Κριτική στοιχημάτων 22BET - Μπόνους

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
ΜπόνουςΜπόνους Καλωσορίσματος 100% έως €300
Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών
22BET is not available in your country. Please try:
Μπόνους

Μπόνους

Τα μπόνους των καλύτερων στοιχηματικών ιστοτόπων δεν είναι κόλπα - αντίθετα, υποστηρίζουν την εμπειρία που λαμβάνει ο παίκτης όταν χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων. Έχοντας αυτό υπόψη, συνιστάται στους παίκτες να ερευνήσουν τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές μπόνους και να αποφασίσουν ποια επιπλέον ανταποκρίνεται καλύτερα στο δικό τους στυλ παιχνιδιού και στόχους.

Υπάρχουν διάφορα μπόνους στοιχήματος διαθέσιμα στους παίκτες στην 22Bet. Ωστόσο, η 22Bet δεν προσφέρει επί του παρόντος μπόνους χωρίς κατάθεση σε ιπποδρομίες ή άλλα παιχνίδια. Ο πάροχος επίσης δεν προσφέρει επί του παρόντος μπόνους στοιχηματισμού - όλα τα μπόνους 22Bet απαιτούν κάποιο είδος κατάθεσης παίκτη ή ένα στοίχημα παίκτη.

Μπόνους καλωσορίσματος

Η 22Bet καλωσορίζει νέους πελάτες με μπόνους - συχνά μπόνους κατάθεσης. Αυτά τα μπόνους εγγραφής σε αθλητικά στοιχήματα δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να διπλασιάσουν την κατάθεσή τους, μέχρι ένα ορισμένο ποσό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λαμβάνοντας πίσω το 100% της κατάθεσης όταν οι παίκτες κάνουν νέο λογαριασμό, περιορίζεται σε $100 κατ 'ανώτατο όριο, ή άλλο ποσό.

Ειδικά αθλητικά μπόνους

Η 22Bet μερικές φορές στέλνει email στους παίκτες με μπόνους ιστότοπου στοιχημάτων που σχετίζονται με συγκεκριμένα διαδικτυακά αθλήματα. Αυτά τα μπόνους στοιχήματος είναι συνήθως διαθέσιμα για α μόνο για περιορισμένο χρόνο, και μπορεί να καλύπτουν Μπόνους στοιχημάτων eSports, μπόνους ιπποδρομιών ή έξτρα που σχετίζονται με άλλα παιχνίδια εντός του αθλητικού στοιχήματος 22Bet.

Επαναφόρτωση μπόνους

Οι παίκτες μπορούν να λάβουν μπόνους επιπλέον πίστωσης όταν ανανεώνουν τους λογαριασμούς τους στην 22Bet κάθε εβδομάδα. Αυτό το μπόνους είναι συνήθως διαθέσιμο μόνο μία φορά την εβδομάδα και περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο ποσό. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν λαμβάνουν το 100% του ποσού ανανέωσης σε πίστωση, περιορίζεται στα $100.

Μπόνους απώλειας σερί

Η 22Bet μερικές φορές προσφέρει μπόνους σε παίκτες που έχουν χάσει ένα συγκεκριμένο ποσό στοιχημάτων στη σειρά. Για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρουν πόντους μπόνους - έως α μέγιστο 6.000 - σε παίκτες που έχουν έχασε 20 στοιχήματα στη σειρά. Ελάχιστα επιλέξιμα ποσά στοιχήματος μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτά τα στοιχήματα.

Μπόνους εκπτώσεων μετρητών

Η 22Bet μερικές φορές προσφέρει μπόνους έκπτωσης μετρητών στους παίκτες της. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια ποσοστιαία εβδομαδιαία έκπτωση σε στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί, περιορίζεται στα $1.000 - ή άλλο ποσό ανάλογα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του μπόνους. Μια ελάχιστη τιμή απόδοσης μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτόν τον τύπο μπόνους από την 22Bet.

Καθημερινά μπόνους συσσωρευτή

Η ομάδα της 22Bet μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα μπόνους σε ημερήσιους συσσωρευτές. Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τη σελίδα μπόνους 22Bet για πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους συσσωρευτές και, στη συνέχεια, να επιλέξουν έναν που φέρει μπόνους. Μπορεί να υπάρχουν πολλά μπόνους "Συσσωρευτής της Ημέρας" διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, επομένως οι παίκτες θα πρέπει να ελέγχουν τακτικά την ενημερωμένη σελίδα μπόνους για να μαθαίνουν για τις πιο πρόσφατες προσφορές.

Η 22Bet παρουσιάζει νέους τύπους στοιχημάτων
2022-10-05

Η 22Bet παρουσιάζει νέους τύπους στοιχημάτων

Η 22Bet είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διεθνείς διαδικτυακές πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων, με άδεια παγκοσμίως σε περισσότερες από 150 χώρες. Η δημοτικότητά του πηγάζει από πολλά πλεονεκτήματα, όπως premium υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, αξιόπιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ελκυστική και διαισθητική διεπαφή χρήστη, καθολική συμβατότητα, δελεαστικά μπόνους και γρήγορες πληρωμές.