Όλα για το Formula 1 Odds

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Formula 1 είναι εξίσου συναρπαστική σήμερα όπως ήταν στις μέρες της δόξας της όταν θρύλοι όπως ο Ayrton Senna και ο Michael Schumacher έτρεχαν το τσίρκο της F1. Με τα πιο προηγμένα τεχνικά αυτοκίνητα στον κόσμο, που υπερηφανεύονται για το απόλυτο αποκορύφωμα της μηχανικής και της αυτοκινητιστικής λαμπρότητας, δεν υπάρχει έλλειψη γοητείας.

Οι υψηλές ταχύτητες, οι προσπεράσεις, οι συγκρούσεις και η στρατηγική κάνουν αυτό το άθλημα εξαιρετικά διασκεδαστικό και η F1 είναι το όνειρο για κάθε οδηγό. Ονόματα όπως ο Lewis Hamilton, ο Max Verstappen και ο Fernando Alonso είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της γενιάς ενώ ομάδες όπως η McLaren, η Ferrari και η Mercedes είναι πλέον συνώνυμες με το άθλημα.

Όλα για το Formula 1 Odds
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Αποδόσεις στοιχήματος Formula 1

Αποδόσεις στοιχήματος Formula 1

Στοίχημα στη Formula 1 έχει γίνει επίσης ολοένα και πιο δημοφιλής, είτε στοιχηματίζετε στον νικητή ενός μεμονωμένου αγώνα είτε για το ποιος οδηγός θα κερδίσει τον τίτλο στη δεδομένη σεζόν. Οι αποδόσεις στοιχημάτων Formula 1 μπορεί να φαίνονται μπερδεμένες στην αρχή, αλλά με λίγη κατανόηση, θα μπορέσετε να τις ερμηνεύσετε σαν έμπειρος πράκτορας στοιχημάτων. Όταν βλέπετε τις πιθανότητες να εμφανίζονται για έναν αγώνα, αντιπροσωπεύουν την πιθανότητα να συμβεί ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες παρουσιάζονται συνήθως σε τρεις μορφές: δεκαδική, κλασματική και αμερικανική.

Η δεκαδική μορφή χρησιμοποιείται συνήθως στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Εμφανίζει την πιθανή απόδοση για κάθε μονάδα που στοιχηματίζεται. Για παράδειγμα, εάν οι πιθανότητες για έναν οδηγό να κερδίσει έναν αγώνα είναι 2,50, ένα στοίχημα $10 θα είχε ως αποτέλεσμα μια επιστροφή $25 συμπεριλαμβανομένου του αρχικού πονταρίσματος.

Οι κλασματικές αποδόσεις είναι δημοφιλείς στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντιπροσωπεύονται ως κλάσμα. Ο αριθμητής αντιπροσωπεύει το πιθανό κέρδος, ενώ ο παρονομαστής το ποντάρισμα. Για παράδειγμα, εάν οι πιθανότητες είναι 5/1, ένα στοίχημα $10 θα απέφερε κέρδος $50 συν το αρχικό ποντάρισμα.

Οι αμερικανικές αποδόσεις χρησιμοποιούνται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και δείχνουν το πιθανό κέρδος με βάση ένα στοίχημα $100. Οι θετικές αποδόσεις υποδεικνύουν το κέρδος που θα κάνατε σε ένα στοίχημα $100, ενώ οι αρνητικές αποδόσεις αντιπροσωπεύουν το ποσό που θα χρειαστεί να στοιχηματίσετε για να κερδίσετε $100.

Αποδόσεις στοιχήματος Formula 1
Διαφορετικοί τύποι αποδόσεων στοιχήματος Formula 1

Διαφορετικοί τύποι αποδόσεων στοιχήματος Formula 1

Όσον αφορά τις αποδόσεις στοιχημάτων Formula 1, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι που θα πρέπει να γνωρίζετε. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι στοιχημάτων περιλαμβάνουν:

 1. Νικητής Αγώνα: Αυτό είναι ένα απλό στοίχημα για το ποιος οδηγός θα κερδίσει τον αγώνα. Οι αποδόσεις για κάθε οδηγό θα διαφέρουν ανάλογα με την απόδοσή του και την ανταγωνιστικότητα του γηπέδου.
 2. Τερματισμός στο βάθρο: Με αυτό το στοίχημα, ποντάρετε σε έναν οδηγό να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις. Οι πιθανότητες για αυτό το είδος στοιχήματος είναι συνήθως χαμηλότερες από τις πιθανότητες νικητή της κούρσας, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσετε.
 3. Ταχύτερος Γύρος: Εδώ, προβλέπετε ποιος οδηγός θα πετύχει τον ταχύτερο γύρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό το στοίχημα προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού καθώς εστιάζει στην ατομική απόδοση και όχι στο συνολικό αποτέλεσμα του αγώνα.
 4. Κεφάλι με κεφάλι: Στα στοιχήματα head-to-head, επιλέγετε ποιος οδηγός θα τερματίσει μπροστά από τον άλλο σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Οι εταιρείες στοιχημάτων θα συνδυάσουν οδηγούς με παρόμοιες ικανότητες, καθιστώντας αυτό ένα στοίχημα πιο απαιτητικό αλλά δυνητικά ανταποδοτικό.
 5. Νικητής πρωταθλήματος: Αυτό το στοίχημα περιλαμβάνει την πρόβλεψη του οδηγού που θα κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος της σεζόν. Οι πιθανότητες για αυτό το είδος στοιχήματος μπορεί να αλλάξουν σημαντικά κατά τη διάρκεια της σεζόν καθώς οι επιδόσεις των οδηγών κυμαίνονται.
Διαφορετικοί τύποι αποδόσεων στοιχήματος Formula 1
Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάλυση των αποδόσεων στοιχηματισμού Formula 1

Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάλυση των αποδόσεων στοιχηματισμού Formula 1

Για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν στοιχηματίζετε στη Formula 1, είναι απαραίτητο να λαμβάνετε υπόψη διάφορους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τις αποδόσεις. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν:

 1. Χαρακτηριστικά κομματιού: Κάθε πίστα Formula 1 έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της που μπορούν να ευνοήσουν ορισμένους οδηγούς ή ομάδες. Παράγοντες όπως το μήκος πίστας, ο τύπος επιφάνειας και οι τύποι γωνιών μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση και τελικά τις πιθανότητες.
 2. Φόρμα προγράμματος οδήγησης: Η παρακολούθηση της πρόσφατης απόδοσης ενός οδηγού είναι ζωτικής σημασίας. Η αξιολόγηση της μορφής, της συνέπειας και της ικανότητάς τους να προσαρμόζονται σε διαφορετικές συνθήκες διαδρομής μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας τους.
 3. Ομαδική απόδοση: Η Formula 1 δεν αφορά μόνο μεμονωμένους οδηγούς. Η απόδοση της ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο. Λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η στρατηγική της ομάδας, η αξιοπιστία του αυτοκινήτου και η αποτελεσματικότητα του pit stop μπορεί να σας δώσει ένα πλεονέκτημα κατά την ανάλυση των πιθανοτήτων.
 4. Καιρικές συνθήκες: Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα του αγώνα. Η βροχή, για παράδειγμα, μπορεί να εισάγει ένα στοιχείο απρόβλεπτου και να επηρεάσει την απόδοση τόσο των οδηγών όσο και των αυτοκινήτων.
 5. Αποτελέσματα κατατακτήριων: Το πλέγμα εκκίνησης για έναν αγώνα καθορίζεται από τα αποτελέσματα των κατατακτήριων. Μια ισχυρή επίδοση κατατακτήριων μπορεί να προσφέρει στους οδηγούς ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, επηρεάζοντας τις πιθανότητες τους για τον αγώνα.
Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάλυση των αποδόσεων στοιχηματισμού Formula 1
Στρατηγικές για επιτυχημένο στοίχημα Formula 1

Στρατηγικές για επιτυχημένο στοίχημα Formula 1

Ενώ το στοίχημα Formula 1 περιλαμβάνει ένα στοιχείο τύχης, χρησιμοποιώντας το οι σωστές στρατηγικές μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Ακολουθούν μερικές στρατηγικές που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 1. Έρευνα και Ανάλυση: Η διεξοδική έρευνα και ανάλυση είναι απαραίτητες για την κατανόηση του αθλήματος, των οδηγών και των ομάδων. Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, τα ρεκόρ και τα στατιστικά των οδηγών για να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις για στοιχήματα.
 2. Value Betting: Αναζητήστε ευκαιρίες όπου οι πιθανότητες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι μεγαλύτερες από την υπολογιζόμενη πιθανότητα σας. Αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει τον εντοπισμό υποτιμημένων στοιχημάτων που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν.
 3. Διαχείριση τραπεζικού λογαριασμού: Η διαχείριση του bankroll σας είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε μορφή στοιχήματος. Ορίστε έναν προϋπολογισμό για τα στοιχήματά σας και μείνετε σε αυτόν, διασφαλίζοντας ότι δεν θα στοιχηματίσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε.
 4. Ακολουθήστε τις απόψεις των ειδικών: Δώστε προσοχή στις απόψεις των ειδικών και τις ιδέες από έμπειρους παίκτες στοιχήματος. Αν και είναι σημαντικό να διεξάγετε την έρευνά σας, το να ακούτε άτομα με γνώση μπορεί να προσφέρει πολύτιμες προοπτικές.
 5. Παρακολουθήστε τα στοιχήματά σας: Κρατήστε αρχείο των στοιχημάτων σας, συμπεριλαμβανομένου του είδους του στοιχήματος, των αποδόσεων, του πονταρίσματος και του αποτελέσματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου και να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση.
Στρατηγικές για επιτυχημένο στοίχημα Formula 1
Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος Formula 1

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος Formula 1

Το διαδικτυακό στοίχημα Formula 1 δεν είναι κάτι που προσφέρει κάθε bookmaker. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε πρόβλημα να βρείτε πολλούς πράκτορες στοιχημάτων που προσφέρουν γραμμές στοιχημάτων Formula 1. Παρά την περιορισμένη διαθεσιμότητα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά online bookmakers που προσφέρουν εκδηλώσεις Formula 1 για στοιχήματα.

Δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχει τουλάχιστον μία εβδομάδα μεταξύ δύο αγώνων στη σεζόν της Formula 1, θα έχετε αρκετό χρόνο για να συγκρίνετε δεδομένες γραμμές και πιθανότητες για έναν συγκεκριμένο αγώνα ή το πρωτάθλημα που δίνεται από διαφορετικούς bookmakers.

Η Formula 1 θεωρείται ατομικό άθλημα και σε αντίθεση με πολλά ομαδικά αθλήματα, οι κινήσεις των πιθανοτήτων δεν εξαρτώνται από τις ίδιες συνθήκες. Η κατάσταση των αυτοκινήτων είναι λίγο πολύ γνωστή στους bookmakers και η κίνηση των αποδόσεων επηρεάζεται τις περισσότερες φορές από τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε μια συγκεκριμένη γραμμή.

Για παράδειγμα, αν πολλοί παίκτες αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στον Lewis Hamilton που θα κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος, αφού τοποθετηθεί ένα συγκεκριμένο ποσό σε αυτή τη γραμμή, οι πιθανότητες σίγουρα θα πέσει.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος Formula 1
Οι καλύτεροι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων για αποδόσεις Formula 1

Οι καλύτεροι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων για αποδόσεις Formula 1

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πολλές διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν γραμμές Formula 1. Όπως σε κάθε άθλημα, η σύγκριση αποδόσεων σίγουρα θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε το καλύτερο δυνατό στοίχημα. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στον νικητή της σεζόν είτε είναι στην κατηγορία των οδηγών είτε στην κατηγορία κατασκευής. Οποιαδήποτε διαφορά σε αυτά τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πιθανή νίκη σας.

Είναι σχεδόν το ίδιο όταν πρόκειται για στοιχήματα σε μια μεμονωμένη κούρσα. Ορισμένοι στοιχηματιστές δεν έχουν συγκεκριμένες πιθανότητες για έναν νικητή ή μια θέση στο βάθρο και σίγουρα αξίζει να τα ελέγξετε.

Όταν στοιχηματίζετε στη Formula 1, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις αποδόσεις και τις γραμμές που παρέχονται από τις 10bet, 22bet, GunsBet, LeoVegas, Melbet, N1 bet και άλλες που προσφέρουν πολλές γραμμές Formula 1.

Είτε θέλετε να στοιχηματίσετε στον νικητή οδηγό, τον νικητή κατασκευαστή, τη θέση στο βάθρο, τον ταχύτερο γύρο κατατακτήριων, το head-to-head, την pole position, τον ταχύτερο γύρο, το αυτοκίνητο ασφαλείας ή οτιδήποτε άλλο σας έρχεται στο μυαλό, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα παραπάνω -ανέφερε τις γραμμές στοιχημάτων.

Οι καλύτεροι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων για αποδόσεις Formula 1
Συμβουλές και κόλπα για αποδόσεις στοιχηματισμού Formula 1

Συμβουλές και κόλπα για αποδόσεις στοιχηματισμού Formula 1

Ακριβώς όπως σε κάθε άλλο άθλημα, υπάρχουν κοινές συμβουλές και κόλπα στη Formula 1. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το εάν οι ικανότητες των οδηγών ή η απόδοση του αυτοκινήτου είναι πιο σημαντικές για την επιτυχία, αλλά σίγουρα, αξίζει να δοθεί προσοχή και στα δύο. Η δύναμη των αυτοκινήτων είναι κυρίως γνωστή, αλλά οι οδηγοί είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά.

Όταν πρόκειται για οδηγούς, θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε τις διαφορές στις εμπειρίες τους, τον αριθμό των αγώνων σε μια συγκεκριμένη πίστα στο Grand Prix και αν είναι ο πρώτος ή ο δεύτερος οδηγός στις αντίστοιχες ομάδες τους. Τις περισσότερες φορές, οι δεύτεροι οδηγοί έχουν εργασίες που βοηθούν τους πρώτους οδηγούς και δεν είναι εντελώς ελεύθεροι να κυνηγήσουν τη δική τους επιτυχία.

Τέλος πάντων, υπάρχουν ονόματα στην πίστα που κερδίζουν τις περισσότερες φορές, και η Formula 1 δεν φέρνει πολλές ανατροπές και οδηγούς που μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα από το πουθενά. Συνήθως, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στους βαθμούς μεταξύ των οδηγών που αγωνίζονται για τον τίτλο, γεγονός που κάνει αυτό το άθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Μερικοί οδηγοί μπορεί να αναστατώσουν και να κερδίσουν έναν αγώνα, αλλά όταν πρόκειται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ανταγωνισμός συνήθως περιορίζεται μόνο από λίγους οδηγούς.

Συμβουλές και κόλπα για αποδόσεις στοιχηματισμού Formula 1
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Faq

Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τα καζίνο

Ποιες είναι οι τρεις κύριες μορφές αποδόσεων στοιχηματισμού Formula 1;

Οι αποδόσεις στοιχημάτων Formula 1 μπορούν να εμφανιστούν σε τρεις μορφές: δεκαδική, κλασματική και αμερικανική. Οι δεκαδικές αποδόσεις είναι κοινές στην Ευρώπη και την Αυστραλία, δείχνοντας την πιθανή συνολική απόδοση για κάθε μονάδα που ποντάρετε. Οι κλασματικές αποδόσεις, δημοφιλείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντιπροσωπεύουν το πιθανό κέρδος και το ποντάρισμά σας ως κλάσμα. Οι αμερικανικές αποδόσεις χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και εμφανίζουν πιθανό κέρδος με βάση ένα στοίχημα $100, με θετικές και αρνητικές τιμές που υποδεικνύουν διαφορετικά σενάρια στοιχηματισμού.

Πώς λειτουργεί ένα στοίχημα-νικητής αγώνα στη Formula 1;

Ένα στοίχημα για νικητή αγώνα στη Formula 1 είναι αρκετά απλό. βάζετε ένα στοίχημα για το ποιος οδηγός πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα. Οι πιθανότητες για κάθε οδηγό να κερδίσει θα διαφέρουν ανάλογα με τις πρόσφατες επιδόσεις του και τη συνολική ανταγωνιστικότητα του γηπέδου.

Τι σημαίνει ένα στοίχημα τερματισμού στο βάθρο στα στοιχήματα Formula 1;

Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα τερματισμού στο βάθρο στη Formula 1, στοιχηματίζετε στον οδηγό να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις ενός αγώνα. Οι πιθανότητες για τα στοιχήματα τερματισμού στο βάθρο είναι συνήθως χαμηλότερες από τα στοιχήματα για νικητές κούρσας, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε αφού στοιχηματίζετε σε έναν οδηγό να τερματίσει σε οποιαδήποτε από τις τρεις πρώτες θέσεις, όχι μόνο πρώτος.

Μπορούν οι καιρικές συνθήκες να επηρεάσουν τις αποδόσεις στοιχημάτων Formula 1;

Ναι, οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις αποδόσεις στοιχηματισμού της Formula 1 καθώς επηρεάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Για παράδειγμα, η βροχή μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτο, επηρεάζοντας τις επιδόσεις των οδηγών και τις συνθήκες του αυτοκινήτου, τις οποίες οι στοιχηματικές εταιρίες λαμβάνουν υπόψη όταν ορίζουν τις αποδόσεις.

Τι είναι ένα στοίχημα με σώμα στη Formula 1;

Σε ένα στοίχημα head-to-head, επιλέγετε έναν από τους δύο οδηγούς για να τερματίσετε μπροστά από τον άλλο σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Οι bookmakers συνήθως συνδυάζουν οδηγούς με παρόμοιες ικανότητες για αυτά τα στοιχήματα, καθιστώντας τα πιο απαιτητικά αλλά δυνητικά πιο ανταποδοτικά.

Γιατί είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τα χαρακτηριστικά της πίστας στα στοιχήματα της Formula 1;

Κάθε πίστα Formula 1 έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως μήκος, τύπος επιφάνειας και διαμόρφωση γωνιών, που μπορούν να ευνοήσουν ορισμένους οδηγούς ή ομάδες έναντι άλλων. Η κατανόηση αυτών των χαρακτηριστικών βοηθά τους παίκτες να αναλύουν τις πιθανότητες με μεγαλύτερη ακρίβεια και να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις για στοιχήματα.

Πώς επηρεάζει η απόδοση της πρόκρισης τις αποδόσεις στοιχηματισμού Formula 1;

Το πλέγμα εκκίνησης για έναν αγώνα Formula 1 καθορίζεται από τις επιδόσεις των οδηγών στους προκριματικούς γύρους. Μια ισχυρή επίδοση κατατακτήριων μπορεί να δώσει σε έναν οδηγό ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για τον αγώνα, επηρεάζοντας τις πιθανότητες νίκης ή τερματισμού σε μια κορυφαία θέση.

Τι είναι η διαχείριση του bankroll στο στοίχημα και γιατί είναι σημαντική;

Η διαχείριση του bankroll στα στοιχήματα περιλαμβάνει τον καθορισμό ενός προϋπολογισμού για τα στοιχήματά σας και την τήρηση του, διασφαλίζοντας ότι δεν στοιχηματίζετε περισσότερα από όσα αντέχετε να χάσετε. Είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του ελέγχου των στοιχηματικών σας δραστηριοτήτων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου σημαντικής οικονομικής απώλειας.

Ποιες είναι μερικές δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων Formula 1;

Η Formula 1 προσφέρει διάφορες αγορές στοιχημάτων, όπως Pole Position (στοιχήματα για το ποιος θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον αγώνα κατά τη διάρκεια των προκριματικών), Safety Car (στοιχηματισμός για το αν θα αναπτυχθεί ένα αυτοκίνητο ασφαλείας κατά τη διάρκεια του αγώνα), Team vs. Team (στοιχήματα σε ποια ομάδα θα τερματίσει μπροστά σε έναν αγώνα ή καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν) και Αγώνες οδηγού (στοιχήματα αντιμέτωπα για το ποιος από τους δύο οδηγούς θα τερματίσει μπροστά).

Γιατί πρέπει να ακολουθήσω τις απόψεις των ειδικών στα στοιχήματα Formula 1;

Η παρακολούθηση απόψεων και γνώσεων ειδικών μπορεί να προσφέρει πολύτιμες προοπτικές και πληροφορίες που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί. Οι έμπειροι παίκτες και αναλυτές έχουν βαθιά κατανόηση του αθλήματος, των οδηγών και των ομάδων και οι γνώσεις τους μπορούν να σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τις αποφάσεις σας για στοιχήματα, συμπληρώνοντας τη δική σας έρευνα και ανάλυση.