Βελάκια Στοίχημα

Ενώ η ρίψη βελών έχει γίνει ένα δημοφιλές παιχνίδι για να παίζετε όταν απολαμβάνετε μια πίντα με τους φίλους σας σε μια παμπ, το παιχνίδι έχει ισχυρούς θαυμαστές, ειδικά σε υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού. Το παιχνίδι Darts έχει τις ρίζες του στην Αγγλία του 19ου αιώνα, όπου οι αρχικές σανίδες βελών ήταν οι δακτύλιοι ενός τμήματος ενός κορμού δέντρου.

Τα πρώτα βελάκια ήταν στην πραγματικότητα βέλη από βέλη και μπουλόνια βαλλίστρας, αλλά ευτυχώς έχουν εξελιχθεί από τότε. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια παμπ, τα στοιχήματα στα βελάκια δεν έχουν ξεκάθαρη προέλευση, αλλά αυτές τις μέρες έχει γίνει ένα δημοφιλές άθλημα, ιδιαίτερα σε αθλητικά βιβλία με βάση την Ευρώπη.

Βελάκια Στοίχημα
Τι είναι το στοίχημα με βελάκια;

Τι είναι το στοίχημα με βελάκια;

Δεν υπάρχει οριστική ημερομηνία για το πότε ξεκίνησαν επίσημα τα στοιχήματα στα βελάκια, και όπως τα περισσότερα παιχνίδια παμπ, πιθανότατα χρονολογείται από την αρχή του ίδιου του παιχνιδιού. Ενώ στις ΗΠΑ, τα στοιχήματα με βελάκια δεν έχουν απογειωθεί ποτέ, αποτελούν βασικό στοιχείο αθλητικά βιβλία στην Ευρώπη.

Ενώ το πρώτο επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελών δεν έλαβε χώρα μέχρι τη δεκαετία του 1970, σήμερα υπάρχουν επαγγελματικά τουρνουά βελών κάθε εβδομάδα. Το καλύτερο μέρος σχετικά με την αύξηση της δημοτικότητας, είναι ότι στα περισσότερα αθλητικά βιβλία, μπορείτε να στοιχηματίσετε στα βελάκια με την ευχή σας! Τώρα ας είμαστε αληθινοί για τα πράγματα: τα στοιχήματα με βελάκια δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αθλήματα όπως ιπποδρομίες ή ποδόσφαιρο. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με πολλά αθλήματα, τα βελάκια έχουν σχετικά μικρή προσφορά στα περισσότερα αθλητικά βιβλία.

Αλλά αυτό αλλάζει γρήγορα, ιδιαίτερα με την αύξηση της τηλεοπτικής μετάδοσης και της διαδικτυακής ροής γεγονότων με βελάκια. Με τη συνεχιζόμενη αύξηση της δημοτικότητας του διαδικτυακού και κινητού αθλητικού στοιχήματος, είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν οι ακόλουθοι του αθλήματος.

Τι είναι το στοίχημα με βελάκια;
Πώς να στοιχηματίσετε στα βελάκια

Πώς να στοιχηματίσετε στα βελάκια

Το στοίχημα σε αγώνες βελάκια απαιτεί κάποια γνώση των κανόνων του παιχνιδιού. Το σύστημα βαθμολόγησης για τα βελάκια χρειάζεται λίγη εξοικείωση, όπως και ο αριθμός των σετ ανά αγώνα, ο οποίος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το τουρνουά κανόνες. Ο απλούστερος τρόπος για να στοιχηματίσετε στα βελάκια είναι να στοιχηματίσετε στον νικητή του αγώνα. Αυτό είναι αυτονόητο και μοιάζει με ένα στοίχημα γραμμής χρημάτων για άλλα αθλήματα. Από εδώ, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκα όταν στοιχηματίζετε σε βελάκια.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάθε νικητή του σκέλους ή αν γνωρίζετε καλά το σύστημα βαθμολόγησης, μπορείτε να στοιχηματίσετε στα 180 όπως το πρώτο έως το 180 ή τα περισσότερα συνολικά 180 στον αγώνα. Εναλλακτικά, αν θέλετε να πάτε μεγάλο ή να πάτε σπίτι, μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στον πλήρη νικητή του τουρνουά, κάτι παρόμοιο με τένις ή γκολφ.

Πώς να στοιχηματίσετε στα βελάκια
Αποδόσεις στοιχημάτων βελάκια

Αποδόσεις στοιχημάτων βελάκια

Δεδομένου ότι το βελάκι είναι ένας αγώνας ένας εναντίον ενός, οι πιθανότητες υπολογίζονται παρόμοια με αθλήματα όπως το τένις. Ο ένας παίκτης θεωρείται καλύτερος από τον άλλο από τους τυχερούς και από την αγορά στοιχημάτων.

Οποιοδήποτε είδος νικητή αγώνα ή οι πιθανότητες νικητή τουρνουά υπολογίζονται με βάση τις αντιληπτές δεξιότητες και ικανότητες κάθε συγκεκριμένου παίκτη. Το handicapping λειτουργεί επίσης με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε αγορά πόντων ή συνόλων. Κερδίζοντας έναν αγώνα με -2,5 σετ σημαίνει ότι ο παίκτης που κερδίζει βελάκια πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον τρία σετ. Ομοίως, εάν οι πιθανότητες είναι +2,5, το αουτσάιντερ πρέπει να κερδίσει οριστικά ή να χάσει με διαφορά μικρότερη από τρία σετ.

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τις πιθανότητες ενός αθλήματος ένα προς ένα, όπως τα βελάκια, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων και πρόσφατων επιδόσεων, της δύναμης του ανταγωνισμού και των τραυματισμών. Δεδομένου ότι τα τουρνουά βελών παίζονται σε εσωτερικούς χώρους, ο καιρός δεν είναι ποτέ παράγοντας για τις πιθανότητες ενός αγώνα.

Αποδόσεις στοιχημάτων βελάκια