρύ φάσμα αγορών, με πολλούς ιστότοπους στοιχημάτων να προσφέρουν μοναδικές προσφορές και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εγγυημένα στοιχήματα. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν όση έρευνα θέλουν και να γνωρίζουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για ένα παιχνίδι, ωστόσο ένα αποτέλεσμα έκπληξη είναι ακόμα δυνατό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους στο ποδόσφαιρο για να επιλέξουν το παιχνίδι και να στοιχηματίσουν στο οποίο θέλουν να στοιχηματίσουν. Τα πιο απλά στοιχήματα, όπως οι αγορές στοίχημα αγώνα ή σκόρερ, και εκείνα με χαμηλότερο ρίσκο, όπως το Draw No Bet, θα ταιριάζουν καλύτερα σε λιγότερο έμπειρους παίκτες.

Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να στοιχηματίζουν μόνο σε πρωταθλήματα και ομάδες με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα επειδή δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν το στοίχημα έχει αξία.

Για παράδειγμα, ένας ποδοσφαιρόφιλος που παρακολουθεί στενά την Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν προτιμότερο να στοιχηματίσει σε αυτό το πρωτάθλημα με το οποίο είναι εξοικειωμένο παρά σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι εξοικειωμένο αλλού στον κόσμο.

Υπάρχουν πλέον πολλά στατιστικά διαθέσιμα σε δωρεάν ιστοσελίδες για κάθε παίκτη που μπορεί να δει, τα οποία μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει μερικές από τις πιο ακριβείς αγορές προπαγάνδας που είναι πλέον διαθέσιμες στους πολλούς παίκτες μπουκ.

Πώς λειτουργούν οι πιθανότητες κρίκετ

Οι αποδόσεις στοιχηματισμού κρίκετ βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων έχουν να κάνουν με στοίχημα κρίκετ, και είναι αδύνατο να πετύχεις στο στοίχημα χωρίς να καταλάβεις ποιες αποδόσεις λειτουργούν.

Οι αγώνες περιορισμένης διάρκειας είναι απλά παιχνίδια πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ οι δοκιμαστικοί αγώνες έχουν τη δυνατότητα για ισοπαλία. Οι αποδόσεις είναι ουσιαστικά μια αριθμητική αναπαράσταση της πιθανότητας ενός συγκεκριμένου γεγονότος με βάση προηγούμενα στοιχήματα.

Εάν οι παίκτες του στοιχήματος στοιχηματίσουν ενάντια στην κοινή γνώμη, οι πιθανότητές τους είναι ελάχιστες, αλλά θα κερδίσουν πολλά χρήματα εάν είναι σωστοί,

Είναι εμπειρικός κανόνας ότι οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να στοιχηματίζουν μόνο σε ομάδες με τις οποίες γνωρίζουν. Διαφορετικά, κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα αφού δεν ξέρουν αν το στοίχημα αξίζει κάτι.

Κατανόηση των πιθανοτήτων ιπποδρομιών

Θυμηθείτε ότι οι πιθανότητες ενός αλόγου να κερδίσει, καθώς και το χρηματικό ποσό που πρέπει να πληρωθεί εάν και όταν κερδίσει, καθορίζονται από την πιθανότητα.

Οι παραδοσιακές αποδόσεις δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να δουν τι ποσοστό πιθανοτήτων δίνει μια εταιρεία διαδικτυακών στοιχημάτων ή ο κλάδος συνολικά σε ένα άλογο, σε αντίθεση με το σύστημα pari-mutel, όπου οι αποδόσεις αποφασίζονται ουσιαστικά από τους ίδιους τους παίκτες στο σύνολό τους με βάση το πώς πολλά χρήματα υπάρχουν στην πισίνα και πόσα στοιχήματα για κάθε άλογο έχουν τεθεί.

Για παράδειγμα, ένα άλογο 5-1 μπορεί να μην φαίνεται ως μακρινό σουτ με την πρώτη ματιά, αλλά πολλαπλασιάστε το με ένα τυπικό ποντάρισμα $1 και διαιρέστε το 100 με αυτόν τον αριθμό. Ως αποτέλεσμα, η διαίρεση του 100 με το 6 δίνει σε αυτό το άλογο ποσοστό επιτυχίας μικρότερο από 17%.

Σε ιπποδρομίες, μια πιθανότητα 17 τοις εκατό να κερδίσετε δεν είναι απαίσια. ας το παραδεχτούμε, θα μπορούσαν να υπάρχουν 20 δρομείς στο γήπεδο και ο καθένας θα είχε μόνο 5% πιθανότητες να κερδίσει αν ήταν όλοι ίσοι.

Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι εάν οι πιθανότητες ενός αλόγου υποδηλώνουν ότι έχει 17 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσει, έχει επίσης 83 τοις εκατό πιθανότητα να χάσει, επομένως οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να διατηρούν τα στοιχήματα λογικά και τους αριθμούς με το μέρος τους.

Πώς να υπολογίσετε τις πιθανότητες UFC

Οι περισσότερες αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο. Το σύμβολο μείον (-) δείχνει το φαβορί, ενώ το σύμβολο συν (+) αντιπροσωπεύει το αουτσάιντερ. Οι παίκτες θα παρατηρήσουν επίσης ότι οι περισσότερες πιθανότητες υπολογίζονται με βάση τα στοιχήματα των $100.

Εάν οι παίκτες δουν +110 ή -110, αυτό σημαίνει ότι το vig - το ποσό που συλλέγει ο πράκτορας στοιχημάτων - είναι $10. Τα αθλητικά βιβλία πρέπει να έχουν κέρδος για να παραμείνουν στην επιχείρηση, επομένως ο χυμός είναι συνήθως μεταξύ $5 και $10.

Για παράδειγμα, παίκτες UFC μπορεί να δει πιθανότητες για έναν αγώνα μεταξύ του Conor McGregor και του Khabib Nurmagomedov σε απόδοση +125 και -155, αντίστοιχα.

Εάν επρόκειτο να στοιχηματίσουν στο φαβορί, θα έπρεπε να στοιχηματίσουν 155 $ για να κερδίσουν $100. Αντίθετα, αν οι παίκτες στοιχηματίσουν στον αουτσάιντερ (McGregor), πρέπει να βάλουν μόνο $100 για να κερδίσουν $125.

Οι καλύτεροι μαχητές του UFC είναι διαφορετικοί, ωστόσο ανεξάρτητα από το πόσο εξαιρετικός μαχητής είναι, όλοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αυτά είναι ορατά στο στυλ μάχης του μαχητή. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να μελετήσουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις κάθε μαχητή και πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Ενώ ένας μαχητής μπορεί συνήθως να ελέγξει τον ρυθμό ενός αγώνα, η εμφάνιση ενός ευάλωτου ελαττώματος έναντι του λάθος αντιπάλου μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφική απώλεια για ένα φαβορί και να αποδώσει ένα ωραίο στοίχημα αουτσάιντερ.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou