Super Bowl

March 8, 2023

Ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl για να προετοιμαστείτε

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Θα υπάρχουν πολλά χρήματα που θα στοιχηματιστούν νόμιμα στο Super Bowl του 2023 αφού ο αγώνας του 2022 σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ. Την τελευταία φορά, στο Super Bowl LVI, οι Los Angeles Rams επικράτησαν των Cincinnati Bengals με 23-20.

Ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl για να προετοιμαστείτε

Το Super Bowl LVII θα διεξαχθεί στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα, στις 12 Φεβρουαρίου 2023 και ενδέχεται να έχουν ήδη τοποθετηθεί στοιχήματα για τον αγώνα. Με αυτόν τον ειδικό οδηγό, μπορείτε να στοιχηματίσετε με σιγουριά για το αποτέλεσμα του Super Bowl, ανεξάρτητα από το ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει.

Πώς να στοιχηματίσετε στο Super Bowl LVII

Όταν αποφασίζετε για πρώτη φορά να στοιχηματίσετε στο Super Bowl, θα μπορούσατε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τον τεράστιο αριθμό των διαθέσιμων επιλογών στοιχήματος και ειδικών. Χαρτογραφήσαμε την εύκολη, βήμα προς βήμα διαδικασία από το να θέλετε να στοιχηματίσετε λίγα χρήματα στο παιχνίδι για διασκέδαση κάνοντας το.

Επιλέξτε ένα αθλητικό βιβλίο για το μεγάλο παιχνίδι

Αρκετά άρθρα παραλείπουν αυτό το ζωτικό μέρος, αλλά αυτός ο οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι βρίσκοντας το σωστό αθλητικό βιβλίο είναι.

Ο χρόνος είναι τέλειος εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί για λογαριασμό. Ειδικά μπόνους εγγραφής που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους νέους πελάτες ένα πλεονέκτημα στο χρόνο για το Super Bowl θα είναι διαθέσιμα εάν αναβάλετε για μετά τους αγώνες πρωταθλήματος AFC και NFC. Μην συμβιβαστείτε με το πρώτο μπόνους ή έκπτωση που βλέπετε. κάντε μια συγκριτική περιήγηση και επιλέξτε το καλύτερο. Έχουμε μια εκτενή λίστα με κριτικές διαδικτυακών στοιχημάτων για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό κάνοντας εγγραφή

Ξεκινήστε επισκεπτόμενος το αθλητικό τετράδιο που έχετε επιλέξει. Σε μερικά κλικ αφού κάνετε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή τώρα" (ή άλλες παραλλαγές), "Εγγραφή" ή "Εγγραφή δωρεάν", θα έχετε τον νέο σας λογαριασμό σε λειτουργία. Το Αθλητικό Στοίχημα θα πιστώσει τον λογαριασμό σας με δωρεάν στοιχήματα ή μπόνους χωρίς κατάθεση.

Τοποθετήστε την πρώτη σας κατάθεση

Αφού ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό, το πρώτο βήμα είναι να τον χρηματοδοτήσετε. Ένα κουμπί "Κατάθεση" που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πολλές μεθόδους κατάθεσης είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό οποιασδήποτε διαδικτυακής υπηρεσίας αθλητικών στοιχημάτων. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για αγώνα κατάθεσης, ο ιστότοπος στοιχημάτων θα προσθέσει τα χρήματα μπόνους στον λογαριασμό σας αφού κάνετε την κατάθεση. Για να μάθετε εάν πληροίτε τα κριτήρια για ένα στοίχημα χωρίς κίνδυνο ως μέρος μιας προσφοράς καλωσορίσματος, πρέπει να κάνετε μια κατάθεση και να τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα.

Στοιχηματίστε στο Super Bowl

Όταν ο λογαριασμός σας δημιουργηθεί και χρηματοδοτηθεί, πρέπει να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να αγοράσετε. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό, μπορεί να δείτε τις αποδόσεις Super Bowl κάνοντας κλικ στις αγορές NFL και στο Team Futures. Μπορείτε να περιμένετε να προβληθεί σε μεγάλο βαθμό στην ενότητα NFL που είναι αφιερωμένη σε μελλοντικά παιχνίδια καθώς πλησιάζει η μεγάλη ημέρα του παιχνιδιού. Η τεράστια γκάμα αγορών στοιχηματισμού θα είναι στη διάθεση του παίκτη.

Διαβάζοντας τις αποδόσεις του Super Bowl και τους τύπους στοιχημάτων

Γνωρίζων τα βασικά της ανάγνωσης στοιχηματικών γραμμών μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις πιθανότητες του Super Bowl. Αυτό είναι όπου ξεκινάμε με ένα πρωταρχικό για την ερμηνεία των αμερικανικών αποδόσεων στοιχημάτων και τον προσδιορισμό των πιθανοτήτων σας να κερδίσετε ή να χάσετε.

Ένα αρνητικό πρόσημο (-) θα τοποθετείται πάντα πριν από τις πιθανότητες του φαβορί σε μια γραμμή χρημάτων ή spread, ενώ ο αθλητικός στοιχηματισμός θα τοποθετεί ένα θετικό πρόσημο (+) πριν από τις αποδόσεις του αουτσάιντερ.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη συνάντηση Super Bowl LVI ως παράδειγμα, αλλά η πραγματική σας απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του στοιχήματος και τις πιθανότητες.

Γραμμές χρημάτων

Το Super Bowl δεν διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι όσον αφορά στοιχήματα σε χρήμα, τα οποία τοποθετούνται στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Αυτές είναι οι πιο απλές πιθανότητες να κατανοηθούν και αφού κεντράρετε τους υπολογισμούς σας στο 100, είναι και οι πιο απλές στον υπολογισμό.

Όταν στοιχηματίζετε σε ένα φαβορί, η γραμμή χρημάτων υποδεικνύει πόσα πρέπει να στοιχηματίσετε για να κερδίσετε $100. Το να στοιχηματίσετε στους κριούς στα -200 θα συνεπαγόταν τον κίνδυνο 200 $ για μια πιθανή πληρωμή 100 $ (για ένα συνολικό σύνολο 300 $).

Αν στοιχηματίσετε $100 σε ένα αουτσάιντερ, το χρήμα είναι πόσα αντέχετε να κερδίσετε. Με άλλα λόγια, ένα στοίχημα $100 στα Bengals μπορεί να σας κερδίσει $160 για μια συνολική πληρωμή $260 στα +160. Από εκεί, υπολογίστε τα νούμερα για το ποσό του στοιχήματός σας.

Σύνολα/Υπερ-Κάτω

Για να στοιχηματίσετε στο συνολικό σκορ ενός παιχνιδιού, που συχνά είναι γνωστό ως "πάνω/κάτω", πρέπει να προβλέψετε εάν το τελικό σκορ θα είναι μεγαλύτερο ή χαμηλότερο από τον αριθμό που καθορίστηκε από τους πράκτορες στοιχημάτων πριν από το παιχνίδι. Στοιχήματα όπως αυτό είναι δημοφιλή στους αρχάριους παίκτες που αναζητούν έναν απλό τρόπο για να διασκεδάσουν με το Super Bowl.

Οι γραμμές συνολικών, όπως και τα spreads, θα κυμαίνονται συχνά από -120 έως +100, με την πιο κοινή αιώρηση να είναι -105 έως -115.

Αν ποντάρετε στο Over 48,5 (-105), το παιχνίδι πρέπει να έχει 49 πόντους ή περισσότερους. Στο -105, πρέπει να στοιχηματίσετε 105 $ για να κερδίσετε 100 $, για μια συνολική πληρωμή 205 $ εάν κερδίσετε.

Εκτός από το συνολικό σύνολο του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε τα μεμονωμένα σύνολα τετάρτων, τα σύνολα ημιχρόνου και τα σύνολα ομάδων κάτω από την περιοχή Team Props του παιχνιδιού.

Point Spreads

Το χρήμα δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των ομάδων. Οι διαμορφωτές αποδόσεων βάζουν ένα spread στο παιχνίδι για να κάνουν το στοίχημα πιο δίκαιο μειώνοντας το πλεονέκτημα της μιας πλευράς έναντι της άλλης. Αυτό το spread αντιπροσωπεύει το περιθώριο με το οποίο αναμένεται να κερδίσει το φαβορί και το περιθώριο με το οποίο αναμένεται να χάσει το αουτσάιντερ.

Όταν στοιχηματίζετε σε ένα παιχνίδι, το spread πόντους καθορίζει πόσους πόντους πρέπει να κερδίσει το φαβορί για να «καλύψει» το spread. Αν ποντάρετε στους Rams στο -4 (-110), το Λος Άντζελες θα χρειαστεί να κερδίσει με τουλάχιστον πέντε πόντους για να συλλέξετε. Το στοίχημα σε μια γραμμή -110 είναι το ίδιο με το να ποντάρετε σε μια αρνητική γραμμή χρημάτων όσον αφορά την πληρωμή. Αυτό είναι το ισοδύναμο του τζόγου 110$ για να βγάλεις 100$.

Η κάλυψη του spread απαιτεί από το αουτσάιντερ είτε να κερδίσει το παιχνίδι είτε να χάσει με μικρότερη διαφορά από το προβλεπόμενο spread. Ποντάροντας στους Bengals στο +4 (-110), μπορείτε να κερδίσετε αν χάσουν με τρεις βαθμούς ή λιγότερους. Αυτό το στοίχημα, τοποθετημένο σε γραμμή -110, επιστρέφει 100 $ για κάθε 110 $.

Οι παίκτες που υποστήριξαν τους Bengals ενάντια στο spread εξακολουθούν να κέρδισαν τα στοιχήματά τους παρά την ήττα της ομάδας με 13-3 από τους Rams στο Super Bowl LVI.

Οι γραμμές ξεκινούν συχνά από -110, την πιο συχνή γραμμή για ένα σημείο εξάπλωσης, αλλά μπορούν να πάνε οπουδήποτε από -125 έως +100 προτού ωθηθούν προς μία κατεύθυνση.

Εάν το αουτσάιντερ καλύψει το spread και το φαβορί κερδίσει με αυτόν ακριβώς τον αριθμό πόντων, το στοίχημά σας είναι μηδενικό και τα χρήματά σας επιστρέφονται.

Στοιχήματα μελλοντικής εκπλήρωσης

Όλα τα στοιχήματα μελλοντικής εκπλήρωσης αναμένεται να εξοφληθούν σε μελλοντική ημερομηνία. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Super Bowl είναι ο πιο δημοφιλής τύπος στοιχήματος, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν ή της κανονικής περιόδου και επιλύονται μόνο μετά το μεγάλο παιχνίδι.

Στο τέλος κάθε σεζόν, οι μπουκ έθεσαν πιθανότητες για το ποιος θα κερδίσει το Super Bowl την επόμενη χρονιά. Η offseason είναι μια εξαιρετική περίοδος για τους παίκτες, καθώς οι πιθανότητες αλλάζουν πάντα λόγω της δωρεάν αντιπροσωπείας, του ντραφτ και άλλων γεγονότων. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ, οπότε όλα τα μελλοντικά στοιχήματα επιλύονται και ο νικητής ανακηρύσσεται.

Τα φαβορί θα είναι στην κορυφή του ταμπλό, και τα μεγαλύτερα νούμερα θα είναι κοντά στο κάτω μέρος, όπου βρίσκονται τα αουτσάιντερ.

Δημιουργώντας τη στρατηγική σας για στοιχήματα στο Super Bowl

Το στοίχημα στο Super Bowl είναι μια μεγάλη αγορά.

Ακόμη και εκείνοι που δεν στοιχηματίζουν συχνά θέλουν ένα κομμάτι της δράσης και οι κανονικοί τζογαδόροι κάνουν λίγη επιπλέον δουλειά και επενδύουν λίγο περισσότερα χρήματα από ό,τι συνήθως. Έχοντας αυτό κατά νου, σίγουρα δεν θα έβλαπτε να έχουμε κάποιες υποδείξεις. Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα όταν σχεδιάζετε το Super Bowl σας στρατηγική και τακτική στοιχηματισμού.

Πάρτε σωστά τα στατιστικά σας.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν απλούς υπολογισμούς όπως πόντους υπέρ/κατά και γιάρδες υπέρ/κατά γρήγορα, αλλά δεν σας λένε πολλά για τη φύση των ομάδων που συμμετέχουν. Η ανάλυση της EPA ανά παιχνίδι, οι αξιολογήσεις DVOA και οι βαθμολογίες μεμονωμένων κουτιών από πρώιμους αγώνες πλέι οφ μπορεί να δώσει μια πιο ρεαλιστική εικόνα των δυνατών και των αδυναμιών μιας ομάδας. Σε τελική ανάλυση, η μετά τη σεζόν είναι σαν μια μίνι σεζόν από μόνη της, και τα αποτελέσματα από προηγούμενα παιχνίδια μπορούν σίγουρα να προβλέψουν τα αποτελέσματα των επόμενων.

Ελέγξτε τις τελευταίες ενημερώσεις τραυματισμών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εάν κάποιο αστέρι δεν θα είναι διαθέσιμο από καμία ομάδα. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα κενό δύο εβδομάδων μεταξύ των τελικών του συνεδρίου και του Super Bowl, αξιόπιστες ενημερώσεις τραυματισμών ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι ένας βασικός παίκτης θα τραυματιστεί ή δεν θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο παιχνίδι, είναι καλύτερο να παραμείνετε ψύχραιμοι και να περιμένετε.

Τα αθλητικά βιβλία ενημερώνονται συνεχώς και συνήθως συνυπολογίζουν αυτές τις πληροφορίες στις πιθανότητες τους.

Μην δίνετε σημασία στα μοτίβα Super Bowl στο παρελθόν.

Δεν έχει καμία διαφορά ότι ο νικητής της εκτίναξης του νομίσματος είναι 7-3 στα τελευταία 10 Super Bowls ή ότι οι κόκκινες ομάδες έχουν ρεκόρ ήττας. Αυτός είναι ένας διογκωμένος αριθμός, αλλά καταλαβαίνετε την ιδέα. Αυτά είναι καθαρά συμπτωματικά περιστατικά που μπορεί να επηρεάσουν ή όχι το αποτέλεσμα του αγώνα. Όταν συζητάμε για εντελώς διαφορετικούς συλλόγους και αντιπάλους ετησίως, ακόμη και τα στατιστικά ενάντια στο διάδοση (ATS) για αουτσάιντερ και φαβορί δεν έχουν νόημα.

Τελικές σκέψεις

Εξετάστε τους λογαριασμούς σας για να διαπιστώσετε εάν έχετε επιπλέον μετρητά. Αν θέλετε να συμμετέχετε στη δράση, ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων NFL που έχουμε συγκεντρώσει. Τα στοιχήματα στο Super Bowl μπορεί να είναι διασκεδαστικά αν έχετε υπόψη σας αυτές τις ιδέες και μεθόδους ειδικών.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

2024 Genesis Invitational: Αγαπημένα, πιθανότητες και προβλέψεις
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Αγαπημένα, πιθανότητες και προβλέψεις

Ειδήσεις