Στοίχημα στο English Greyhound Derby στο Διαδίκτυο

Με πολλούς δημοφιλείς τρόπους στοιχηματισμού στο English Greyhound Derby, η διοργάνωση προσελκύει θαυμαστές αγώνων και παίκτες παγκοσμίως. Το κοινό γοητεύεται από τον ενθουσιασμό της ημέρας του αγώνα, που καθορίζει ποιος σκύλος είναι ο πιο γρήγορος. Προσφέροντας συναρπαστική δράση, η διοργάνωση προσελκύει άτομα από όλο τον κόσμο που συρρέουν στο τουρνουά για να παρακολουθήσουν τις προκριματικές και τον τελικό. Στο τέλος, τα καλύτερα σκυλιά κάνουν ουρά για να τρέξουν την πίστα για τελευταία φορά πριν επικρατήσει ο νικητής.

Το White City Stadium ήταν η πρώτη τοποθεσία για το English Greyhound Derby. Χτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, το στάδιο κατασκευάστηκε αρχικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1908 στο Λονδίνο.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το English Greyhound Derby

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το English Greyhound Derby

Εδώ είναι μερικά ιστορικά στιγμιότυπα από τη βασιλεία του Ντέρμπι ως ένα από τα βρετανικά κορυφαία αθλήματα.

  • Το Trap 2 είναι η καλύτερη παγίδα στην ιστορία του English Greyhound Derby, με τους περισσότερους νικητές
  • Τέσσερα λαγωνικά κέρδισαν δύο φορές το Derby: Rapid Ranger, Mick the Miller, Patricia's Hope και Westmead Hawk
  • Ο Charlie Lister OBE είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες. επτά στο σύνολο
  • Ο Taylors Sky έχει τον ταχύτερο χρόνο στο Wimbledon με 28.17

Ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα αγώνων σκύλων σε μια λίστα με αθλητικά τουρνουά, το English Greyhound Derby συνεχίζει να προσελκύει θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Διαθέσιμος για παρακολούθηση ζωντανά και μετάδοση σε εκατομμύρια χρήστες μέσω του Διαδικτύου, ο διαγωνισμός γνωρίζει ευρεία δημοτικότητα ως ένα από τα πιο διακεκριμένα βρετανικά αθλητικά γεγονότα. Το 2022, το Derby μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την Racing Post Greyhound TV.

Με VIP κουτιά και εστιατόριο πίστας, το τουρνουά έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας υπερβολής υψηλής ποιότητας. Ακόμη και το γκαλά της εκδήλωσης περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία. Οι ενθουσιώδεις θαυμαστές πληρώνουν 30 £ για γενική είσοδο και περισσότερα για καθίσματα δίπλα στην πίστα, τα οποία εξαντλούνται γρήγορα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το English Greyhound Derby
Ιστορία του αγγλικού Greyhound Derby

Ιστορία του αγγλικού Greyhound Derby

Ο πρώτος κυνοδρομία διεξήχθη στο γήπεδο λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο Ντέρμπι. Με την πάροδο του χρόνου, οι κυνοδρομίες έγιναν ένα εξέχον παιχνίδι στη Βρετανία και οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν πρωταθλήματα κυνοδρομιών.

Στέφοντας τον σκύλο Entry Badge ως τον πρώτο νικητή, οι υπεύθυνοι απένειμαν στον εκπαιδευτή του το έπαθλο του αγώνα των £1000. Το έπαθλο για το σύγχρονο Derby είναι πολύ υψηλότερο στις 175.000 £. Ωστόσο, έχουν συμβεί πολλά από τότε που το Entry Badge πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού στο αρχικό Derby.

Ιστορία του αγγλικού Greyhound Derby
Σχετικά με τους Χορηγούς του English Greyhound Derby

Σχετικά με τους Χορηγούς του English Greyhound Derby

Το 1940, ο πόλεμος ώθησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης να μεταφέρουν τους τελικούς στο Harringay Stadium. Μέχρι το 1973, το Derby πήρε τον πρώτο του χορηγό: την Spillers, την εταιρεία τροφών για κατοικίδια. Την ίδια χρονιά, η Patricia's Hope κέρδισε ξανά το Derby, ένα από τα δύο σκυλιά που κέρδισαν τη διοργάνωση πολλές φορές. Μέχρι το 1980, το πορτοφόλι του έπαθλου είχε κλιμακωθεί στις 35.000 £, και η εκδήλωση συνέχισε να αυξάνεται σε δημοτικότητα.

Το 1983, η Daily Mirror έγινε ο νέος χορηγός της εκδήλωσης. Ο Whisper Wishes ήταν ο τελικός νικητής του Derby στο White City Stadium το 1984.

Το 1985, η διοργάνωση μεταφέρθηκε στο Wimbledon Stadium και τις επόμενες τρεις δεκαετίες, το English Greyhound Derby ευημερούσε με τη Sporting Life να συνυποστήριξε το 1990, η William Hill πήρε τον αποκλειστικό ρόλο χορηγίας μέχρι το 1998 και η Blue Square, μια άλλη εταιρεία στοιχημάτων, ανέλαβε. χορηγία το 2006.

Ο στοιχηματισμός William Hill επέστρεψε αργότερα για να υποστηρίξει την εκδήλωση στο Wimbledon Stadium και παρέμεινε ο κύριος χορηγός μέχρι το 2016, καθιστώντας το ένα από τα οι πιο δημοφιλείς διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων.

Μέχρι το 2017, το στάδιο του Γουίμπλεντον έκλεισε για ανακατασκευή από τον ιδιοκτήτη του χώρου και το Derby μεταφέρθηκε στον ιππόδρομο Towcester για πέντε χρόνια. Μέχρι το 2019, το κλείσιμο του Towcester έκανε τους διοργανωτές να προγραμματίσουν την εκδήλωση στο Nottingham Greyhound Stadium και τα στοιχήματα σε τουρνουά κυνοδρομιών συνεχίστηκαν.

Η πανδημία έκλεισε το Ντέρμπι του 2020 έως ότου το Towcester Greyhound Stadium άνοιξε ξανά το 2021 και η διοργάνωση εντάχθηκε σε μια λίστα αθλητικών τουρνουά για επανεκκίνηση των λειτουργιών.

Σχετικά με τους Χορηγούς του English Greyhound Derby
Γιατί το English Greyhound Derby είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Γιατί το English Greyhound Derby είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Με μια πλούσια ιστορία γεμάτη στην αγγλική παράδοση, το English Greyhound Derby προσελκύει παίκτες από όλο τον κόσμο. Ως ένα από τα πιο συναρπαστικά τουρνουά κυνοδρομιών, το γεγονός προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πιθανούς νικητές. Οι στοιχηματιστές ανταγωνίζονται για να προσελκύσουν έναν τεράστιο αριθμό παικτών στο English Greyhound Derby, προσφέροντας κίνητρα και προσφορές.

Δωρεάν ευκαιρίες στοιχήματος προσελκύουν νέους πελάτες που ανοίγουν λογαριασμούς για να στοιχηματίσουν ποιος σκύλος μπορεί να κερδίσει. Οι παίκτες του στοιχήματος κάνουν ουρά για να επωφεληθούν από τα δωρεάν στοιχήματα, τα οποία γίνονται όλο και περισσότερο μια από τις καλύτερες πτυχές του στοιχηματισμού για το αποτέλεσμα του γεγονότος.

Στην πραγματικότητα, τα αθλητικά βιβλία ενισχύουν ακόμη και την ελκυστικότητα των διαδικτυακών τουρνουά κυνοδρομιών με πρόσθετα κίνητρα. Τα καλύτερα πρωταθλήματα κυνοδρομιών προσελκύουν περισσότερα στοιχήματα.

Τα στοιχήματα στο Derby είναι άκρως ανταγωνιστικά και τα αθλητικά στοιχήματα που προσφέρουν κάλυψη γεγονότων μπορεί να ξεπεράσουν τα λιγότερο δημοφιλή στοιχηματικά ιδρύματα. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα στοιχήματα στο τουρνουά είναι τόσο δημοφιλή.

  • Με μικρές κούρσες, το γεγονός προσφέρει άμεση ικανοποίηση για τα στοιχήματα για τον απόλυτο νικητή, ο οποίος ανακηρύσσεται σε περίπου 30 δευτερόλεπτα
  • Η ταχύτητα και τα σταθερά φινιρίσματα αυξάνουν τον ενθουσιασμό της εκδήλωσης
  • Οι θεατές είναι έτοιμοι να δουν ποιος σκύλος θα επικρατήσει. Με πολλούς γύρους με γρήγορους ρυθμούς συγκινήσεις, το ποντάρισμα στο Ντέρμπι είναι ένα μπόνους.
Γιατί το English Greyhound Derby είναι δημοφιλές για στοιχήματα;
Πώς να στοιχηματίσετε στο English Greyhound Derby;

Πώς να στοιχηματίσετε στο English Greyhound Derby;

Πριν στοιχηματίσετε σε τουρνουά κυνοδρομιών σε διαδικτυακούς ιστότοπους, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη δομή των αγώνων. Έξι λαγωνικά τρέχουν στους τελικούς αφού προχώρησαν μέσα από τις θερμές μέχρι την τελευταία κούρσα. Αυτά τα έξι σκυλιά έχουν ανταγωνιστεί σχεδόν 200 λαγωνικά. Για τα περισσότερα σκυλιά, οι πιθανότητες να κερδίσουν είναι μεγάλες.

Οι κυνοδρομίες χρειάζονται μικρό χρονικό διάστημα. Στον τελικό, τα σκυλιά ταξιδεύουν μόνο 1600 πόδια. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι στοιχηματισμού, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

Εντελώς

Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ποιος σκύλος θα τερματίσει πρώτος στα πρωταθλήματα κυνοδρομιών. Ποντάροντας σε έναν σκύλο ως νικητή, ο επιλεγμένος διαγωνιζόμενος πρέπει να κερδίσει για να συλλέξει χρήματα από τον καλύτερο διαδικτυακό στοιχηματιστή. Είναι ένα απλό στοίχημα, αλλά αν ο σκύλος τερματίσει σε οποιοδήποτε σημείο εκτός από την πρώτη θέση, ο παίκτης χάνει.

Στοίχημα Forecast

Στην πρόβλεψη, ο παίκτης επιλέγει δύο σκυλιά, τα οποία μπορεί να τερματίσουν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Είναι συνηθισμένο να επιλέγετε έναν νικητή με βάση την παγίδα που τοποθετείται ο σκύλος στην αρχή του αγώνα.

Εάν επιλέξει τα σκυλιά στις παγίδες 2 και 3 για να κερδίσει πρώτος και δεύτερος, η πρόβλεψη του παίκτη πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με το αποτέλεσμα για να κερδίσει ο παίκτης. Η αντίστροφη πρόβλεψη είναι παρόμοια, εκτός από το ότι οι σκύλοι μπορεί να έρθουν πρώτοι και δεύτεροι με οποιαδήποτε σειρά.

Πώς να στοιχηματίσετε στο English Greyhound Derby;
Οι καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων English Greyhound Derby στο 2024

Οι καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων English Greyhound Derby στο 2024

Με τον ενθουσιασμό γύρω από το English Greyhound Derby 2022, περισσότερα από ένα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα πρόσφεραν κίνητρα για να προσελκύσουν νέους και έμπειρους παίκτες για να στοιχηματίσουν ποιος σκύλος θα τερματίσει πρώτος.

Με μια ποικιλία τρόπων στοιχηματισμού, οι παίκτες είχαν πρόσβαση σε μερικά από τα κορυφαία αθλητικά στοιχήματα στο διαδίκτυο για να πάρουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τελικό νικητή ή να προβλέψουν ποιοι δύο ή τρεις θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι.

Μια διοργάνωση σχεδόν ενός αιώνα στα σκαριά, το σύγχρονο English Greyhound Derby προτιμάται στα κορυφαία αθλητικά βιβλία, τα οποία προσφέρουν ανταγωνιστικές πιθανότητες για το γρήγορο πρωτάθλημα αγώνων σκύλων. Ας δούμε ένα αθλητικό βιβλίο που έχει υποστηρίξει το Ντέρμπι για χρόνια και προσέλκυσε τους παίκτες να στοιχηματίσουν στη διοργάνωση.

William Hill

Με μακρά ιστορία ευθυγραμμισμένη με το English Greyhound Derby, στοιχηματισμού William Hill πρόσφερε στους παίκτες ευνοϊκές αποδόσεις με βάση τα σκυλιά που ήταν πιθανό να κερδίσουν τους τελικούς το 2022. Χρησιμοποιώντας ένα σύνθετο σύστημα ανάλυσης πιθανοτήτων, τα κίνητρα του αθλητικού στοιχήματος προσέλκυσαν τους παίκτες που ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στο γεγονός.

Unibet

Unibet είναι άλλο ένα πολύ γνωστό αθλητικό στοιχηματισμό που προτιμάται από τους παίκτες για να στοιχηματίσουν στο Ντέρμπι. Ο διαδικτυακός ιστότοπος στοιχημάτων παρέχει ζωντανές ροές γεγονότων για το Greyhound Derby, ζωντανή συνομιλία όλο το εικοσιτετράωρο και προσφορά μπόνους καζίνο.

Οι καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων English Greyhound Derby στο 2024
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou