10 συνηθισμένα λάθη αθλητικών στοιχημάτων που πρέπει να αποφύγετε

Η έλξη του αθλητικού στοιχήματος είναι αναμφισβήτητη. Η συγκίνηση του παιχνιδιού, η πιθανότητα μιας μεγάλης νίκης και η άνοδος των εφαρμογών αθλητικών στοιχημάτων έχουν κάνει ευκολότερο για οποιονδήποτε άνω των 18 ετών να συμμετάσχει στη δράση. Αν και δεν υπάρχει εγγυημένη φόρμουλα επιτυχίας, οι έμπειροι παίκτες ορκίζονται σε ορισμένες συμβουλές αθλητικών στοιχημάτων. Αλλά όπως υπάρχουν κόλπα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, υπάρχουν επίσης παγίδες που μπορούν εύκολα να καταστρέψουν την προσπάθειά σας για επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα.

Πριν εμβαθύνουμε στο πώς να γίνετε καλός παίκτης αθλητικών στοιχημάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα κοινά λάθη. Εδώ είναι τα 10 πιο κοινά λάθη αθλητικών στοιχημάτων που πρέπει να αποφύγετε:

10 συνηθισμένα λάθη αθλητικών στοιχημάτων που πρέπει να αποφύγετε

1. Χωρίς διαχείριση τραπεζικού λογαριασμού

Το πρώτο βήμα για το πώς να κάνετε αθλητικά στοιχήματα με σύνεση είναι να δημιουργήσετε ένα bankroll και να το τηρήσετε. Το μεγάλο ερώτημα είναι, πόσο από το bankroll σας πρέπει να στοιχηματίσετε; Μια κοινή συμβουλή μεταξύ των καλύτερων αθλητικών στοιχημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να μην στοιχηματίζετε περισσότερο από το 2-5% του συνολικού σας bankroll σε ένα μόνο γεγονός. Η μη διαχείριση των κεφαλαίων σας οδηγεί σε μεγαλύτερες απώλειες και αδυναμία ανάκτησης. Όταν ένας παίκτης του στοιχήματος δεν διαχειρίζεται τα χρήματά του, είναι εύκολο να καταλάβει γιατί το αθλητικό στοίχημα είναι σπατάλη χρημάτων για αυτόν.

2. Κυνηγώντας τις Απώλειες

Αφού βιώσετε μερικές από τις χειρότερες απώλειες αθλητικών στοιχημάτων, το ένστικτο της ανάκτησης μπορεί να σας ωθήσει να τοποθετήσετε ένα μεγαλύτερο στοίχημα. Αυτή η προσέγγιση οδηγεί συχνά σε μια αρνητική σπείρα όπου συνεχίζετε να προσπαθείτε να ανακτήσετε τα χαμένα χρήματα, οδηγώντας σε πιο σημαντικές απώλειες. Αντίθετα, θυμηθείτε να στοιχηματίζετε με το κεφάλι σας, όχι πάνω από αυτό. Όλα έχουν να κάνουν με το έξυπνο στοίχημα.

3. Στοίχημα χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική

Αναρωτιέται πώς να γίνετε καλύτεροι στα αθλητικά στοιχήματα? Αναπτύξτε μια ξεκάθαρη στρατηγική. Το άλμα από τη μια προσέγγιση στην άλλη χωρίς κατανόηση ή συνέπεια είναι μια συνταγή καταστροφής. Δεν θα βασίζεστε στην τύχη σε άλλες οικονομικές δραστηριότητες, οπότε γιατί να το αφήσετε στην τύχη εδώ; Είναι απαραίτητο να μάθετε τεχνικές και στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων εάν ελπίζετε σε οποιοδήποτε είδος επιτυχίας.

4. Το να είσαι τεμπέλης με την έρευνα

Πώς να κάνετε έρευνα για αθλητικά στοιχήματα; Είναι απλό. Αφιερώστε χρόνο. Με τόσους πολλούς διαθέσιμους πόρους, από δελτία αθλητικών στοιχημάτων μέχρι online αναλύσεις, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην κάνετε την εργασία σας. Θυμηθείτε, η γνώση είναι δύναμη. Αν αγνοήσετε αυτό το βήμα σημαίνει ότι αφήνετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο στην τύχη.

5. Στοιχηματισμός σε αθλήματα που δεν είστε εξοικειωμένοι

Είναι ένα πράγμα να ποντάρεις σε ένα άθλημα που αγαπάς και καταλαβαίνω, και εντελώς άλλο να βάζω στοιχήματα στα τυφλά. Αυτό είναι ένα από τα στοιχηματικά λάθη στα οποία πέφτουν πολλοί, ειδικά όταν επηρεάζονται από την υπόσχεση για τις μεγαλύτερες αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων. Το στοίχημα σε ένα άγνωστο άθλημα μπορεί επίσης να απορρίψει χρήματα.

6. Στοιχηματισμός σε πάρα πολλά γεγονότα

Για τους νεοφερμένους, ειδικά για εκείνους που στοιχηματίζουν σε αθλητικά στοιχήματα στα 18, η ποικιλία των επιλογών στοιχηματισμού μοιάζει με ζαχαροπλαστείο: θέλετε λίγο από όλα. Αλλά να θυμάστε, δεν είναι όλες οι καραμέλες καλές για εσάς. Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι να εξαπλώνονται πολύ αδύνατα ποντάροντας σε πάρα πολλά γεγονότα. Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά την ποιότητα των στοιχημάτων σας. Η γοητεία των μεγαλύτερων κερδών στα αθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι μεθυστική, αλλά τα στοιχήματα σε πάρα πολλά γεγονότα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μειώσετε την εστίασή σας και να εξαντλήσετε το bankroll σας.

7. Δεν ψωνίζετε για τις καλύτερες αποδόσεις

Δεν θα αγοράζατε αυτοκίνητο χωρίς να συγκρίνετε τις τιμές, οπότε γιατί να κάνετε το ίδιο με τις αποδόσεις; Οι πιθανότητες που έχετε μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να ψωνίζετε. Να επιλέγετε πάντα μια εφαρμογή ή ιστότοπο που είναι γνωστό ότι προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις. Μακροπρόθεσμα, ακόμη και μικρές διαφορές στις αποδόσεις μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα κέρδη σας. Μην είστε τεμπέλης και η τσέπη σας θα σας ευχαριστήσει αργότερα.

8. Στοίχημα με συναίσθημα αντί για λογική

Πόσο συχνά έχετε ακούσει τη φράση «ποντάρετε με το κεφάλι σας, όχι πάνω από αυτό»; Αυτό το αξίωμα είναι κρίσιμο όταν πρόκειται για έξυπνο στοίχημα. Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει, αλλά μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να υπαγορεύουν τα στοιχήματά σας. Μπορεί να αγαπάτε μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η έξυπνη επιλογή. Να βασίζεστε πάντα σε στατιστικά στοιχεία, τάσεις και άλλους λογικούς παράγοντες. Τι ποσοστό των αθλητικών τζογαδόρων κερδίζει σταθερά; Αυτοί που παίρνουν τεκμηριωμένες, λογικές αποφάσεις.

9. Έχοντας μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Όσον αφορά το πώς να γίνετε καλύτεροι στα αθλητικά στοιχήματα, το κλειδί είναι να μετριάζετε τις προσδοκίες σας. Αυτή δεν είναι ταινία του Χόλιγουντ. είναι η πραγματική ζωή. Ενώ οι ιστορίες των μεγαλύτερων αθλητικών στοιχηματιστών που το χτυπούν δυνατά μπορεί να είναι εμπνευσμένες, να θυμάστε ότι αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Δεν πρόκειται να γίνεις εκατομμυριούχος από τη μια μέρα στην άλλη. Το στοίχημα πρέπει να θεωρείται ως ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι όπου στοχεύετε σε σταθερές, μικρές νίκες και όχι στο τζάκποτ. Αν αναρωτιέστε πώς να σταματήσετε το αθλητικό στοίχημα να γίνει εμμονή ή σπατάλη χρημάτων, οι ρεαλιστικές προσδοκίες είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας.

10. Πάντα στοίχημα στα αγαπημένα

Καταλαβαίνουμε. Είναι πιο ασφαλές να στοιχηματίζεις στην ομάδα ή τον παίκτη που αγαπούν όλοι. Αλλά εδώ είναι κάτι που μπορεί να σας σοκάρει: τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Το να στοιχηματίζετε πάντα στα φαβορί είναι ένα από εκείνα τα στοιχηματικά λάθη που μπορεί να φαίνεται καλή στρατηγική μέχρι να μην είναι. Μερικές φορές, το αουτσάιντερ έχει τη μέρα του και οι πιθανότητες για αυτούς τους λιγότερο ευνοημένους ανταγωνιστές προσφέρουν συχνά μια πιο σημαντική απόδοση.

Πώς να κάνετε αθλητικά στοιχήματα με επιτυχία είναι μια συχνή ερώτηση και η απάντηση συχνά βρίσκεται στο να κάνετε τα μαθήματά σας. Είναι ζωτικής σημασίας να μάθετε πώς να κάνετε έρευνα για τα αθλητικά στοιχήματα. Οι ιστότοποι που προσφέρουν δελτία αθλητικών στοιχημάτων, φόρουμ και υπηρεσίες tipster μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις.

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη ανατροπή και πιστεύετε ότι τα αθλητικά στοιχήματα είναι σπατάλη χρημάτων, τότε είστε σε αυτό για λάθος λόγους. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν συντομεύσεις για να γίνεις καλός σε αυτό. Αλλά σίγουρα υπάρχουν τρόποι για να αποφύγετε να γίνετε κακός. Τα πράγματα που γνωρίζει καλύτερα ένας παίκτης του στοιχήματος κυμαίνονται από τις περιπλοκές του αθλήματος στο οποίο στοιχηματίζουν, στην κατανόηση της διαχείρισης του bankroll και στην επιλογή της σωστής πλατφόρμας στοιχημάτων.

Αν ποτέ τα πράγματα πάνε νότια και πρέπει να ξέρετε πώς να σταματήσετε να στοιχηματίζετε σε αθλήματα, υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια. Το στοίχημα πρέπει να είναι διασκεδαστικό, όχι μια ζωοβόρα φωτιά. Βεβαιωθείτε ότι το παίζετε έξυπνα, ενημερωμένα και για τους σωστούς λόγους.

Και αν ψάχνετε για τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες για να τοποθετήσετε αυτά τα έξυπνα στοιχήματα, να ξέρετε ότι μπορείτε βρείτε τις κορυφαίες και τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες στοιχημάτων στο BettingRanker. Επιλέξτε με σύνεση, στοιχηματίστε έξυπνα και μακάρι οι πιθανότητες να είναι πάντα υπέρ σας.

Τα αθλητικά στοιχήματα είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι προσπαθούν να μαντέψουν τα αποτελέσματα των αθλητικών αγώνων, όπως ποιος θα κερδίσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή πόσους πόντους μπορεί να σκοράρει μια ομάδα μπάσκετ. Όταν μαντέψουν σωστά, μπορούν να βγάλουν χρήματα. Πρόσφατα, περισσότερα μέρη επιτρέπουν τα αθλητικά στοιχήματα και με τη βοήθεια διαδικτυακών ιστοσελίδων, περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του χρηματικού ποσού που στοιχηματίζουν οι άνθρωποι στον αθλητισμό.

Εμφάνιση περισσότερων

Αν έχετε βρεθεί ποτέ να περιηγείστε σε πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων, μπορεί να έχετε συναντήσει έναν όρο που είναι αγαπημένος μεταξύ πολλών παικτών: τα στοιχήματα συσσωρευτών. Συγκεκριμένα, στη σφαίρα του ποδοσφαίρου ή σε αυτό που είναι ευρύτερα γνωστό ως ποδόσφαιρο, αυτά τα στοιχήματα αναφέρονται συχνά ως συσσωρευτές ποδοσφαίρου. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στο τι είναι ένα στοίχημα συσσωρευτή, πώς λειτουργεί και θα παρέχουμε μερικές συμβουλές για το ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να σας οπλίσουμε με τις καλύτερες συμβουλές συσσωρευτών σήμερα, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις πιο ενημερωμένες προβλέψεις συσσωρευτών.

Εμφάνιση περισσότερων