Όλα για το Horse Racing Odds

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να βρει το δρόμο του οι ιπποδρομίες στο κοινό. Σήμερα αντιπροσωπεύει ένα άθλημα με μεγάλο αριθμό θεατών και είναι ιδιαίτερα γνωστό μεταξύ των στοιχημάτων αθλητικών στοιχημάτων.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στοιχήματα ιπποδρομιών είναι το γεγονός ότι οι κανόνες και τα είδη των στοιχημάτων διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Για παράδειγμα, στη Βόρεια Αμερική μπορείτε να στοιχηματίσετε στον νικητή της κούρσας αλλά όχι στις θέσεις, ενώ στην Ευρώπη και την Ασία μπορείτε να στοιχηματίσετε στην ομαδική τοποθέτηση ανάλογα με τον αριθμό των αλόγων που συμμετέχουν στην κούρσα.

Όλα για το Horse Racing Odds
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Όλα για τις αποδόσεις των ιπποδρομιών, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads

Όλα για τις αποδόσεις των ιπποδρομιών, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το διαδικτυακό στοίχημα ιπποδρομιών είναι τόσο δημοφιλές είναι η απλότητα του στοιχήματος. Επιπλέον, οι αγώνες είναι πάντα γρήγοροι και δυναμικοί, οπότε δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

The Preakness Stakes, Grand National, Ντέρμπι του Κεντάκι, Prix de l'Arc de Triomphe, Melbourne Cup και Nakayama Grand Jump είναι όλα παραδείγματα ιπποδρομιών που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο και προσελκύουν τεράστια επισκεψιμότητα στοιχημάτων.

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί στοιχηματιστές ιπποδρομιών προσφέρουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού που είναι όλες πολύ διασκεδαστικές.

Ιπποδρομίες στοιχήματα χρήματα

Όταν επιλέγετε αυτήν τη μέθοδο, στην πραγματικότητα πρέπει να επιλέξετε το άλογο στο οποίο ποντάρετε για να κερδίσετε και ο μόνος τρόπος με τον οποίο το στοίχημά σας θα είναι το νικητήριο είναι το άλογό σας να έρθει στην πρώτη θέση. Οι ιπποδρομίες έχουν ένα πραγματικά ευρύ φάσμα πιθανοτήτων γραμμής χρήματος, ξεκινώντας από πολύ χαμηλές αποδόσεις όπως 1,20 έως πολύ υψηλές αποδόσεις, μερικές φορές ακόμη και πάνω από 300.

Είναι πολύ σημαντικό να μην φοβάστε να στοιχηματίσετε σε άλογα με μεγάλες αποδόσεις. Φυσικά, αυτό πρέπει να υποστηρίζεται από στέρεη ανάλυση και γνώση. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που φοβούνται να στοιχηματίσουν σε υψηλές αποδόσεις ιπποδρομιών.

Αυτοί θα έλεγαν ότι η πιθανότητα να κερδίσετε είναι πολύ μικρή και έπεφταν συνεχώς στην παγίδα να στοιχηματίζετε σε αποδόσεις ιπποδρομιών κάτω από 2,50, κάτι που δεν συνιστάται για στοιχήματα ιπποδρομιών. Μετά από λίγο, όλοι θα ξέρετε πότε η ανάληψη κινδύνων αποδίδει και πώς να εντοπίζετε πολύτιμες ευκαιρίες.

Όλα για τις αποδόσεις των ιπποδρομιών, τις γραμμές στοιχημάτων και τα spreads
Σχηματισμός ιπποδρομιών και πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες

Σχηματισμός ιπποδρομιών και πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες

Αυτό είναι το πιο παραμελημένο, ωστόσο πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ανάλυση του αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα στυλ τρεξίματος των πρωταγωνιστών και τι θα τους ταίριαζε περισσότερο. Για παράδειγμα, αν έχουμε δύο σοβαρά επιθετικά φαβορί μπροστά, και τα δύο είναι επιρρεπή να καταστρέψουν το ένα το άλλο μπροστά και να ανοίξουν το δρόμο για το άλογο που ήταν πίσω.

Ομοίως, εάν το άλογο μπροστά του δοθεί μια μαλακή εκκίνηση για να οδηγήσει χωρίς πίεση, είναι πολύ πιο πιθανό να τρέξει στα καλύτερά του. Πολλά από αυτά είναι θέμα εντερικής αίσθησης που θα προέλθει από την εμπειρία παρακολούθησης χιλιάδων αγώνων και λήψης ακριβών σημειώσεων.

Τα άλογα από μεγαλύτερα, πιο διάσημα καρφιά είναι γενικά υπερεκτιμημένα σε σχέση με την πραγματική τους μορφή. Προσπαθήστε να μην υποκύψετε σε φήμες και φήμες και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε δει με τα μάτια σας.

Οι νεότεροι συμμετέχοντες που μόλις ξεκινούν είναι συχνά πιο ενθουσιώδεις από εκείνους που έχουν ήδη γνωρίσει επιτυχία στο παρελθόν. Οι «νέοι» προπονητές έχουν εξαιρετικές εκκινήσεις πάνω από άλματα, τις οποίες οι μπουκ δεν έχουν ακόμη εφαρμόσει στις λίστες τους.

Σχηματισμός ιπποδρομιών και πώς να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομίες
Οι γραμμές στοιχημάτων ιπποδρομιών εξηγούνται

Οι γραμμές στοιχημάτων ιπποδρομιών εξηγούνται

Τοποθέτηση και εμφάνιση

Τοποθετήστε στοίχημα ιπποδρομιών σημαίνει ότι κερδίζετε εάν το άλογο στο οποίο ποντάρετε είναι στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση. Στοιχηματικές αποδόσεις εδώ είναι συνήθως χαμηλότερα από τα στοιχήματα Win, αλλά λαμβάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας εάν το άλογό σας καταλήξει δεύτερο σε ένα σφιχτό τελείωμα.

Όταν πρόκειται για εμφάνιση, σας δίνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να κάνετε λάθος, καθώς το άλογο που έχετε επιλέξει μπορεί να βρίσκεται σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις και θα κερδίσετε το στοίχημα. Οι πιθανότητες είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι όταν παίζετε Win and Place.

Σε όλο τον πίνακα

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα τρία προηγούμενα στοιχήματα ταυτόχρονα. Οπότε στοιχηματίζετε ότι το άλογό σας θα είναι πρώτο, ένα στα δύο και ένα στα τρία. Οι πιθανότητες είναι καλές, όχι τεράστιες, γιατί οι πιθανότητες να μαντέψεις είναι μεγαλύτερες. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά δημοφιλής, επειδή είναι ενδιαφέρουσα και περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές.

Exacta

Στοιχήματα όπως αυτό είναι λίγο πιο επικίνδυνα και αυτό που συνιστάται είναι να δοκιμάσετε πρώτα μερικά από τα πιο απλά που αναφέρονται παραπάνω. Αυτό το στοίχημα σημαίνει ότι πρέπει να μαντέψετε ποιο άλογο θα είναι πρώτο και ποιο άλογο δεύτερο και μόνο εάν εμφανιστεί αυτή ακριβώς η σειρά και είστε ο νικητής.

Οι γραμμές στοιχημάτων ιπποδρομιών εξηγούνται
Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού σε ιπποδρομίες

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού σε ιπποδρομίες

Η μεγαλύτερη προσοχή πρέπει πάντα να δίνεται στην ποιότητα των αποδόσεων κατά την επιλογή ενός στοιχηματισμού ιπποδρομιών. Αν σκοπεύετε να στοιχηματίζετε τακτικά σε ιπποδρομίες, το στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Διαφορετικοί πράκτορες στοιχημάτων θα έχουν διαφορετικές αποδόσεις για άλογα στην ίδια κούρσα και θέλετε να στοιχηματίσετε με τις υψηλότερες πιθανές αποδόσεις για να εξασφαλίσετε το μέγιστο ποσό κερδών εάν κερδίσετε.

Επίσης, όταν επιλέγετε έναν στοιχηματιστή ιπποδρομιών, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο πράκτορας στοιχημάτων που χρησιμοποιείτε πληρώνει τον μέγιστο αριθμό θέσεων. Θα απογοητευτείτε πολύ όταν δείτε το άλογό σας να τερματίζει τέταρτο και να έχετε ένα χαμένο στοίχημα, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι εάν είχατε το ίδιο στοίχημα με άλλο πρακτορείο στοιχημάτων, θα είχαν πληρώσει και τον τέταρτο παίκτη.

Τέλος, όταν επιλέγετε έναν πράκτορα στοιχημάτων ιπποδρομιών, προσέχετε πάντα τα καλύτερα μπόνους. Υπάρχουν πολλά online bookmakers που προσφέρουν φανταστικά μπόνους καλωσορίσματος, ενώ άλλοι θα έχουν ειδικές προσφορές ιπποδρομιών.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού σε ιπποδρομίες
Οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων για αποδόσεις ιπποδρομιών

Οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων για αποδόσεις ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες είναι πάντα δημοφιλείς, επομένως η πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες είναι αρκετά εύκολη. Ο ευκολότερος τρόπος συλλογής δεδομένων είναι να ακολουθήσετε τα προφίλ των στάβλων, των αναβατών και των εκπαιδευτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει επίσης να επισκέπτεστε τακτικά ιστότοπους ιπποδρομιών όπως το SkiRacing, το The Guardian και το At Races. Αυτός ο ιστότοπος δημοσιεύει πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση, τους αγώνες και τα άλογα.

Σε σύγκριση με τα άλλα αθλήματα, η εύρεση του καλύτερου bookmaker που προσφέρει καλές αποδόσεις και γραμμές ιπποδρομιών είναι αρκετά δύσκολη αφού δεν το βρήκαν όλοι κερδοφόρο.

Τέλος πάντων, το τα μεγαλύτερα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία έχουν καλές προσφορές ιπποδρομιών. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το William Hill. Όλες οι επιλογές για στοιχήματα ιπποδρομιών που μπορείτε να σκεφτείτε μπορείτε να βρείτε εκεί και συχνά υπάρχουν προσφορές που κάνουν τα στοιχήματα ιπποδρομιών ακόμα πιο συναρπαστικά.

Το 1xBet είναι ένα άλλο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα επιθυμείτε όταν πρόκειται για ιπποδρομίες. Καλές αποδόσεις, ποικιλία επιλογών και ζωντανά στοιχήματα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τα στοιχήματα σε ιπποδρομίες.

Οι καλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων για αποδόσεις ιπποδρομιών
Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στοιχημάτων σε ιπποδρομίες

Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στοιχημάτων σε ιπποδρομίες

Μια προετοιμασμένη στρατηγική έχει μεγάλη σημασία στα στοιχήματα ιπποδρομιών. Είναι ωραίο να έχεις ένα σχέδιο στο οποίο να τηρείς και έτσι να αποφεύγεις πιθανές απώλειες.

Όταν πρόκειται για ιπποδρομίες, η ανάλυση πριν τον αγώνα είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος του στοιχήματος. Θα πρέπει πάντα να προσέχετε τη μορφή του ίδιου του αλόγου, καθώς και τις συνθήκες της πίστας και άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την κούρσα. Αφιερώνοντας χρόνο για να κάνετε μια μικρή έρευνα συνήθως θα αποδώσει.

Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε διάφορα προγράμματα που σας δίνουν όλες τις χρήσιμες στατιστικές πληροφορίες για τα άλογα, τους εκπαιδευτές τους, ακόμη και τους ιδιοκτήτες τους. Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές χρεώνονται. Ωστόσο, η τιμή δεν είναι υψηλή, οπότε αξίζει να επενδύσετε σε ένα από αυτά.

Επίσης, ακολουθήστε τους μικρότερους εκτροφείς και τα επιτεύγματά τους, όχι μόνο τα πιο δυνατά καρφιά. Πολλοί παίκτες πιστεύουν ότι παίζοντας τα μεγαλύτερα φαβορί θα έχουν πάντα κέρδος, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια. Ψάξτε επίσης για ανερχόμενα αστέρια, ειδικά αν θέλετε να παίξετε μερικά στοιχήματα πολλαπλών θέσεων.

Δεν είναι κακό που παρ' όλες τις διαθέσιμες κριτικές και στατιστικά στοιχεία, κρατάς και τα δικά σου αρχεία για τα άλογα γιατί δεν σκέφτεσαι ακριβώς το ίδιο με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την επεξεργασία δεδομένων.

Συμβουλές και κόλπα για τις αποδόσεις στοιχημάτων σε ιπποδρομίες
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou