Στοίχημα στο IBU Biathlon World Cup στο Διαδίκτυο

Στη λίστα των τουρνουά με βάση το δίαθλο, το Παγκόσμιο Κύπελλο IBU κατατάσσεται πολύ ψηλά. Είναι το δεύτερο μόνο μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Μόνο οι πιο κορυφαίοι αθλητές δίαθλου μπορούν να αγωνιστούν. Υπάρχουν ξεχωριστές εποχές για άνδρες και γυναίκες. Στο παρελθόν τα γυναικεία πρωταθλήματα δίαθλου έπεφταν κάτω από την ομπρέλα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ωστόσο, οι άνθρωποι εκτός αυτής της ηπείρου ήταν ακόμα σε θέση να διαγωνιστούν.

Συνολικά, η κύρια τηλεθέαση και οι συμμετέχοντες για το Παγκόσμιο Κύπελλο προέρχονται από σκανδιναβικές χώρες. Η Διεθνής Ένωση Biathlon διοργανώνει αυτή τη διοργάνωση. Είναι μια σειρά που ξεκινάει τον Νοέμβριο πριν τελειώσει τον Μάρτιο. Η χώρα υποδοχής των διοργανώσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να διαφέρει από έτος σε έτος.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon

Το βασικό κριτήριο είναι να διαθέτει επαρκείς πίστες σκι. Από το 1977 αυτά τα τουρνουά γίνονται κάθε χρόνο. Σε σύγκριση με αθλητές των μεγαλύτερων διεθνών αθλημάτων δίαθλο οι παίκτες δεν βγάζουν πολλά χρήματα. Το φτωχό έπαθλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αρκετά χαμηλό, με τους νικητές κάθε διοργάνωσης να ανταμείβονται περίπου 15.000 δολάρια.

Ο πρωταθλητής παίρνει μόλις 28.000 δολάρια. Τέτοιες μικρές ποσότητες για τουρνουά δίαθλου υψηλού προφίλ μπορεί να εξηγήσουν γιατί οι μπουκ δεν επικεντρώνονται σε αυτό το άθλημα. Ωστόσο, οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων θα έχουν διαθέσιμες αγορές εκδηλώσεων IBU.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon
Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου IBU Biathlon

Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου IBU Biathlon

Σε Σκανδιναβικές χώρες η παράδοση του δίαθλου έχει τις ρίζες του στους θρύλους του σκανδιναβικού θεού Ullr. Λέγεται ότι ήταν και θεός του σκι και του κυνηγιού. Στη Νορβηγία αναπτύχθηκε ως εναλλακτική λύση για την εκπαίδευση από τον στρατό. Αυτό το έθνος διοργάνωσε τουρνουά σκι/σκοποβολής ήδη από τον 18ο αιώνα.

Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δημιουργηθεί ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Δίαθλου. Το πρώτο έλαβε χώρα το 1977. Ένα τρόπαιο που ονομάζεται Big Crystal Globe έγινε το κύριο βραβείο για αυτό το γεγονός. Απονέμεται στον καλύτερο αθλητή του γενικού δίαθλου. Μικρές κρυστάλλινες σφαίρες δίνονται σε όσους διαπρέπουν τα καλύτερα είτε στο σκι είτε στη σκοποβολή. Υπήρξαν περιπτώσεις ανθρώπων που κέρδισαν και τα δύο. Αυτοί οι παίκτες τείνουν να είναι φαβορί στους μπουκ.

Ο Frank Ullrich κέρδισε το εναρκτήριο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε επίσης την κορυφή από το 1978 - 1981. Το 1982 δημιουργήθηκε μια έκδοση του τουρνουά για γυναίκες δίαθλες. Η πρώτη γυναίκα που το κέρδισε ήταν η Gry Østvik. Η Magdalena Forsberg κυριάρχησε σε αυτό το πρωτάθλημα με την πρώτη θέση από το 1996 έως το 2001. Οι Ullrich και Forsberg είναι καλά παραδείγματα για το τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ανταγωνιστή όταν τοποθετείτε ένα διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα.

Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου IBU Biathlon
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Biathlon

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Biathlon

Όπως υποδηλώνει το όνομα δίαθλο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ αποτελείται από δύο τμήματα. Πρώτα οι αγωνιζόμενοι πρέπει να αγωνιστούν μεταξύ τους μέσω μιας διαδρομής σκι αντοχής. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να σταματήσουν και να συμμετάσχουν σε γύρους σκοποβολής (συνήθως δύο ή τέσσερις). Οι μισοί από τους γύρους σκοποβολής πρέπει να γίνονται σε πρηνή θέση, οι άλλοι ενώ στέκονται.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χρόνο ή απόσταση στην τελική τους βαθμολογία, εάν δεν τα καταφέρουν καλά στα τμήματα σκοποβολής. Όσοι έχουν συνολικά τον μικρότερο χρόνο ανακηρύσσονται νικητές. Τα δίαθλα θεωρούνται αρκετά μοναδικά εντός του κόσμο του αθλητισμού. Όσοι συμμετέχουν σε αγώνες πρέπει να έχουν εξαιρετικά καλά αντανακλαστικά στο σκι, ακρίβεια και όραση.

Οι αθλητές του δίαθλου πρέπει να χτυπήσουν πέντε από τους στόχους κατά τη διάρκεια του γύρου σκοποβολής. Διαφορετικά, κάθε χαμένος στόχος θα επιφέρει ποινή. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους κανόνες του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Μερικές φορές ένας βρόχος πέναλτι 150 μέτρων πρέπει να πέσει με σκι. Η πλειονότητα των ανθρώπων προτιμούν να χρησιμοποιούν την τεχνική του skate ski.

Κατά τη διάρκεια του σκι, το τουφέκι μεταφέρεται από τον διαγωνιζόμενο. Η πρόοδός τους χωρίζεται σε ενδιάμεσους χρόνους που μετρώνται στα σημεία ελέγχου. Αυτό βοηθά τόσο τους κριτές όσο και τους αθλητές του δίαθλου να παρακολουθούν ποιος κερδίζει.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Biathlon
Γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο Biathlon είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο Biathlon είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Παρόλο που τα τουρνουά δίαθλου έχουν μικρότερους θαυμαστές σε σύγκριση με το ποδόσφαιρο και το κρίκετ, το Παγκόσμιο Κύπελλο IBU εξακολουθεί να έχει αφοσιωμένους θαυμαστές. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν αυτά τα ετήσια τουρνουά τείνουν να προέρχονται από χώρες όπου κυριαρχεί το σκι. Υπάρχουν πολλά είδη χειμερινών σπορ για να στοιχηματίσετε. Τα δίαθλα ξεχωρίζουν λόγω της συναρπαστικής φύσης τους. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να αγωνιστούν μέχρι τη γραμμή τερματισμού ενώ επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους στα όπλα.

Τα δίαθλα είναι επίσης δημοφιλή επειδή απευθύνονται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν δύο ξεχωριστές ασχολίες: σκι αντοχής και σκοποβολή. Το άθλημα θα προσελκύσει σκανδιναβικούς πολίτες λόγω των δεσμών του με τη σκανδιναβική ιστορία και μυθολογία. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα αθλητικά στοιχήματα δεν αφορούν μόνο την επίτευξη πληρωμής. Ο παίκτης πρέπει να παρακολουθεί τα τουρνουά στα οποία στοιχηματίζει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon προσφέρει άφθονη δράση υψηλών οκτανίων. Ακόμα κι αν το στοίχημα καταλήξει να χάσει, ο θεατής θα έχει διασκεδάσει. Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων με επίκεντρο τα χειμερινά σπορ θα έχουν αγορές που σχετίζονται με αυτό το γεγονός. Ο παίκτης θα μπορούσε να παρακολουθήσει την καριέρα όσων αγωνίζονταν σε αυτό. Κάτι τέτοιο θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τις δεξιότητές τους στο σκι/σκοποβολή σε σύγκριση με τους άλλους αθλητές του δίαθλου.

Γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο Biathlon είναι δημοφιλές για στοιχήματα;
Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon

Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon

Παρόλο που το ίδιο το άθλημα είναι κάπως μοναδικό, τα στυλ στοιχηματισμού για δίαθλο είναι πολύ παρόμοια με αυτά που παρατηρούνται σε άλλους τύπους παιχνιδιών. Το κύριο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι τα πρωταθλήματα πρακτικά γίνονται πάντα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Επομένως, online bookies δεν θα έχουν πάντα ανοιχτές αγορές όλο το χρόνο. Όταν τελικά γίνουν διαθέσιμα, ο παίκτης μπορεί να κάνει μια σειρά από στοιχήματα.

Μπορούν να προβλέψουν ποιος αθλητής του δίαθλου θα καταλήξει να κερδίσει τον αγώνα. Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι διαδεδομένος σε έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών αθλημάτων. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα δίαθλα χωρίζονται σε δύο αγωνίσματα. Αυτό επιτρέπει στον τζογαδόρο να επιλέξει έναν νικητή τόσο για το σκι όσο και για τη σκοποβολή.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να επιλέγουν τους τρεις πρώτους τερματιστές. Οι ειδικοί του δίαθλου αρέσουν αυτά τα στοιχήματα επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για κάθε αθλητή του δίαθλου. Στόχος είναι να προσδιοριστούν οι ακριβείς θέσεις στο βάθρο των τριών πρώτων.

Τα στοιχήματα υψηλότερου τερματισμού είναι δημοφιλή, αλλά δεν βρίσκονται σε όλους τους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Περιλαμβάνει την πρόβλεψη εάν οι αθλητές του δίαθλου θα συνδυαστούν υψηλότερα με άλλους. Η σύγκριση είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της μορφής στοιχηματισμού. Οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που επικεντρώνονται κυρίως στα χειμερινά σπορ είναι πιο πιθανό να το προσφέρουν.

Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon
Οι καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Biathlon στο 2024

Οι καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Biathlon στο 2024

Με περισσότερους σημαντικούς τύπους αθλημάτων, ένας παίκτης του στοιχήματος θα έχει τεράστιες επιλογές όσον αφορά τους ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι η στοιχηματική κοινότητα θεωρεί τα πρωταθλήματα δίαθλου ως εξειδικευμένα. Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα μια χούφτα αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας μπουκ που εξυπηρετούν αυτήν την αγορά.

Το BetVictor είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ευέλικτες τραπεζικές μεθόδους. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο IBU Biathlon χρησιμοποιώντας τόσο τραπεζικές κάρτες όσο και ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Αυτός ο διαδικτυακός ιστότοπος στοιχημάτων προσφέρει επίσης ανταγωνιστικά μπόνους σε νέους χρήστες. Αν ψάχνουν οι παίκτες αξιοπρεπείς αποδόσεις για στοιχήματα και καλή διεπαφή χρήστη, τότε η BetVictor είναι ο στοιχηματιστής για αυτούς.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το 10bet. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει καθιερωθεί ως μια δημοφιλής μάρκα αθλητικών στοιχημάτων. Ο ιστότοπος διαθέτει άδειες από αρχές τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Σουηδία και τη Μάλτα. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τη 10bet. Μια άλλη επιλογή είναι η 22Bet. Προσφέρει διαδικτυακά στοιχήματα για δίαθλο σε άτομα που βρίσκονται στην Ευρώπη.

Είναι νεότερο από την BetVictor και την 10bet. Ωστόσο, αυτή η εταιρεία καταφέρνει ακόμα να προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία στοιχηματισμού. Εάν οι τζογαδόροι εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι ποιο να επιλέξουν, θα μπορούσαν να διαβάσουν κριτικές πελατών.

Οι καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Biathlon στο 2024
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou