Το Twitch αποκλείει τους ζωντανούς μεταδότες από διαφημιστικούς ιστότοπους στοιχημάτων Skin

Ειδήσεις

2023-07-31

Benard Maumo

Τα esports στοίχημα έχουν γίνει ένα τεράστιο φαινόμενο μεταξύ των παραδοσιακών οπαδών του αθλητικού στοιχήματος. Αυτός ο τύπος στοιχήματος επιτρέπει στους παίκτες να προβλέπουν τα αποτελέσματα αγώνων Esports όπως Valorant, CS:SO, Dota 2 και άλλα.

Το Twitch αποκλείει τους ζωντανούς μεταδότες από διαφημιστικούς ιστότοπους στοιχημάτων Skin

Εκτός από το ποντάρισμα πραγματικών χρημάτων, ορισμένοι ιστότοποι επιτρέπουν στους παίκτες να στοιχηματίζουν χρησιμοποιώντας τα Gaming Skins τους (τμήματα εμφάνισης χαρακτήρων βιντεοπαιχνιδιών) και άλλα τιμαλφή. Αυτό είναι κάτι που οι κορυφαίοι προγραμματιστές παιχνιδιών όπως η Valve και η Riot Games έχουν καταπολεμήσει εδώ και πολύ καιρό.

Οι προσπάθειές τους φαίνεται να έχουν επιτυχία αφού το Twitch, ένας κορυφαίος ιστότοπος ζωντανής ροής, ενημέρωσε τις πολιτικές πλατφόρμας του για να ποινικοποιήσει την προώθηση περιεχομένου Skin Gambling. 

Απαντώντας σε μία από τις ερωτήσεις των οπαδών της, η εταιρεία ζωντανής ροής δήλωσε: 

"Δεν επιτρέπεται καμία προώθηση ή χορηγία του Skin Gambling βάσει της πολιτικής μας".

Ο γίγαντας ροής που ανήκει στην Amazon έχει πρόσφατα καταπολεμήσει αυτό που αποκαλεί «περιεχόμενο gaming χωρίς άδεια». Πέρυσι, Το Twitch απαγόρευσε τους streamers του από τα παιχνίδια καζίνο, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων παιχνιδιών και των κουλοχέρηδων σε ιστοτόπους τζόγου χωρίς άδεια. Επιπλέον, η ενημερωμένη πολιτική ανέφερε ότι το Twitch δεν θα επέτρεπε στους streamers να παρέχουν παραπομπές συνδέσμων για τζόγο και ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων.

Το Twitch έχει κατά καιρούς επικριθεί ότι δεν καταστρέφει το παράνομο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του. Streamers όπως ο Tyler 'Trainwreck' Niknam και ο Adin Ross έχουν δεχθεί πολλές επικρίσεις για το παιχνίδι και τη διαφήμιση ενός δημοφιλούς ιστότοπου τυχερών παιχνιδιών κρυπτονομισμάτων στο οι Ηνωμένες Πολιτείες στην κοινότητά τους.

Ανταποκρινόμενοι στον τελευταίο περιορισμό, Esports Οι παρατηρητές επεσήμαναν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την απαγόρευση του Twitch στους ιστότοπους στοιχημάτων Skin. Η αναθεωρημένη πολιτική πλατφόρμας μπορεί να δημιουργήσει ταλαιπωρία για οργανισμούς όπως το G2 Esports, που πρόσφατα συνεργάστηκε με την CSGORoll, έναν ιστότοπο στοιχημάτων Skin.

Τελευταίες ειδήσεις

Η TonyBet υπογράφει συμφωνία με τους BetMakers για να ενσωματώσει την ενσωματωμένη λύση Racebook
2023-08-14

Η TonyBet υπογράφει συμφωνία με τους BetMakers για να ενσωματώσει την ενσωματωμένη λύση Racebook

Ειδήσεις