Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Crypto Betting

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα κρυπτονομίσματα. Οι ιστότοποι iGaming και αθλητικών στοιχημάτων είναι πρωτοπόροι όσον αφορά την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων. Πιστεύουμε ότι τα στοιχήματα σε αθλήματα με χρήση κρυπτονομισμάτων είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που θα αλλάξει αναμφισβήτητα το μέλλον της βιομηχανίας του διαδικτυακού τζόγου.

Σήμερα, οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων κρυπτογράφησης ξεπερνούν την πρόοδο των συμβατικών ιστοτόπων όσον αφορά τις προσφορές και την ασφάλεια. Καθώς υπάρχουν περισσότεροι ιστότοποι που δέχονται μεθόδους κατάθεσης κρυπτογράφησης για αθλητικά στοιχήματα, περισσότερα άτομα απολαμβάνουν αυτήν την ευκολία.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Crypto Betting
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ο οδηγός σας για τα κρυπτοστοιχήματα

Ο οδηγός σας για τα κρυπτοστοιχήματα

Εάν ενδιαφέρεστε για το στοίχημα κρυπτογράφησης και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να στοιχηματίζετε σε κρυπτογράφηση, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Εδώ είναι η άποψή μας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στοιχήματα σε αθλήματα χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση.

Το κρυπτονόμισμα ή crypto είναι ένα εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για την ασφάλεια των συναλλαγών. Είναι παρόμοιο με το υπόλοιπο του λογαριασμού που έχετε στην τραπεζική σας εφαρμογή ή στον ιστότοπο της τράπεζάς σας. Η διαφορά είναι ότι το κρυπτονόμισμα δεν έχει ρυθμιστική αρχή, αλλά το υπόλοιπο που έχετε στον λογαριασμό σας βασίζεται σε μια κεντρική αρχή, η οποία είναι συνήθως η κυβέρνηση.

Μετά το επίτευγμα του αρχαιότερου κρυπτονομίσματος, που είναι το Bitcoin, πολλά άλλα κρυπτονομίσματα παρουσιάστηκαν στο κοινό. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων, όπως το Solana (SOL), το Ethereum (ETH) και το Tether (USDT). Σήμερα, τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς και ένας από αυτούς είναι τα κρυπτογραφικά αθλητικά στοιχήματα.

Τα αθλητικά στοιχήματα είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο είδος τζόγου. Η έναρξη του κρυπτονομίσματος στον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος έχει απλώς διευρύνει το εύρος του.

Τα αθλητικά στοιχήματα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν στοιχήματα σε αθλήματα χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα σε κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Ο οδηγός σας για τα κρυπτοστοιχήματα
Αξίζει να στοιχηματίσετε με κρυπτονομίσματα;

Αξίζει να στοιχηματίσετε με κρυπτονομίσματα;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση κρυπτονομισμάτων για στοιχήματα σε αθλήματα, αλλά θα επικεντρωθούμε στα τρία πρώτα για να δείξουμε τα πιο κρίσιμα στοιχεία.

Πρώτα απ 'όλα, οι ιστότοποι στοιχημάτων κρυπτογράφησης είναι συχνά πιο ασφαλείς από τους παραδοσιακούς ιστότοπους και τα καζίνο. Τα κρυπτονομίσματα είναι τρομερά δύσκολο να χακάρονται και παρέχουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό συμβατικές μεθόδους κατάθεσης.

Δεύτερον, το κρυπτονόμισμα προσφέρει έναν ταχύτερο και πιο βολικό τρόπο συναλλαγής. Είναι σύνηθες να αντιμετωπίζουμε προκλήσεις κατά τις συναλλαγές σε συνάλλαγμα σε ξένους ιστότοπους, αλλά η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι πολύ πιο εύκολη.

Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον πλεονεκτήματα απορρήτου όταν χρησιμοποιείτε κρυπτογράφηση στο στοίχημα. Η ανωνυμία και το απόρρητο των παικτών διασφαλίζονται από τα κρυπτογραφημένα αθλητικά στοιχήματα.

Αξίζει να στοιχηματίσετε με κρυπτονομίσματα;
Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αθλητικά στοιχήματα

Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αθλητικά στοιχήματα

Υπάρχει μια θαυμάσια σειρά από λόγους για τους οποίους τα άτομα αρχίζουν να ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα.

Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν Bitcoin ως μέσο επένδυσης και άλλοι παίρνουν νομίσματα που βασίζονται σε μιμίδια όπως DogeCoin να ψωνίσετε από διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

Το Solana είναι μια άλλη προτιμώμενη επιλογή επειδή επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν γρήγορες, βολικές και φθηνές συναλλαγές.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικοί τρόποι πληρωμής όταν στοιχηματίζετε αθλητικά στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για χρήση μόνο για τη συγκεκριμένη εργασία. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες επιλογές πληρωμής κρυπτογράφησης για αθλητικά στοιχήματα μαζί με τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε κάποια από αυτές.

 • Σολάνα (SOL): Αυτό τοποθετείται στην κορυφή της λίστας μας για έναν λόγο: ο Solana έχει εγκριθεί να μπορεί να αναλάβει περισσότερες από δύο χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.
 • Ethereum (ETH): Το Ethereum υιοθετείται πιο συχνά από το Solana, αν και είναι λίγο πιο αργό από αυτό, με περίπου 12 έως 25 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.
 • Bitcoin (BTC): Το Bitcoin είναι η πρώτη και εξακολουθεί να είναι η πιο ευρέως γνωστή διαθέσιμη επιλογή κρυπτονομισμάτων. Αν έχετε ήδη πάρει Bitcoin, θα βρείτε ατελείωτες δυνατότητες χρησιμοποιώντας το για να στοιχηματίσετε σε αθλήματα.
 • Tether (USDT): Εάν αρχίσατε πρόσφατα να ενδιαφέρεστε για τα κρυπτονομίσματα, το Tether ή το USDT είναι πιθανώς το πιο εύκολο κρυπτονόμισμα για χρήση εκεί έξω. Το USDT είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ και επομένως θεωρητικά θα πρέπει να παραμείνει αμετάβλητο από την αστάθεια της αγοράς.
Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αθλητικά στοιχήματα
Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για κρυπτοστοιχήματα

Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για κρυπτοστοιχήματα

Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων που επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν κατάθεση χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε μια νόμιμη διαδικτυακή τοποθεσία στοιχηματισμού που να είναι νόμιμη, ασφαλής και κατάλληλη για τις ανάγκες σας. Ακολουθούν οι συμβουλές μας για να κάνετε τη διαδικασία επιλογής να πάει πιο ομαλά:

Ξέρετε τι ψάχνετε

Το πρώτο βήμα για να ανακαλύψετε την καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να γνωρίζετε τι θέλετε να έχετε σε έναν ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων. Σας συνιστούμε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σας για να μάθετε, όπως: Σε ποια αθλήματα θέλετε να στοιχηματίσετε; Σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε ένα συγκεκριμένο είδος στοιχήματος; Πόσο συχνά σκοπεύετε να τοποθετείτε στοιχήματα;

Ρίξτε μια ματιά στις Κριτικές ιστότοπου

Οι κριτικές ιστοτόπων είναι συχνά εξαιρετικοί πόροι, εάν θέλετε να μάθετε για όλα όσα έκαναν άλλους παίκτες χαρούμενους ή δυσαρεστημένους με συγκεκριμένους ιστότοπους. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις κριτικές μας για τα καλύτερα online bookmakers εκεί έξω.

Συγκρίνετε μια λίστα με διαφορετικούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων

Καθώς έχετε μια λίστα με πολλές διαφορετικές τοποθεσίες αθλητικών στοιχημάτων, είναι πάντα καλή ιδέα να τις εξετάζετε όλες και να τις συγκρίνετε μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πραγματικά να επισκεφτείτε τους ιστότοπους μόνοι σας αφού διαβάσετε τις κριτικές.

Διαγράψτε μερικές επιλογές

Το τελευταίο βήμα είναι να γνωρίσετε τους διαπραγματευτές σας και να εξαλείψετε ορισμένες από τις επιλογές στη λίστα σας.

Ευτυχώς, σας γλιτώσαμε από τη σκληρή δουλειά να φτιάξετε τη δική σας λίστα. Ακολουθεί η λίστα με τους 10 κορυφαίους ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων για κρυπτογράφηση:

 • Παφ
 • Μπέτσον
 • Κύριος Γκριν
 • Casumo
 • Ελα
 • Λέο Βέγκας
 • Betsafe
 • Unibet
 • William Hill
 • 10 στοίχημα
Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για κρυπτοστοιχήματα
Πώς να στοιχηματίσετε με Bitcoin

Πώς να στοιχηματίσετε με Bitcoin

Το Bitcoin είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο κρυπτονόμισμα από τους παίκτες του στοιχήματος, δεδομένου ότι είναι αποδεκτό από σχεδόν κάθε αθλητικό στοίχημα στο διαδίκτυο.

Το πρώτο βήμα για να στοιχηματίσετε με το Bitcoin είναι να επιλέξετε έναν αδειοδοτημένο και ασφαλή ιστότοπο στοιχημάτων που δέχεται το Bitcoin ως μέθοδο κατάθεσης. Ορισμένα άλλα κρίσιμα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν διαθέσιμα αθλήματα, μπόνους και προσφορές, στοιχηματικές αποδόσεις, και προμήθειες κατάθεσης.

Αφού ανακαλύψετε τον καλύτερο ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων, πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να κάνετε κάποιες καταθέσεις χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι σας Bitcoin. Το τελευταίο βήμα είναι να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα ενός αθλητικού γεγονότος.

Πώς να στοιχηματίσετε με Bitcoin
Αθλητικά στοιχήματα με Bitcoin Βήμα-βήμα

Αθλητικά στοιχήματα με Bitcoin Βήμα-βήμα

Έχουμε φτιάξει αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να στοιχηματίζετε σε αθλήματα χρησιμοποιώντας Bitcoin για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία.

 • Βήμα 1: Ανακαλύψτε έναν αδειοδοτημένο και ασφαλή ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων που σας επιτρέπει να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας Bitcoin. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είναι ο καταλληλότερος ιστότοπος για τις ανάγκες σας με βάση τις δυνατότητες που παρέχει.
 • Βήμα 2: Εγγραφείτε στον ιστότοπο.
 • Βήμα 3: Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας Bitcoin είναι φορτωμένο με το ελάχιστο ποσό που σκοπεύετε να τοποθετήσετε στα στοιχήματα.
 • Βήμα 4: Τώρα είναι ώρα να μεταφέρετε λίγο Bitcoin από το πορτοφόλι σας στον ιστότοπο στοιχημάτων. Για να καταλάβετε αν έχετε βάλει τη σωστή διεύθυνση πορτοφολιού, κάντε πρώτα μια δοκιμαστική κατάθεση.
 • Βήμα 5: Επιλέξτε ένα αθλητικό παιχνίδι ή ένα γεγονός στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.
 • Βήμα 6: Εξερευνήστε ένα στοίχημα που προτιμάτε σχετικά με τις αποδόσεις.
 • Βήμα 7: Βάλτε ένα στοίχημα χρησιμοποιώντας την πληρωμή που κάνατε με Bitcoin.
 • Βήμα 8: Το τελευταίο βήμα είναι απλώς να περιμένετε να επιβεβαιωθεί το στοίχημα από τον ιστότοπο.
Αθλητικά στοιχήματα με Bitcoin Βήμα-βήμα
Συμβουλές και κόλπα για αθλητικά στοιχήματα με Bitcoin

Συμβουλές και κόλπα για αθλητικά στοιχήματα με Bitcoin

Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικές συμβουλές και κόλπα για αθλητικά στοιχήματα χρησιμοποιώντας Bitcoin. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά για να κάνετε την εμπειρία στοιχήματος πιο αποτελεσματική για τον εαυτό σας.

 • Πάντα να κάνετε μια δοκιμαστική κατάθεση πολύ μικρότερου ποσού πριν μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τη σωστή διεύθυνση.
 • Είναι σημαντικό να διαβάσετε τις κριτικές του ιστότοπου στοιχημάτων που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin σας για να δείτε εάν ο ιστότοπος είναι αδειοδοτημένος και ασφαλής. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να σας εξαπατήσουν.
 • Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε ιδιωτικές τις πληροφορίες σχετικά με το δικό σας πορτοφόλι Bitcoin. Οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων δεν απαιτούν αυτές τις πληροφορίες για καταθέσεις.
 • Η αξία του νομίσματος Bitcoin αλλάζει συνεχώς. μπορεί να διαφέρει ακόμη και κάθε μέρα ή και κάθε ώρα. Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε το σωστό ποσό πιστώσεων στοιχήματος, σας συνιστούμε να ελέγξετε πρώτα την τιμή του Bitcoin.
Συμβουλές και κόλπα για αθλητικά στοιχήματα με Bitcoin
Αθλητικά στοιχήματα με χρήση κρυπτονομισμάτων έναντι άλλων τραπεζικών μεθόδων

Αθλητικά στοιχήματα με χρήση κρυπτονομισμάτων έναντι άλλων τραπεζικών μεθόδων

Παρόλο που υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των αθλητικών στοιχημάτων με χρήση κρυπτονομισμάτων και του στοιχήματος με άλλες τραπεζικές μεθόδους, όπως η τραπεζική μεταφορά, η Skrill και η Neteller, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους.

Αφού κάνετε τις καταθέσεις, θα πρέπει να επιλέξετε ένα στοίχημα για ένα αθλητικό γεγονός και θα πρέπει να ελέγξετε τις πιθανότητες, είτε χρησιμοποιείτε κρυπτογράφηση είτε όχι. Η μέθοδος κατάθεσης είναι η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο τύπων στοιχημάτων.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική τραπεζική μέθοδο, θα χρειαστεί να έχετε είτε τραπεζικό λογαριασμό είτε ηλεκτρονικό πορτοφόλι, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα χρειάζεστε ένα κρυπτοπορτοφόλι, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Μια άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ των αθλητικών στοιχημάτων με χρήση κρυπτονομισμάτων και άλλων τραπεζικών μεθόδων είναι η ανωνυμία. Μπορείτε να είστε ανώνυμοι όταν κάνετε μια κατάθεση με κρυπτονομίσματα.

Τέλος, υπάρχει το θέμα της ταχύτητας συναλλαγής και των χρεώσεων. Είναι πιθανό να περιμένετε περισσότερο από μία ημέρα για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή όταν χρησιμοποιείτε κανονικές τραπεζικές μεθόδους για να κάνετε μια κατάθεση. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα με κρυπτονόμισμα.

Αθλητικά στοιχήματα με χρήση κρυπτονομισμάτων έναντι άλλων τραπεζικών μεθόδων
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou