Ice Hockey Στοίχημα

Το χόκεϊ επί πάγου φέρνει ζεστασιά το χειμώνα σε παίκτες και οπαδούς εδώ και σχεδόν 130 χρόνια. Από τον πρώτο αγώνα που παίχτηκε στον Καναδά το 1895, το χόκεϊ επί πάγου έχει παγιώσει τη θέση του ως εθνικό άθλημα στη χώρα και εξαπλώθηκε σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Και, σήμερα, προσελκύει μια άλλη ομάδα του πληθυσμού, επίσης. παίκτες του χόκεϊ επί πάγου.

Η ευθυμία έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη συγκίνηση της τοποθέτησης στοιχημάτων και της αναμονής για τα αποτελέσματα. Η χαρά γίνεται ακόμα καλύτερη με τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Οι φίλοι του χόκεϊ επί πάγου έχουν πλέον περισσότερες πλατφόρμες όπου μπορούν να στοιχηματίσουν από την άνεση του σπιτιού τους.

Ice Hockey Στοίχημα
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου

Το χόκεϊ επί πάγου είναι μεταξύ των τα πιο δημοφιλή χειμερινά σπορ, ζέσταμα σπορ ανάμεσα στο χιόνι. Ξεκινώντας πριν από σχεδόν 130 χρόνια, το πρώτο παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου ήταν στον Καναδά το 1895. Έκτοτε έχει γίνει εθνικό και διεθνές φαινόμενο. Με την αύξηση της δημοτικότητας του παιχνιδιού έρχεται και η άνοδος των αθλητικών στοιχημάτων σε αυτό.

Μαζί με τη συγκίνηση του να παρακολουθούν τις ομάδες να παλεύουν στον πάγο, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να απολαύσουν τον ενθουσιασμό της απόθεσης των χρημάτων τους για ένα δικό τους μεγάλο έπαθλο.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου
Τι είναι το στοίχημα για χόκεϊ επί πάγου;

Τι είναι το στοίχημα για χόκεϊ επί πάγου;

Τα στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου ξεκίνησαν αρχικά Καναδάς - ανεπίσημα. Ξεκίνησε με φίλους που μαζεύονται και βάζουν στοιχήματα χωρίς ρύθμιση σε τοπικά παιχνίδια. Στη συνέχεια, στις αρχές του 20ου αιώνα, οι στοιχηματιστές άρχισαν να μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και να αναφέρουν αποδόσεις.

Η πρόοδος του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος κάνει την ευκαιρία να στοιχηματίσετε στο χόκεϊ επί πάγου πολύ πιο διαδεδομένη. Οι παρατηρητές εκτιμούν το άθλημα λόγω του πόσο γρήγορο είναι και πόσο βίαιοι μπορούν να γίνουν ακόμη και τα παιχνίδια.

Πολλοί παρατηρητές εξακολουθούν να παρακολουθούν και να παρακολουθούν αγώνες χόκεϊ επί πάγου, ακόμη και με την άνοδο του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Ορισμένα αθλητικά βιβλία γνωρίζουν ακόμη και πόσο απολαμβάνουν οι άνθρωποι στοιχηματισμός στο άθλημα ότι μεταδίδουν ζωντανά την εκδήλωση.

Το 1923, δημιουργήθηκε το Ice Hockey League, και αυτό ήταν όταν δημιουργήθηκε μια δομή για στοιχήματα. Ξεκίνησε με την κυβέρνηση να ρυθμίζει τα στοιχήματα και το πρωτάθλημα επιθυμούσε πληρωμή από τους στοιχηματιστές. Οι bookmakers ήταν, σε αυτό το σημείο, πραγματικές οντότητες με φυσικές διεξόδους. Ωστόσο, τα στοιχήματα περιορίζονταν σε τοποθεσίες.

Καθώς το παιχνίδι αναπτύχθηκε και έγινε τεράστιο, τα στοιχήματα διασκορπίστηκαν επίσης σε νέες περιοχές του Καναδά και σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη των παιχνιδιών που μεταδίδονταν επέτρεψε σε περισσότερους ανθρώπους να στοιχηματίσουν σε παιχνίδια, ακόμη και σε άλλη χώρα.

Τι είναι το στοίχημα για χόκεϊ επί πάγου;
Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλήματα χόκεϊ επί πάγου

Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλήματα χόκεϊ επί πάγου

Επί του παρόντος, χόκεϊ στον παγο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αθλητικών στοιχημάτων μεταξύ των παικτών. Υπάρχουν αιχμές κατά τη διάρκεια του χειμώνα για στοιχήματα, καθώς υπάρχει άνοδος στα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται. Ωστόσο, το χόκεϊ επί πάγου είναι διαθέσιμο για στοιχήματα όλο το χρόνο, καθώς τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε παγοδρόμια εσωτερικού χώρου.

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει βελτιώσει σημαντικά τη βιομηχανία στοιχημάτων στο χόκεϊ επί πάγου. Έχει επεκταθεί σε πολλά μέρη του κόσμου και έχει γίνει κάπως σημείο εισόδου για τους αθλητικούς παίκτες. Επιπλέον, οι στήλες με συμβουλές αθλητικών στοιχημάτων για χόκεϊ επί πάγου προσελκύουν καταπληκτικό αναγνωστικό κοινό. Πάνω από όλα, σήμερα, το Ice Hockey League στον Καναδά χαρακτηρίζεται ως το "bet-at-home" Ice Hockey League.

Για να στοιχηματίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας παίκτης είναι να βρει έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει χόκεϊ επί πάγου στην αγορά του. Στη συνέχεια, οι παίκτες μπορούν να ανοίξουν και να φορτώσουν έναν λογαριασμό στοιχήματος και να στοιχηματίσουν αμέσως.

Ακολουθεί η ανάλυση των στοιχημάτων:

 1. Εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει στοιχήματα για χόκεϊ επί πάγου και κάντε μια κατάθεση.
 2. Επιλέξτε την εκδήλωση χόκεϊ επί πάγου στην οποία θέλετε να στοιχηματίσετε.
 3. Επιλέξτε το παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.
 4. Επιλέξτε ένα ποσό πονταρίσματος.
 5. Στοιχηματίζω.

Τα στοιχήματα για χόκεϊ επί πάγου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους παίκτες να συμμετάσχουν στο αθλητικό πρωτάθλημα. Το χόκεϊ επί πάγου έχει γρήγορο ρυθμό, με πολλές δυνατότητες για στοιχήματα. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στη νικήτρια ομάδα, στους σκόρερ, στα σκορ, στις προφυλάξεις και πολλά άλλα.

Τα ζωντανά στοιχήματα έχουν επεκταθεί σε αγορές χόκεϊ επί πάγου, συγκεκριμένα διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτό που βλέπουν αυτή τη στιγμή. Οι πιθανότητες για τέτοια στοιχήματα μπορούν να αλλάξουν αμέσως, κάνοντας το στοίχημα ακόμα πιο συναρπαστικό.

Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλήματα χόκεϊ επί πάγου
Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος για χόκεϊ επί πάγου

Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος για χόκεϊ επί πάγου

Εδώ είναι η απλή ανάλυση: Αποδόσεις για στοίχημα είναι η πιθανότητα να συμβεί ένα γεγονός. Αν κάτι είναι πιθανό να συμβεί (π.χ. να κερδίσει η αγαπημένη ομάδα), έχει μικρότερες αποδόσεις και παρουσιάζει στους παίκτες του στοιχήματος πενιχρές αποδόσεις.

Οι πιθανότητες καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η φόρμα της ομάδας, οι νέες υπογραφές, οι τραυματισμοί, το ρεκόρ αντιμέτωπους, η ιδιοσυγκρασία ενός συγκεκριμένου παίκτη (π.χ. όταν στοιχηματίζει σε μια προσοχή) και η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι αποδόσεις γενικά εκτιμώνται και παρέχονται από τους bookmakers. Οι παίκτες στοιχηματισμού ολοκληρώνουν τις επιλογές τους μόνο με βάση μια εξέταση ή εκλεπτυσμένη διαίσθηση. ο πιθανότητες χόκεϊ επί πάγου για ένα συγκεκριμένο αγώνα μπορεί να τροποποιηθεί εντός της εβδομάδας ή της περιόδου μονάδας.

Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα είναι πιθανό να κερδίσει, αλλά στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής της τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι πιθανότητές της προσαρμόζονται. Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν θα το κάνουν μετά την κοινή χρήση των νέων αποδόσεων για χόκεϊ επί πάγου στο διαδίκτυο. Όσοι είχαν στοιχηματίσει νωρίτερα κρατούν τα δελτία τους.

Οι πιθανότητες μπορεί να αποκλίνουν μεταξύ των τοποθεσιών στοιχήματος, επομένως ένας παίκτης του στοιχήματος πρέπει να κάνει την έρευνά του. Ωστόσο, η διαφορά είναι σπάνια σημαντική, εκτός εάν ένας παίκτης ποντάρει μια περιουσία.

Οι πιθανότητες εμφανίζονται συνήθως ως γραμμή χρημάτων (+/-), κλάσματα (π.χ. 10/1) ή δεκαδικά ψηφία (π.χ. 5.2).

Παράγοντες για πιθανότητες στο χόκεϊ επί πάγου

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις πιθανότητες για χόκεϊ επί πάγου. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να λάβουν υπόψη την προηγούμενη απόδοση μεμονωμένων παικτών. Οι φίλοι του στοιχήματος στο χόκεϊ επί πάγου μπορούν να δουν τα στατιστικά στο διαδίκτυο για να προσδιορίσουν εάν μπορεί να είναι επιτυχημένοι. Είχε κάποιος παίκτης κάποιο σερί που λείπει τελευταία; Πώς ανταποκρίνεται μια ομάδα στον ανταγωνισμό της; Πώς παρουσιάζονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό;

Υπολογισμός αποδόσεων στοιχήματος για χόκεϊ επί πάγου
Αποδόσεις για στοιχήματα NHL Moneyline

Αποδόσεις για στοιχήματα NHL Moneyline

Στοιχήματα σε χρήμα είναι για παίκτες που θέλουν να στοιχηματίσουν ποια ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι. Μπορεί να έχει τρεις διαφορετικές μορφές: συν/πλην, δεκαδικό και κλάσμα.

Όταν πρόκειται για νεότερους παίκτες, οι πιθανότητες συν/πλην μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κατανοηθούν. Ωστόσο, γρήγορα γίνονται το αγαπημένο των περισσότερων παικτών. Ένας θετικός αριθμός δείχνει το αουτσάιντερ και ένας αρνητικός αριθμός είναι για το φαβορί.

Για το αουτσάιντερ, ο αριθμός είναι πόσα μπορεί να κερδίσει ένας παίκτης σε ένα στοίχημα $100. Το φαβορί είναι πόσο πρέπει να ρισκάρει ένας παίκτης για να κερδίσει $100. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ένας παίκτης παρακολουθεί έναν αγώνα μεταξύ των Tampa Bay Lightning και Washington Capitals και η Τάμπα είναι -150 και η Ουάσιγκτον +140.

Η Τάμπα υπολογίζεται ότι κερδίζει, επομένως ένας παίκτης θα πρέπει να ποντάρει $150 για να κερδίσει $100. Η Ουάσιγκτον είναι το αουτσάιντερ, οπότε ένας παίκτης που στοιχηματίζει 100$ θα έπαιρνε 140$.

Οι δεκαδικές αποδόσεις εκφράζονται με έναν δεκαδικό αριθμό, όπως 2,55. Αυτό σημαίνει ότι ό,τι ποντάρει ένας παίκτης πολλαπλασιάζεται επί 2,55, το οποίο θα λάβει εάν το στοίχημά του κερδίσει.

Οι πιθανότητες κλασμάτων προκαλούν σύγχυση και μοιάζουν με 11/1 ή 21/38. Ο αριθμός στα αριστερά αντιπροσωπεύει το ποσό που μπορεί να κερδίσει ένας παίκτης και ο αριθμός στα δεξιά υποδηλώνει το μερίδιο που πρέπει να ρισκάρει ένας παίκτης. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες 10/1 θα πλήρωναν 100 $ για ένα στοίχημα 10 $. Αυτή η μορφή χρησιμοποιείται συνήθως μόνο για πιο σημαντικά στοιχήματα, αλλά ένας παίκτης μπορεί να τη βλέπει από καιρό σε καιρό στη γραμμή χρημάτων.

Αποδόσεις για στοιχήματα NHL Moneyline
Στυλ στοιχηματισμού χόκεϊ επί πάγου

Στυλ στοιχηματισμού χόκεϊ επί πάγου

 • Puck Line: Αυτή η γραμμή είναι πιο απλή, καθώς οι περισσότεροι φίλαθλοι είναι εξοικειωμένοι με τις θεμελιώδεις αρχές. Άλλα αθλήματα μπορεί να αναφέρονται σε αυτό το στυλ στοιχηματισμού ως spread. Για τα στοιχήματα στο χόκεϊ, η γραμμή του πόκερ είναι ένα στοίχημα για το αν το φαβορί θα κερδίσει την άλλη ομάδα με δύο ή περισσότερα γκολ έναντι του αουτσάιντερ που θα υποχωρήσει με ένα γκολ ή θα κερδίσει.
 • Σύνολα (Πάνω/Κάτω): Το στοίχημα over-under είναι για τον αριθμό των γκολ που σημειώνονται και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι. Η απόδοση θα δηλώνει αν είναι πάνω ή κάτω από το στοίχημα του αριθμού.
 • Ζωντανά στοιχήματα:Ζωντανά στοιχήματα συνεπάγεται όταν οι παίκτες στοιχηματίζουν σε ένα ζωντανό παιχνίδι. Ενημερώνουν τα στοιχήματά τους και τις αλλαγές τους σε πραγματικό χρόνο και οι αποδόσεις προσαρμόζονται ανάλογα. Αυτό μπορεί επίσης να αναφέρεται ως στοίχημα εντός παιχνιδιού.
 • Στοίχημα περιόδου: Αυτό είναι ένα στυλ στοιχήματος για όταν ένας παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα κάθε περιόδου.
 • Στηρίγματα: Το στοίχημα Props επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα γεγονότα του παιχνιδιού, όχι στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ένας παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει ότι ένας συγκεκριμένος παίκτης θα σκοράρει ένα γκολ ή ότι κάποιος άλλος μπορεί να σταματήσει περισσότερες από 20 βολές.
 • Στοιχηματίζω το κεφάλαιον: Αυτό συμβαίνει όταν ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί να συγκεντρώσει πολλά γεγονότα σε ένα μόνο στοίχημα.
 • Μελλοντικά: Τα Futures απαιτούν από τους παίκτες να στοιχηματίζουν στο τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, όχι στο παρόν παιχνίδι. Τα περισσότερα στοιχήματα μελλοντικής εκπλήρωσης αφορούν τους νικητές του Κυπέλλου Stanley, τους τελικούς συνεδρίων, τις περικοπές στα πλέι οφ ή την κατάκτηση ορισμένων τροπαίων.

Κάντε την Έρευνά σας

Τυχόν επερχόμενοι αγώνες του NHL και του διεθνούς πρωταθλήματος χόκεϊ μπορεί να έχουν ήδη επιλογές. Κάθε παίκτης πρέπει να ερευνήσει τι μπορεί να είναι αυτά. Οι λάτρεις του χόκεϊ επί πάγου γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Στυλ στοιχηματισμού χόκεϊ επί πάγου
Μην ποντάρετε στο Hype

Μην ποντάρετε στο Hype

Επειδή το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα δημοφιλές στοιχηματικό άθλημα, είναι εύκολο για έναν παίκτη να στοιχηματίσει στο στοίχημα ενός άλλου καλύτερου, πιστεύοντας ότι πρέπει να γνωρίζει τις λεπτομέρειες αν ποντάρει σε αυτό το άθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Είναι σημαντικό για τους παίκτες να αποκτήσουν τις δικές τους γνώσεις για το παιχνίδι και την τρέχουσα αναμέτρηση και να μην ακολουθούν αυτό που μπορεί να εικάζει το κοινό. Ακριβώς επειδή το πλήθος μπορεί να επευφημεί ένα όνομα δεν σημαίνει ότι αυτός θα κερδίσει τον αγώνα.

Βασικά Takeaways

 • Γνωρίζοντας ότι ο απόλυτος νικητής είναι ένα από τα μοναδικά στυλ στοιχηματισμού, κάντε την έρευνά σας
 • Μην στοιχηματίζετε στο αουτσάιντερ. επιμείνετε στους πρωταθλητές
 • Εάν ο αγώνας είναι σε εξωτερικό χώρο, σκεφτείτε πώς μπορεί να παίξει ρόλο ο καιρός στην απόδοση ενός σκύλου
Μην ποντάρετε στο Hype