Handball Στοίχημα

Το χάντμπολ μοιάζει με το σάλας και ο στόχος των δύο επταμελών ομάδων σε αυτό το παιχνίδι είναι να νικήσουν πετυχαίνοντας περισσότερα γκολ. Με διάρκεια αγώνα μίας ώρας, παρατείνεται κατά πέντε λεπτά δύο φορές εάν υπάρξει ισοπαλία, ακολουθούμενη από πέναλτι μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής.

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σώμα τους πάνω από τα γόνατά τους, αλλά τα χέρια τους μπορούν να χειριστούν ελεύθερα την μπάλα μόνο για τρία δευτερόλεπτα. Η ντρίμπλα της μπάλας επιτρέπεται για όχι περισσότερα από τρία βήματα. Το στοίχημα χάντμπολ είναι μια μορφή αθλητικού στοιχήματος που περιλαμβάνει την τοποθέτηση στοιχημάτων για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Handball Στοίχημα
Τα βασικά του στοιχήματος στο χάντμπολ

Τα βασικά του στοιχήματος στο χάντμπολ

Το χάντμπολ συγκρίνεται με το σάλας σάλας: δύο επταμελείς ομάδες στοχεύουν στη νίκη σημειώνοντας τα περισσότερα γκολ. Κάθε αγώνας διαρκεί μία ώρα και το παιχνίδι παρατείνεται κατά πέντε λεπτά δύο φορές εάν υπάρξει ισοπαλία, ακολουθούμενο από πέναλτι μέχρι να καθοριστεί ο νικητής.

Οι παίκτες χρησιμοποιούν το σώμα τους πάνω από τα γόνατά τους, αλλά τα χέρια τους μπορούν να χειριστούν ελεύθερα την μπάλα μόνο για τρία δευτερόλεπτα. Ένας παίκτης μπορεί να ντριμπλάρει την μπάλα για τρία βήματα το πολύ. Το κύριο αθλητικό στοίχημα του στοιχήματος χάντμπολ περιλαμβάνει την τοποθέτηση στοιχημάτων για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Το στοίχημα στο χάντμπολ μπορεί να είναι πολύ επωφελές από οικονομική άποψη, παρόλο που είναι ένας από τους λιγότερο δημοφιλείς κλάδους αθλητικών στοιχημάτων. Στέρεη γνώση του παιχνιδιού και α αξιόπιστη στρατηγική στοιχηματισμού είναι μόνο δύο στοιχεία που μπορούν να συμβάλουν στο επίπεδο επιτυχίας σας όταν πρόκειται να λάβετε μια πληρωμή.

Η επιτυχία μακροπρόθεσμα δεν είναι εύκολη, αλλά αναμφίβολα είναι εφικτή αν εφαρμόσεις σωστά τον εαυτό σου. Σε αυτόν τον οδηγό, θα περιγράψουμε τι συνεπάγεται το στοίχημα στο χάντμπολ. Θα προσφέρει επίσης συμβουλές και στρατηγικές, που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το παιχνίδι στοιχημάτων σας.

ο οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων θα σας βοηθήσει να παρέχετε τις καλύτερες πιθανότητες, στρατηγικές και να σας προσφέρει προσφορές και μπόνους υψηλής αξίας.

Τα βασικά του στοιχήματος στο χάντμπολ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Χάντμπολ στοίχημα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Χάντμπολ στοίχημα

Το χάντμπολ αυξήθηκε σε δημοτικότητα στην Ανατολική Ευρώπη και σε όλη την Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα στοιχήματα χάντμπολ στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να εντοπιστούν στη δεκαετία του 1900, όταν αρχικά παίχτηκε ένας αγώνας δύο αγώνων, γνωστός ως χάντμπολ ενός τοίχου. Αυτός ο διαγωνισμός περιλάμβανε παίκτες που χτυπούσαν εναλλάξ την μπάλα στον τοίχο.

Το χάντμπολ είναι εξαιρετικά γρήγορο και περιέχει μερικά στοιχεία από διάφορα παιχνίδια, όπως μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου και ποδόσφαιρο. Καθώς είναι ένα παιχνίδι με υψηλή βαθμολογία, κυριαρχεί στο διαδικτυακό στοίχημα.

Τα διαδικτυακά στοιχήματα χάντμπολ έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα πρόσφατα, όπως σημειώνεται από τον αριθμό των διεθνών τουρνουά και την αύξηση των στοιχημάτων. Είναι πλέον ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, με αυξημένες ιστοσελίδες στοιχημάτων χάντμπολ διαθέσιμες για στοιχήματα.

Οι άνθρωποι είναι επίσης πιο εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, γεγονός που έχει οδηγήσει σε συχνότερα τυχερά παιχνίδια. Η δημοτικότητα των στοιχημάτων χάντμπολ αυξάνεται λόγω της διαθεσιμότητας περισσότερων διαδικτυακών καζίνο, τηλεοπτικών εκπομπών και άλλων μέσων κάλυψης του αθλήματος.

Τα φιλικά παιχνίδια έχουν γενικά περισσότερα γκολ, πιθανότατα επειδή τα ματς είναι λιγότερο κρίσιμα. Επομένως, οι ομάδες μπορούν να παίξουν με περισσότερη ανεξαρτησία. Κατά τη διάρκεια των κρίσιμων αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι παίκτες πιθανότατα θα ακολουθούν τις τακτικές και θα ακολουθούν οδηγίες. Ωστόσο, πολλοί παίκτες είναι ελεύθεροι να παίξουν όπως θέλουν με φιλικά. Αυτό συχνά σημαίνει ότι η φυσική κατάσταση του αγώνα είναι ο αληθινός στόχος αντί να κερδίσετε το παιχνίδι.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Χάντμπολ στοίχημα
Πώς να στοιχηματίσετε στο Χάντμπολ

Πώς να στοιχηματίσετε στο Χάντμπολ

Τι είναι το αθλητικό στοίχημα χάντμπολ; Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχήματα ας το αναλύσουμε λοιπόν.

Νικητής αγώνα

Ο πιο απλός τύπος στοιχήματος είναι όπου ο παίκτης στοιχηματίζει ποια ομάδα θα κερδίσει. Μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα κερδίσει κάθε ημίχρονο του αγώνα.

Spread Betting

Υπάρχει επίσης ένας τύπος στοιχήματος που ονομάζεται spread betting. Αυτό συμβαίνει όταν ένας παίκτης στοιχηματίζει σε μια ομάδα που κερδίζει, αλλά θα κερδίσει το στοίχημα μόνο όταν η ομάδα του σκοράρει περισσότερα από έναν επιλεγμένο αριθμό γκολ πάνω και πάνω από την αντίπαλη ομάδα. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης στοιχηματίσει στην Ομάδα Α -9,5, θα χρειαστεί να κερδίσει με διαφορά 9,5 γκολ έναντι της άλλης ομάδας.

Σύνολο στόχων

Ένας παίκτης μπορεί επίσης να στοιχηματίσει στο αθροιστικό σύνολο όλων των γκολ που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Για παράδειγμα, εάν ο πράκτορας στοιχημάτων προσφέρει γραμμή 34,5, ένας παίκτης που στοιχηματίζει θα κερδίσει εάν τα γκολ που σημειώνονται είναι 35 ή περισσότερα και θα χάσει εάν υπάρχουν 34 ή λιγότερα γκολ. Ας πούμε ότι μια ομάδα σκοράρει μονό ή ζυγό αριθμό γκολ. τότε, υπάρχει ένα στοίχημα και για αυτό. Είναι ενδιαφέρον ότι ένας παίκτης μπορεί επίσης να στοιχηματίσει σε αποδόσεις ή ζυγά για κάθε μισό του αγώνα.

Στοίχημα διπλής ευκαιρίας

Ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί επίσης να στοιχηματίσει σε δύο αποτελέσματα. Αυτό ονομάζεται στοίχημα διπλής ευκαιρίας, όπου ένας παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στις νίκες δύο ομάδων και μια ισοπαλία. Εάν πιστεύουν ότι μια ομάδα θα κερδίσει με συγκεκριμένο αριθμό γκολ, μπορούν να στοιχηματίσουν ένα κερδοφόρο περιθώριο. Αυτό είναι ένα άλλο είδος στοιχήματος που ισχύει για τα μεμονωμένα ημίχρονα του παιχνιδιού.

Ένας παίκτης μπορεί επίσης να στοιχηματίσει στην ομάδα που πιστεύει ότι θα κερδίσει το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ και το μισό του αγώνα που πιστεύει ότι θα έχει το υψηλότερο σκορ. Εάν μια ομάδα σκοράρει έναν συγκεκριμένο αριθμό γκολ πριν από την άλλη, υπάρχει ένα στοίχημα για το ποιες ομάδες θα σκοράρουν πρώτη και τελευταία.

Νικητής Λιγκ

Ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί επίσης να στοιχηματίσει σε αυτό που πιστεύει ότι θα κερδίσει όλες τις άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων. Αυτό περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Χάντικαπ

Ποντάρισμα σε ένα στοίχημα χάντικαπ στο χάντμπολ σημαίνει ότι ένας παίκτης που στοιχηματίζει ρίχνει χρήματα σε μια ομάδα που πιστεύει ότι είτε θα κερδίσει είτε θα χάσει το παιχνίδι με ένα καθορισμένο ποσό. Αυτό θα υποδηλωθεί με ένα σύμβολο + ή -. Εάν μια ομάδα έχει σύμβολο + μετά το όνομά της στον πίνακα, επιτρέπεται να χάσει με τον αριθμό που ακολουθεί το σύμβολο.

Από την άλλη πλευρά, εάν μια ομάδα έχει ένα - μετά το όνομά της, πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι περισσότερο από τον αριθμό που ακολουθεί το σύμβολο.

Περιθώριο νίκης

Ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί να στοιχηματίσει πόσο θα κερδίσει μια ομάδα στο χάντμπολ. Αυτό έρχεται σχεδόν πάντα με τη μορφή στοιχήματος over/under. Εάν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από το ποσό που έχετε επιλέξει, θα κερδίσετε το στοίχημά σας.

Ακολουθεί η ανάλυση των στοιχημάτων:

  1. Εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει στοιχήματα χάντμπολ και κάντε μια κατάθεση.
  2. Επιλέξτε την εκδήλωση χάντμπολ στην οποία θέλετε να στοιχηματίσετε.
  3. Επιλέξτε την ομάδα στην οποία θέλετε να στοιχηματίσετε.
  4. Επιλέξτε ένα ποσό πονταρίσματος.
  5. Στοιχηματίζω.
Πώς να στοιχηματίσετε στο Χάντμπολ
Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος χάντμπολ

Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος χάντμπολ

Αν καταλαβαίνεις πώς να στοιχηματίσετε στον αθλητισμό, θα γνωρίζετε τη δεκαδική μορφή που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των πιθανοτήτων. Μπορείτε να υπολογίσετε την αναμενόμενη πληρωμή σας χρησιμοποιώντας τις πιθανότητες για να τις πολλαπλασιάσετε με την ποσότητα του πονταρίσματός σας. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί οι υποψήφιοι για αθλητικά στοιχήματα χάντμπολ θα σας βοηθήσουν όταν ορίζετε τα στοιχήματά σας.

Επειδή το χάντμπολ παίζεται κυρίως στην Ευρώπη, τα στοιχήματα χάντμπολ προσφέρονται πραγματικά μόνο σε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες στοιχημάτων. Επομένως, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις δεκαδικές πιθανότητες που αντιπροσωπεύονται ως δεκαδικοί αριθμοί.

Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι οι δεκαδικές πιθανότητες είναι αναμφισβήτητα οι πιο εύκολο να κατανοηθούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να προσδιορίσετε την πιθανή σας πληρωμή είναι να πολλαπλασιάσετε το ποντάρισμά σας με τις πιθανότητες που έχετε επιλέξει.

Για παράδειγμα, εάν οι πιθανότητες είναι 5,0 και στοιχηματίσατε 10 $ σε απόδοση 5,0, θα λάβετε μια πληρωμή 50 $. Τελικά, αυτό σημαίνει ότι κερδίσατε 40 $.

Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος χάντμπολ
Τουρνουά χάντμπολ που αξίζει να στοιχηματίσετε

Τουρνουά χάντμπολ που αξίζει να στοιχηματίσετε

Τα τελευταία χρόνια, το χάντμπολ έχει κερδίσει δημοτικότητα, με τους λάτρεις του αθλητισμού να έλκονται από αυτό λόγω της επιδεξιότητας που απαιτεί και του υψηλού σκοραρίσματος των αγώνων. Το άθλημα έχει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα στην Ουγγαρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις σκανδιναβικές χώρες.

Το Κύπελλο Partille είναι ένα από τα πιο διάσημα αθλητικά γεγονότα χάντμπολ που μπορεί κανείς να στοιχηματίσει. Είναι πάντα μια εξαιρετική ευκαιρία να βρείτε τον καλύτερο διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων σας ή να παρακολουθήσετε ζωντανά στοιχήματα.

Το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2021 κέρδισε μαζική δημοτικότητα, με εκατομμύρια φίλαθλους να το παρακολουθούν στην τηλεόραση. Νικητές αυτού του τουρνουά ήταν η Δανία, με τη Σουηδία να έρχεται δεύτερη.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα πιο διάσημα χάντμπολ διαγωνισμούς στον κόσμο:

EHF Champions League

Το EHF Champions League είναι ένας παγκοσμίου φήμης διοργανωτικός αγώνας χάντμπολ στην Ευρώπη. Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες ομάδες από τις κορυφαίες χώρες της Ευρώπης. Ο διαγωνισμός διοικείται και διοικείται από το EHF ετησίως. Το EHF διαχειρίζεται επίσης αγώνες για γυναίκες που τηρούν παρόμοια μορφή.

Το EHF Champions League χωρίζεται συνήθως σε πέντε κύριες φάσεις. Οι ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό στη φάση των ομίλων ή στη φάση των προκριματικών με βάση τη λίστα κριτηρίων τους και την κατάταξη της λίστας της εθνικής ομοσπονδίας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ της IHF

ο Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Γυναικών.

Στα 27 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Χάντμπολ Ανδρών που διεξήχθησαν, έντεκα χώρες κατέκτησαν τον τίτλο. Τα περισσότερα έχει πετύχει η Γαλλία εξασφαλίζοντας έξι τίτλους.

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Γυναικών, η Ρωσία έχει εξασφαλίσει τους περισσότερους τίτλους και ακολουθεί η Ολλανδία.

Ολυμπιακό Χάντμπολ

Το χάντμπολ πραγματοποιείται στο Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου 12 ομάδες γυναικών και ανδρών μάχονται για την κατάκτηση του πολυπόθητου χρυσού μεταλλίου.

Τα τουρνουά χάντμπολ των Ολυμπιακών Αγώνων αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας. Έτσι, θα διεξαχθούν φέτος, ξεκινώντας από τις 24 Ιουλίου.

Οι ομάδες θα ξεκινήσουν σε φάση ομίλων. Οι οκτώ πρώτες χώρες θα περάσουν στη φάση νοκ άουτ του τουρνουά. Η Δανία κέρδισε ένα δύσκολο αγώνα το 2019, επικρατώντας της Νορβηγίας με 31-22.

Τουρνουά χάντμπολ που αξίζει να στοιχηματίσετε
Μην ποντάρετε στο Hype

Μην ποντάρετε στο Hype

Επειδή το χάντμπολ δεν είναι το πιο δημοφιλές στοιχηματικό άθλημα, είναι εύκολο για έναν παίκτη να στοιχηματίσει στο στοίχημα ενός άλλου καλύτερου, πιστεύοντας ότι πρέπει να γνωρίζει τις λεπτομέρειες αν ποντάρει σε αυτό το άθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Είναι σημαντικό για τους παίκτες να αποκτήσουν τις δικές τους γνώσεις για το παιχνίδι και την τρέχουσα αναμέτρηση και να μην ακολουθούν αυτό που μπορεί να εικάζει το κοινό. Ακριβώς επειδή το πλήθος μπορεί να επευφημεί ένα όνομα δεν σημαίνει ότι αυτός θα κερδίσει τον αγώνα.

Βασικά Takeaways

  • Σκεφτείτε τον τύπο στοιχήματος που λειτουργεί καλύτερα για εσάς
  • Βουρτσίστε τις αποδόσεις των δεκαδικών στοιχημάτων
Μην ποντάρετε στο Hype